Kostki do Talismana

Wszelkie dyskusje i luźne rozmowy o Talisman 5. Edycji, niedotyczące twórczości graczy, zasad &c.
ODPOWIEDZ
Elmek [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać

Kostki do Talismana

Post autor: Elmek »

Cześć! Czy można gdzieś dokupić kostki do Talismana? W zestawie są tylko 3 i dzieciaki je sobie wyrywają, a "nieoryginalnych" też nie chcą używać ':) Wydaje mi się, że przeszukałem oficjalne kanały i różne sklepy z akcesoriami i nigdzie nie trafiłem na zestaw dodatkowych kostek. Gdzieś ktoś sprzedawał kostki używane z 4 edycji, ale one mają talizman jako 1, a piąta edycja ma talizman jako 6. Da się kupić dodatkowe kostki do nowej edycji?

Awatar użytkownika
Piter
Gladiator
Gladiator
Gladiator
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Re: Kostki do Talismana

Post autor: Piter »

Witaj,
Tak myślałem, że ktoś kiedyś poruszy ten temat.
Na ten moment nie sądzę, żeby były gdzieś do kupienia dodatkowe kości do 5 edycji. No chyba że obecny wydawca dociśnie "odcinaniu kuponów" i wypuści paczkę 3 kości za 20 zł.
I nawet "pożyczenie" kości z 4 edycji wprowadza tylko chaos - brawa dla wydawcy ;)
Jak coś skopać... to tylko po "Avalońsku..." ':)

Alternatywny Talisman: Magia i Miecz należy traktować jako projekt hobbystyczny i jest hołdem oddanym mojej ulubionej grze.
Nie jest przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
Awatar użytkownika
Valdi
#Administrator: Valdi
Właściciel portalu magiaimiecz.eu
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Handel
Księżycowy Kamień
ZP i LK

Re: Kostki do Talismana

Post autor: Valdi »

Elmek pisze: wtorek 27 sty 2026, 15:53 Czy można gdzieś dokupić kostki do Talismana?
U mnie.

Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
ODPOWIEDZ