Kostki do Talismana
-
Elmek
-

Kostki do Talismana
Cześć! Czy można gdzieś dokupić kostki do Talismana? W zestawie są tylko 3 i dzieciaki je sobie wyrywają, a "nieoryginalnych" też nie chcą używać
Wydaje mi się, że przeszukałem oficjalne kanały i różne sklepy z akcesoriami i nigdzie nie trafiłem na zestaw dodatkowych kostek. Gdzieś ktoś sprzedawał kostki używane z 4 edycji, ale one mają talizman jako 1, a piąta edycja ma talizman jako 6. Da się kupić dodatkowe kostki do nowej edycji?
- Piter
-

Witaj,
Tak myślałem, że ktoś kiedyś poruszy ten temat.
Na ten moment nie sądzę, żeby były gdzieś do kupienia dodatkowe kości do 5 edycji. No chyba że obecny wydawca dociśnie "odcinaniu kuponów" i wypuści paczkę 3 kości za 20 zł.
I nawet "pożyczenie" kości z 4 edycji wprowadza tylko chaos - brawa dla wydawcy
Jak coś skopać... to tylko po "Avalońsku..."
Tak myślałem, że ktoś kiedyś poruszy ten temat.
Na ten moment nie sądzę, żeby były gdzieś do kupienia dodatkowe kości do 5 edycji. No chyba że obecny wydawca dociśnie "odcinaniu kuponów" i wypuści paczkę 3 kości za 20 zł.
I nawet "pożyczenie" kości z 4 edycji wprowadza tylko chaos - brawa dla wydawcy
Jak coś skopać... to tylko po "Avalońsku..."
Alternatywny Talisman: Magia i Miecz należy traktować jako projekt hobbystyczny i jest hołdem oddanym mojej ulubionej grze.
Nie jest przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
Nie jest przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
- Valdi
-

-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13797
Re: Kostki do Talismana
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.