Tak, wiem ale na dysku chomikuj masz przedmioty, ekwipunek i zdarzenia. I te zdarzenia i przedmioty się dublują.
Edit:
INSTRUKCJA
Jeszcze niedokończona ale można znaleźć kilka oboczności.
ELEMENTY
1. Żetony małe i duże dla Siły, Życia i Mocy- po 8 dużych i po 32 małych stożków
a) W folderach są tylko kwadratowe na razie i nie ma stożków.
b) Mocy - chyba powinno być intel(igencji)
2. 4 karty talizmanów - 4 karty dostępu
3. 4 karty ropuch - 4 karty zombie (są chyba 3 w dołączonych plikach)
4. 30 sztuk złota - chyba amunicji?
5. 6 sześciościennych - pamiętam czasy kiedy w grach było ciężko o jedną a tu taki wypas
ZDARZENIA
1) Czasami karty opisane są jako przygody czasami zdarzenia.
2) Który rewers do kart przygód? Jest żółty i zielony w folderze zdarzenia
3) Karta zdarzenia i przedmiotów = Francuz - jest nadal "zbudować gyrocopter" - warto zmienić na żyrokopter.
4) W kartach niektórych kartach Żyrokopter (wysłałeś 3 rodzaje) jest w nagłówku taka nazwa a w tekście opisu już Gyrocopter. Jest też w nich inna czcionka - grubsza i jaśniejsza niż pozostałe karty.
5) Tak się zastanawiam czy kartę dostępu powinno dać się znaleźć w zdarzeniach czy tylko po wykonaniu misji.
6) Karta Symbiont - literówka "Dopóki nie uwolnisz..."
7) Karta Sezon na Tornada - literówka "...wszyscy, niezależnie od Krainy, ..."
8) Karta Kwaśne deszcze - czy postacie w schronie też tracą życie? Chyba nie powinni jeśli schron jest szczelny

Grywam w MiM i tam zazwyczaj z takich instrukcji wyklucza się osoby znajdujące się na kamiennym moście.
9) Karta Ogromny Skorpion 3x - literówka "W tych rejonach..." Hmmm poluje na wszystko i wszystkich? A jeśli wylosuje się tutaj kartę innego wroga?
10) Karty Nabój - podwójne "m" w Amunicji
DODATKOWE
1) wybuchowe obroże - to jest alternatywne zakończenie gry? Nie znalazłem w instrukcji albo kartach zdarzeń wzmianki o nim jak je uruchomić, Czy czekają na dodatek toxic tak jak toksyczna mgła?
TECHY
1) Działo E.M.P - zjedzona literka "...musi odrzucić..."
2) Emiter EMP (już bez kropek jak w dziale?) - literówki dwie "...używać ....korzystać..."
3) Pole siłowe - literówka "użyć"
4) Psyho - literówka "użyć"
5) Powtarzają się naprzemiennie nazwy kart "przygody" i "zdarzeń". Warto by się zdecydować na jedno nazewnictwo mimo, że wiadomo o co chodzi
6) Karty Stealth Boy 3x - literówka "Poszukiwaczom"
PLANSZA v 1.1
1) Hala treningowa - literówki "musisz walczyć" "wpadłeś w pułapkę"
2) Miasto Nora - jakie nazewnictwo ostatecznie - inteligencji czy intel?
3) ????? -

do grafiki pasowałaby może nazwa Toksyczne/Radioaktywne Bagno (gejzer)?
4) Metro - trochę dziwne, że za wyprowadzenie z metra przez stalkera otrzymuje się 1 pkt siły - raczej powinno się tracić inteligencję

nie bardzo rozumiem podstawę, że za wyprowadzenie przez kogoś zyskujemy punkty

Wiem, że to skróty myślowe ale może "w wyniku eksploracji zyskujesz..."
5) Arena - literówka "strony mostu"
6) Ruiny Miasta obok Areny i Złomowiska - mało zrujnowane
7) Złomowisko - literówka - "Dobry....Życia"
8) Atomówka - EMP czy E.M.P.
9) Autostrada - literówka - "Jeśli" lub "jeżeli"
10) Wrota schronu - literówka "Jeżeli suma...."
11) Fabryka - zarzut jak w Metrze
12) Właz techniczny - żadnych kar za niepozostanie w schronie?
13) Hala treningowa - literówki 4x "Musisz walczyć.....śmiercionośnych płat(???) - pułapek?" "...wpadłeś w pułapkę"
14) Są chyba 3 pola o nazwie Toxic - może by je jakoś urozmaicić? Nie są to miejsca obecnie radiooaktywne bo nie traci się na nich życia jak na Radioaktywnych strefach ale zwiększają moc wrogów, z którymi się mierzy tam. Więc mogli oni zostać zmutowani dawniej i do tego można by nawiązać nazwami.
Np.
Ten obrazek z drzewami - np. obumarły las?
Ten z kamieniami - toksyczne wzgórze?
Ten bez znaków szczególnych - skażona równina?
itp.
Jak mówiłem niesamowicie się wciągnąłem w klimat jeszcze nie grając stąd tyle uwag, bo chciałbym żeby gra jak najszybciej doczekała się ukończenia

Tak, wiem ale na dysku chomikuj masz przedmioty, ekwipunek i zdarzenia. I te zdarzenia i przedmioty się dublują.
Edit:
[b]
INSTRUKCJA[/b]
Jeszcze niedokończona ale można znaleźć kilka oboczności.
ELEMENTY
1. Żetony małe i duże dla Siły, Życia i Mocy- po 8 dużych i po 32 małych stożków
a) W folderach są tylko kwadratowe na razie i nie ma stożków.
b) Mocy - chyba powinno być intel(igencji)
2. 4 karty talizmanów - 4 karty dostępu
3. 4 karty ropuch - 4 karty zombie (są chyba 3 w dołączonych plikach)
4. 30 sztuk złota - chyba amunicji?
5. 6 sześciościennych - pamiętam czasy kiedy w grach było ciężko o jedną a tu taki wypas :P
[b]ZDARZENIA[/b]
1) Czasami karty opisane są jako przygody czasami zdarzenia.
2) Który rewers do kart przygód? Jest żółty i zielony w folderze zdarzenia
3) Karta zdarzenia i przedmiotów = Francuz - jest nadal "zbudować gyrocopter" - warto zmienić na żyrokopter.
4) W kartach niektórych kartach Żyrokopter (wysłałeś 3 rodzaje) jest w nagłówku taka nazwa a w tekście opisu już Gyrocopter. Jest też w nich inna czcionka - grubsza i jaśniejsza niż pozostałe karty.
5) Tak się zastanawiam czy kartę dostępu powinno dać się znaleźć w zdarzeniach czy tylko po wykonaniu misji.
6) Karta Symbiont - literówka "Dopóki nie uwolnisz..."
7) Karta Sezon na Tornada - literówka "...wszyscy, niezależnie od Krainy, ..."
8) Karta Kwaśne deszcze - czy postacie w schronie też tracą życie? Chyba nie powinni jeśli schron jest szczelny :) Grywam w MiM i tam zazwyczaj z takich instrukcji wyklucza się osoby znajdujące się na kamiennym moście.
9) Karta Ogromny Skorpion 3x - literówka "W tych rejonach..." Hmmm poluje na wszystko i wszystkich? A jeśli wylosuje się tutaj kartę innego wroga? :)
10) Karty Nabój - podwójne "m" w Amunicji
[b]DODATKOWE[/b]
1) wybuchowe obroże - to jest alternatywne zakończenie gry? Nie znalazłem w instrukcji albo kartach zdarzeń wzmianki o nim jak je uruchomić, Czy czekają na dodatek toxic tak jak toksyczna mgła?
[b]TECHY[/b]
1) Działo E.M.P - zjedzona literka "...musi odrzucić..."
2) Emiter EMP (już bez kropek jak w dziale?) - literówki dwie "...używać ....korzystać..."
3) Pole siłowe - literówka "użyć"
4) Psyho - literówka "użyć"
5) Powtarzają się naprzemiennie nazwy kart "przygody" i "zdarzeń". Warto by się zdecydować na jedno nazewnictwo mimo, że wiadomo o co chodzi :)
6) Karty Stealth Boy 3x - literówka "Poszukiwaczom"
[b]PLANSZA v 1.1[/b]
1) Hala treningowa - literówki "musisz walczyć" "wpadłeś w pułapkę"
2) Miasto Nora - jakie nazewnictwo ostatecznie - inteligencji czy intel?
3) ????? - :) do grafiki pasowałaby może nazwa Toksyczne/Radioaktywne Bagno (gejzer)?
4) Metro - trochę dziwne, że za wyprowadzenie z metra przez stalkera otrzymuje się 1 pkt siły - raczej powinno się tracić inteligencję :) nie bardzo rozumiem podstawę, że za wyprowadzenie przez kogoś zyskujemy punkty :) Wiem, że to skróty myślowe ale może "w wyniku eksploracji zyskujesz..."
5) Arena - literówka "strony mostu"
6) Ruiny Miasta obok Areny i Złomowiska - mało zrujnowane :D
7) Złomowisko - literówka - "Dobry....Życia"
8) Atomówka - EMP czy E.M.P.
9) Autostrada - literówka - "Jeśli" lub "jeżeli"
10) Wrota schronu - literówka "Jeżeli suma...."
11) Fabryka - zarzut jak w Metrze
12) Właz techniczny - żadnych kar za niepozostanie w schronie?
13) Hala treningowa - literówki 4x "Musisz walczyć.....śmiercionośnych płat(???) - pułapek?" "...wpadłeś w pułapkę"
14) Są chyba 3 pola o nazwie Toxic - może by je jakoś urozmaicić? Nie są to miejsca obecnie radiooaktywne bo nie traci się na nich życia jak na Radioaktywnych strefach ale zwiększają moc wrogów, z którymi się mierzy tam. Więc mogli oni zostać zmutowani dawniej i do tego można by nawiązać nazwami.
Np.
Ten obrazek z drzewami - np. obumarły las?
Ten z kamieniami - toksyczne wzgórze?
Ten bez znaków szczególnych - skażona równina?
itp.
Jak mówiłem niesamowicie się wciągnąłem w klimat jeszcze nie grając stąd tyle uwag, bo chciałbym żeby gra jak najszybciej doczekała się ukończenia :)