JEST NAPISANE, jak coś
Ale bardziej kojarzyło mi się to o 3 w nocy z godzinami zegarowymi niż datą.
Jeżeli nic mi nie wypadnie, bo to zbyt daleki termin żebym coś planował, możecie mnie liczyć.
JEST NAPISANE, jak coś :) Ale bardziej kojarzyło mi się to o 3 w nocy z godzinami zegarowymi niż datą. :) Jeżeli nic mi nie wypadnie, bo to zbyt daleki termin żebym coś planował, możecie mnie liczyć.
[quote="arai"][quote]JEST NAPISANE, jak coś :)[/quote] Wrrrr ;D[/quote] Myślałem, że poprawisz moje "jak coś", które zupełnie tu nie leży w kontekście :)
Artownik namawia mnie na przyjazd i chyba tak zrobię. Będę jechał autem, i w takim razie szukam chętnych do bryki, żeby wyszło możliwie tanio za paliwko. Chyba że ktoś już jedzie ze Śląska (Kraków też się wlicza - z Żywca to rzut beretem) to bym się pisał do auta. A jak nie to zapraszam do mojego. Oferuję na drogę piwko domowej roboty! Na zjazd też bym coś wziął na spróbę (zależy ile gąb będzie do napojenia )
Wszystkie oferty kierować na PW.
Wezmę ze sobą - Dominiona (moja przeróbka ze świata dysku) i Agricole. Jak ktoś umie w GO i ma ochotę na szybką grę mogę wziąć planszę do GO i kamienie (chyba że ktoś chce się nauczyć).
"Ptaki w jej warkoczach drzemią,
Gdy spękana słońcem ziemia"
Artownik namawia mnie na przyjazd i chyba tak zrobię. Będę jechał autem, i w takim razie szukam chętnych do bryki, żeby wyszło możliwie tanio za paliwko. Chyba że ktoś już jedzie ze Śląska (Kraków też się wlicza - z Żywca to rzut beretem) to bym się pisał do auta. A jak nie to zapraszam do mojego. Oferuję na drogę piwko domowej roboty! Na zjazd też bym coś wziął na spróbę (zależy ile gąb będzie do napojenia ;])
Wszystkie oferty kierować na PW. Wezmę ze sobą - Dominiona (moja przeróbka ze świata dysku) i Agricole. Jak ktoś umie w GO i ma ochotę na szybką grę mogę wziąć planszę do GO i kamienie (chyba że ktoś chce się nauczyć).
Qxa pisze:Na zjazd też bym coś wziął na spróbę (zależy ile gąb będzie do napojenia )
Ty się tak nie chwal, chyba, że jakimś dostawczakiem jedziesz i wyładujesz go po brzegi :mrgreen:
Ja nawet nie mam Talismana.
[quote="Qxa"]Na zjazd też bym coś wziął na spróbę (zależy ile gąb będzie do napojenia ;]) [/quote]Ty się tak nie chwal, chyba, że jakimś dostawczakiem jedziesz i wyładujesz go po brzegi :mrgreen:
Jak ktoś umie w GO i ma ochotę na szybką grę mogę wziąć planszę do GO i kamienie (chyba że ktoś chce się nauczyć).
Ja chcę się nauczyć!
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
[quote]Jak ktoś umie w GO i ma ochotę na szybką grę mogę wziąć planszę do GO i kamienie (chyba że ktoś chce się nauczyć).[/quote] Ja chcę się nauczyć! ;D
Go to jest ta trudna gra z banalnymi zasadami? Jakby ktoś wziął to bym zagrał. Nauczył bym się w to wreszcie grać. Ja mogę zabrać szachy Też planszówka.
Go to jest ta trudna gra z banalnymi zasadami? Jakby ktoś wziął to bym zagrał. Nauczył bym się w to wreszcie grać. Ja mogę zabrać szachy :D Też planszówka. :)
Qxa pisze:Artownik namawia mnie na przyjazd i chyba tak zrobię. Będę jechał autem, i w takim razie szukam chętnych do bryki, żeby wyszło możliwie tanio za paliwko.
Hunter, główny spammer tematu narzekał że jest zbyt leniwy by kombinować podróż. Cóż prostszego w klapnięciu drzwiami samochodu i znalezieniu się na miejscu?
Od dziś wreszcie wychodzę na prostą z organizacją zlotu, bo turniej wfb już za mną. Trzeba namówić Comodo, bo bez niego MM nie byłby taki jaki jest teraz, a on też z Krakowa.
[quote="Qxa"]Artownik namawia mnie na przyjazd i chyba tak zrobię. Będę jechał autem, i w takim razie szukam chętnych do bryki, żeby wyszło możliwie tanio za paliwko.[/quote]
Hunter, główny spammer tematu narzekał że jest zbyt leniwy by kombinować podróż. Cóż prostszego w klapnięciu drzwiami samochodu i znalezieniu się na miejscu? ;)
Od dziś wreszcie wychodzę na prostą z organizacją zlotu, bo turniej wfb już za mną. Trzeba namówić Comodo, bo bez niego MM nie byłby taki jaki jest teraz, a on też z Krakowa.