Od dziś zaczynając do 13 lutego kanał internetowy z grami planszowymi będzie zbierał Wasze głosy do Top 50 Gier - Wybór Graczy!:) Wasze typy w liczbie 5 przysyłajcie na moja50gier@gmail.com. Gra, którą umieścicie na 1 miejscu otrzyma 5 pkt., na 2, 4 pkt. I tak dalej. Termin nadsyłana głosów to 13 lutego. Wszyscy którzy przyślą swoje propozycje i zasubskrybują kanał wezmą udział w losowaniu Władców Podziemi Podawajcie w miarę możliwości dalej info o akcji tak, aby wynik był jak najbardziej wiarygodny
Ostatnio zmieniony sobota 18 lut 2012, 10:21 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Od dziś zaczynając do 13 lutego kanał internetowy z grami planszowymi będzie zbierał Wasze głosy do Top 50 Gier - Wybór Graczy!:) Wasze typy w liczbie 5 przysyłajcie na moja50gier@gmail.com. Gra, którą umieścicie na 1 miejscu otrzyma 5 pkt., na 2, 4 pkt. I tak dalej. Termin nadsyłana głosów to 13 lutego. Wszyscy którzy [u]przyślą swoje propozycje i zasubskrybują[/u] kanał wezmą udział w losowaniu [b]Władców Podziemi[/b] :) Podawajcie w miarę możliwości dalej info o akcji tak, aby wynik był jak najbardziej wiarygodny :D
Pierwszy z serii pięciu odcinków prezentujących najlepsze gry według widzów, którzy przez ponad miesiąc nadsyłali listy swoich ulubionych planszówek:) Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału
Pierwszy z serii pięciu odcinków prezentujących najlepsze gry według widzów, którzy przez ponad miesiąc nadsyłali listy swoich ulubionych planszówek:) Zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału :)
Teraz to zebrane do kupy daje naprawdę fajny efekt Taki przegląd ciekawych gierek to świetna sprawa dla np. kogoś takiego jak ja, czyli średni-zaawansowanego gracza, wciąż szukającego nowych gierek
Teraz to zebrane do kupy daje naprawdę fajny efekt :) Taki przegląd ciekawych gierek to świetna sprawa dla np. kogoś takiego jak ja, czyli średni-zaawansowanego gracza, wciąż szukającego nowych gierek :)