Mogę być już w piątek wieczorem jeżeli jakaś dobra dusza mnie przenocuje
Nie zapomnij tylko o mnie:P A w ogóle pisał ktoś jeszcze, że zabierałby się z tobą? Bo nie wiem czy ewentualnie mogę kogoś zabrać jako dadatkowy bagaż I mniej więcej chciałam wiedzieć ile by wyszła zrzutka na paliwo?
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
[quote]Smakował :D[/quote] hhahh^^ [quote]Mogę być już w piątek wieczorem jeżeli jakaś dobra dusza mnie przenocuje[/quote] Nie zapomnij tylko o mnie:P A w ogóle pisał ktoś jeszcze, że zabierałby się z tobą? Bo nie wiem czy ewentualnie mogę kogoś zabrać jako dadatkowy bagaż :P I mniej więcej chciałam wiedzieć ile by wyszła zrzutka na paliwo?
Space86 pisze:No ta bo ja mieszkam w willi 40 pokojowej a w basenie zamiast wody jest martini...
A wiesz gdzie by Cię piekło gdybyś chciał w nim popływać?
I trochę poważniej - ponieważ jest już konkretny termin mogą się już pojawiać konkretniejsze deklaracje udziału.
W jeden z dwóch weekendów: 17-18 III albo 24-25 III odbędzie się inna impreza na którą jestem umówiony ze znajomymi od jesieni, więc jeśli terminy zjazdu i tej imprezy nie będą się pokrywać to na pewno będę. Termin tej imprezy zapewne zostanie podany pod koniec lutego.
[quote="Space86"]No ta bo ja mieszkam w willi 40 pokojowej a w basenie zamiast wody jest martini... [/quote] A wiesz gdzie by Cię piekło gdybyś chciał w nim popływać?
I trochę poważniej - ponieważ jest już konkretny termin mogą się już pojawiać konkretniejsze deklaracje udziału. W jeden z dwóch weekendów: 17-18 III albo 24-25 III odbędzie się inna impreza na którą jestem umówiony ze znajomymi od jesieni, więc jeśli terminy zjazdu i tej imprezy nie będą się pokrywać to na pewno będę. Termin tej imprezy zapewne zostanie podany pod koniec lutego.
Bardzo chętnie się zjawię, jak tylko w tych dniach niebo nie zwali mi się na głowę. W domu nie mam za bardzo możliwości pograć. NALEŻY MI SIĘ odrobina odpoczynku od rodziny, która aktualnie wypełnia mi całe życie i wolny czas (szczególnie taka rozwrzeszczana i nadpobudliwa 2,5 letnia Natalka :roll: ).
Kilof
Wszystkie moje twory dostępne tutaj:
Bardzo chętnie się zjawię, jak tylko w tych dniach niebo nie zwali mi się na głowę. W domu nie mam za bardzo możliwości pograć. NALEŻY MI SIĘ odrobina odpoczynku od rodziny, która aktualnie wypełnia mi całe życie i wolny czas (szczególnie taka rozwrzeszczana i nadpobudliwa 2,5 letnia Natalka :roll: ).
kilof pisze:W domu nie mam za bardzo możliwości pograć. NALEŻY MI SIĘ odrobina odpoczynku od rodziny, która aktualnie wypełnia mi całe życie
To ja myślałem, że tylko ja tak mam
Top Secret Ninja Off Topic Creators Internatinal Organization Member
[quote="kilof"]W domu nie mam za bardzo możliwości pograć. NALEŻY MI SIĘ odrobina odpoczynku od rodziny, która aktualnie wypełnia mi całe życie[/quote] To ja myślałem, że tylko ja tak mam :P
Troszku nam się Panowie zeszło z tematu, nie sądzicie?
Miśku, ile jest tych mat, o których wspominałeś? Na zdjęciu wygląda jakby ich było całkiem niemało, ale pisałeś, że niewiele... Starczy ich dla nas, czy lepiej jednak sobie coś swojego brać? Czy może po prostu tak jak arai - zaklepać sobie?
Ja nawet nie mam Talismana.
Troszku nam się Panowie zeszło z tematu, nie sądzicie? ;)
[b]Miśku[/b], ile jest tych mat, o których wspominałeś? Na zdjęciu wygląda jakby ich było całkiem niemało, ale pisałeś, że niewiele... Starczy ich dla nas, czy lepiej jednak sobie coś swojego brać? ;) Czy może po prostu tak jak arai - zaklepać sobie? :P