Po niedzieli podam możliwe terminy. Robię wtedy turniej wfb w tym samym lokalu i pogadam z zarządcą. W marcu 3,10,17,24,31 to soboty. Kiedy wogóle wypadają święta?
edit
Święta są w kwietniu 7 i 8my. Proponuję by na dwa tygodnie przed nie robić zjazdu czyli wypadnie 31 marzec.
3 i 10 marzec to może jeszcze komuś sesja się przedłuży. Proponuję 17-18 lub 24-25 marca i o tych terminach chciałbym konkretniej porozmawiać z zarządcą.
Napiszcie jeśli komuś nie pasuje któryś podany termin.
Po niedzieli podam możliwe terminy. Robię wtedy turniej wfb w tym samym lokalu i pogadam z zarządcą. W marcu 3,10,17,24,31 to soboty. Kiedy wogóle wypadają święta?
edit
Święta są w kwietniu 7 i 8my. Proponuję by na dwa tygodnie przed nie robić zjazdu czyli wypadnie 31 marzec.
3 i 10 marzec to może jeszcze komuś sesja się przedłuży. [b]Proponuję 17-18 lub 24-25 marca[/b] i o tych terminach chciałbym konkretniej porozmawiać z zarządcą.
Napiszcie jeśli komuś nie pasuje któryś podany termin.
Mam nadzieję że noc spędzimy na piwkowaniu Trzeba będzie mieć kamienny sen by zasnąć w pomieszczeniu z graczami. Jest multum mat takich do karate, dołożę jakieś koce, ale najlepiej zabrać jekiś śpiwór ze sobą.
Mam nadzieję że noc spędzimy na piwkowaniu ;) Trzeba będzie mieć kamienny sen by zasnąć w pomieszczeniu z graczami. Jest multum mat takich do karate, dołożę jakieś koce, ale najlepiej zabrać jekiś śpiwór ze sobą.
Spanie na konwentach/zlotach jest słabe bo nie po to człowiek jedzie żeby spać tylko żeby się bawić W dodatku niebezpieczne, zawsze można się obudzić z przyrodzeniem na czole, pół biedy jeśli będzie tylko narysowane :-"
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
Spanie na konwentach/zlotach jest słabe bo nie po to człowiek jedzie żeby spać tylko żeby się bawić :P W dodatku niebezpieczne, zawsze można się obudzić z przyrodzeniem na czole, pół biedy jeśli będzie tylko narysowane :-"
Z reguły na podobnych imprezach jest tak, że są przeznaczone specjalne sale tylko i wyłącznie na sen.
Rozumiem, że niektórzy za punkt honoru stawiają sobie przecwelić kogoś kiełbasą ale pewnych rzeczy nie wypada przy kobietach, więc wskazanym byłoby pomyśleć o co najmniej jednym pomieszczeniu noclegowym.
Z reguły na podobnych imprezach jest tak, że są przeznaczone specjalne sale tylko i wyłącznie na sen. Rozumiem, że niektórzy za punkt honoru stawiają sobie przecwelić kogoś kiełbasą ale pewnych rzeczy nie wypada przy kobietach, więc wskazanym byłoby pomyśleć o co najmniej jednym pomieszczeniu noclegowym.
HunteR, ja zawsze jestem śmiertelnie poważny, co zapewne widać po moich postach
Niemniej nie chciałbym obudzić się dźgany w czoło HunteRową kuśką xD
Ja nawet nie mam Talismana.
[b]HunteR[/b], ja zawsze jestem śmiertelnie poważny, co zapewne widać po moich postach ;) Niemniej nie chciałbym obudzić się dźgany w czoło HunteRową kuśką xD
Heh ja w ten sposób (złom) spłaciłem kredyt za kompa ale nie róbmy offtopa.
Ja sie dzisiaj dowiem czy ten termin akurat mam wolny czy nie - bo jakoś w marcu mam imieniny rodzinne i muszę być obowiązkowo - mam nadzieje ze to w inny weekend :}
Hana Kaze Midarete Kashin Naki Tenpu Midarete Tenma Warau
[quote="HunteR"]Chyba puszki i makulaturę[/quote] Heh ja w ten sposób (złom) spłaciłem kredyt za kompa ale nie róbmy offtopa.
Ja sie dzisiaj dowiem czy ten termin akurat mam wolny czy nie - bo jakoś w marcu mam imieniny rodzinne i muszę być obowiązkowo - mam nadzieje ze to w inny weekend :}
Nawet nie wiedziałem że jestem aż tak rozchwytywany
Ale głupio by mi było jakby się ludzie składali (nawet jakby każdy dał jakieś grosze biorąc pod uwagę ilość ludzi). No nic, do marca jeszcze trochę czasu, postaram się być
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
Nawet nie wiedziałem że jestem aż tak rozchwytywany [img]http://www.anikaos.com/040-onion_msn_smilies/onion_msn_smilies/onion_msn_smilies-12.gif[/img] Ale głupio by mi było jakby się ludzie składali (nawet jakby każdy dał jakieś grosze biorąc pod uwagę ilość ludzi). No nic, do marca jeszcze trochę czasu, postaram się być [img]http://www.anikaos.com/040-onion_msn_smilies/onion_msn_smileys/onion_msn_smileys-15.gif[/img]
Na dwudniowych turniejach wfb jeden dowcipniś podrzuca w nietypowe miejsca prezerwatywy wypełnione mydłem w płynie
Skąd wiesz, że to było mydło?:P
Hmm ja powiem tak śpiwór sobie wezmę na wszelki wypadek chociaż raczej wątpię że będę spać. Musiało by chyba być bardzo nudno, ale w takim doborowym towarzystwie nie biorę takiej opcji pod uwagę ;P Skoro będą materace to przynajmniej karimaty nie muszę taszczyć ^^ Na konwentach kilku byłam i wiem jak to wygląda i że różne rzeczy się dzieją, ale z kutasem na czole się jeszcze nie obudziłam, odpukać
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
[quote] Na dwudniowych turniejach wfb jeden dowcipniś podrzuca w nietypowe miejsca prezerwatywy wypełnione mydłem w płynie ;)[/quote] Skąd wiesz, że to było mydło?:P Hmm ja powiem tak śpiwór sobie wezmę na wszelki wypadek chociaż raczej wątpię że będę spać. Musiało by chyba być bardzo nudno, ale w takim doborowym towarzystwie nie biorę takiej opcji pod uwagę ;P Skoro będą materace to przynajmniej karimaty nie muszę taszczyć ^^ Na konwentach kilku byłam i wiem jak to wygląda i że różne rzeczy się dzieją, ale z kutasem na czole się jeszcze nie obudziłam, odpukać :P
Na konwentach potrafiło się spać 4h łącznie przez 3 dni, więc nie zakładam że w weekend będziemy jakoś wybitnie dużo spali Zważywszy, że to będzie pierwsza okazja na wspólne spotkanie i pewnie następna nie trafi się za szybko.
Na konwentach potrafiło się spać 4h łącznie przez 3 dni, więc nie zakładam że w weekend będziemy jakoś wybitnie dużo spali :D Zważywszy, że to będzie pierwsza okazja na wspólne spotkanie i pewnie następna nie trafi się za szybko.