Gra dla wszystkich fanów wywijania mieczem w klimatach fantasy, gdzie czeka na nas horda wrogów, masa questów do podjęcia, a na końcu wędrówki oczywiście walka z nie byle kim, bo ze smokiem:) zapraszam do oglądania, a po do subskrypcji kanału:) Mam świadomość, że umieszczając ją na tym forum, obejrzy ją najbardziej wymagająca część graczy, mam nadzieje, że będzie się podobać Pozdrawiam cały Gamekeeper!:)
Gra dla wszystkich fanów wywijania mieczem w klimatach fantasy, gdzie czeka na nas horda wrogów, masa questów do podjęcia, a na końcu wędrówki oczywiście walka z nie byle kim, bo ze smokiem:) zapraszam do oglądania, a po do subskrypcji kanału:) Mam świadomość, że umieszczając ją na tym forum, obejrzy ją najbardziej wymagająca część graczy, mam nadzieje, że będzie się podobać :) Pozdrawiam cały Gamekeeper!:)
[url=http://www.youtube.com/user/GameTrollTV?feature=mhee#p/a/u/0/1DZUW3ZeBUA]Videorecenja Dragon's Ordeal - jak się spodoba, kliknijcie subskrypcję :)[/url]
Fajna recenzja, ciekawa. Zachęca do kupna gry. Sama gra też wygląda ciekawie. Może jak uzbieram Talismana, skuszę się na nią.
Mam tylko zastrzeżenie co do jakości filmu. Na monitorze FullHD dość kiepsko to wygląda Wiem, że sprzęcik drogi, ale może kiedyś warto będzie zainwestować w kamerę HD
Fajna recenzja, ciekawa. Zachęca do kupna gry. Sama gra też wygląda ciekawie. Może jak uzbieram Talismana, skuszę się na nią.
Mam tylko zastrzeżenie co do jakości filmu. Na monitorze FullHD dość kiepsko to wygląda :P Wiem, że sprzęcik drogi, ale może kiedyś warto będzie zainwestować w kamerę HD :)