Dzięki serdeczne za porady - na pewno jeszcze zredaguję karty. A tak się prezentuje wersja finalna:
http://upload.allegro.pl/ShowItem2.php?item=1762828220
Myślę, że całkiem znośnie mi to wyszło... :mrgreen:
Rajskie Igraszki
- Callel
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Alternatywne Zakończenia
• Anioły
• Demony
• Wieża Wampira - Posty: 147
- Kontakt:
Fan Valdiego i jego strony.
Obecnie na własnych śmieciach
- www.xxas.pl - gry dla dzieci i dorosłych!
- arai
-
Callel, jak robisz na allegro aukcję to wypadałoby najpierw wklić do worda, lub przeczytać drugi raz, bo masz parę błędów:

Poza tym wydaje mi się, że ten dodatek w wersji lux jest okropnie drogi. Nie wiem jakie koszty są zrobienia planszy, wydrukowania kart, ale nawet biorąc to wszystko pod uwagę cena jest trochę odpychająca.
Karty zadań – jest ich 140 i to niepowtarzalnych! – żadnych dublikatów
Plansza jest integralną częścią gry a nie nieudolnym oda datkiem do kart
Przedraco?:P Podrażaniu owszem, ale nie ma takiego słowa jak przedrażanie i źle to brzmiNie zarabiamy na sztucznym przedrażaniu kosztu przesyłki
Poza tym wydaje mi się, że ten dodatek w wersji lux jest okropnie drogi. Nie wiem jakie koszty są zrobienia planszy, wydrukowania kart, ale nawet biorąc to wszystko pod uwagę cena jest trochę odpychająca.
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
- Astropata
-
Wersja LUX się nie opłaca w ogóle. Chyba, ze zważywszy na profil gry taka niezniszczalna plansza może mieć swoje zastosowanie w pewnych sytuacjach 
Ale ogólnie rzecz biorąc, nie licząc błędów jakie arai znalazła, to opis może zachęcić. Chociaż nie wiem czy nie jest przesadnie wychwalający. Jest granica między docenianiem swojego produktu, a słodzeniem mu. Ale tak jak mówię, jest ogólnie ok. Gra też wydaje się ostatecznie dobrze zrobiona, chociaż szczerze mówiąc, wydaje mi się, że jak się dobrze rozkręci, to każdy zapomni o planszy i zadaniach i pójdzie w swoją stronę cała "rozgrywka"
Ale ogólnie rzecz biorąc, nie licząc błędów jakie arai znalazła, to opis może zachęcić. Chociaż nie wiem czy nie jest przesadnie wychwalający. Jest granica między docenianiem swojego produktu, a słodzeniem mu. Ale tak jak mówię, jest ogólnie ok. Gra też wydaje się ostatecznie dobrze zrobiona, chociaż szczerze mówiąc, wydaje mi się, że jak się dobrze rozkręci, to każdy zapomni o planszy i zadaniach i pójdzie w swoją stronę cała "rozgrywka"
- arai
-
Dokładnie. Poza tym tego typu gry mają to do siebie, że i tak po kilku razach się nudzą więc powinny być z definicji tanieGra też wydaje się ostatecznie dobrze zrobiona, chociaż szczerze mówiąc, wydaje mi się, że jak się dobrze rozkręci, to każdy zapomni o planszy i zadaniach i pójdzie w swoją stronę cała "rozgrywka"
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
- Callel
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Alternatywne Zakończenia
• Anioły
• Demony
• Wieża Wampira - Posty: 147
- Kontakt:
Dziękuję za konstruktywne porady - ceny przejrzałem i zrewidowałem, nad tekstem aukcji cały czas pracuję - mam internet z doskoku i tak to wychodzi
. Cieszę się jednak, ża sama gra wam się podoba i proszę o dalsze sugestie. Pozdrawiam, C
Fan Valdiego i jego strony.
- www.xxas.pl - gry dla dzieci i dorosłych!
- OSH
-
Obejrzałem sobie te zdjęcia i nie ciągnie mnie to. Ja w tym temacie wolę się zdać na własną inwencję. Jeśli już grać z dziewczyną w gry planszowe to raczej tradycyjne. Granie w tego typu rzeczy raczej mi się nie widzi...
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LiteOn 52x32x52, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C-64, C-64+1541-II, C-64G, C-16
Dawne Komputery i Gry
Dawne Komputery i Gry