Fury Of Dracula
- 7Tristan
-
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13529
Tak wiem marudzę ale za tą kwotę to wole kupić sobie starego Wampirka, i coś jeszcze zostanie.kosztować 160 zł ,a w przesprzedaży 140 zł.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Powiedziałbym że max 80zł choć i za 50zł można kupić. Czy nowy będzie miał wzięcie, nie sądzę ze aż tak duże, w każdym bądź razie będzie to idealny test ceny.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Mam nadzieje że nie przypomina Sagi "Zmierzch" dla teens
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Biedy ten, kto byłby Edwardem...A tak na poważnie, to świetna gra. Miałem przyjemność uczestniczyć przy partyjce w ang. wersję i na prawdę rewelacyjnie to się zapowiada.ej no Valdi, nie chciałbyś zapolować na Edwarda? ;>
Moim zdaniem to pozycja obowiązkowa, było nie było, to odświeżony protoplasta Wampirka, a fan made Edwarda zawsze można zrobić
- Roland
-
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Roland
-
Po przeczytaniu instrukcji dokładnie wiesz co kupujesz, wiesz dokładnie na czym mechanika gry polega i czy dana gra moze Ci sie spodobać. Ja nie grałem w starego Wampira wiec mnie interesuje jakie sa dokładnie zasady tej gry. Raczej ją kupie ale chciałbym sie upewnić czy nie wydam pieniedzy na gre, której potem bede sie chciał pozbyc po kilku rozegranych partiach. Niby czytałem recenzje i jakies tam artykułu na jej temat ale to nie to samo. A poza tym jest jeszcze coś takiego jak zwykła ciekawość 
"Człowiek oszukuje siebie tak często, ze gdyby mu za to płacili, to mógłby sie spokojnie utrzymać."
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Zwykła ciekawość, to to co czycha na Ciebie w pudełku, co gra zaoferuje jak tylko zaczniesz grać, a nie rozpracowanie gry zanim jeszcze w ogóle będziesz trzymał pudełko w rękach.Roland pisze:A poza tym jest jeszcze coś takiego jak zwykła ciekawość
Po co sobie psuć tę radość? Każdą grę (poza MiMami oczywiście) po paru partiach odkłada się w kąt, nawet na krótki czas, ale zawsze. Nawet po to by się nie znudziła
- Ajwer
-
Kurczę, kupiłbym ale obawiam się,że gra będzie się kurzyć:/ Ciężko będzie zebrać ekipę, a w dwóch gra raczej nie ma sensu. Kupienie dla samego kolekcjonowania chyba mija się z celem, nie chcę urazić tu kolekcjonerów, ale co to za przyjemność jak nie można z nikim zagrać. Nawet na Space Hulka (2osoby) ciężko się umówić. Ech:/
- 7Tristan
-
Jako przedstawiciel kolekcjonerów nie czuje się urażonyAjwer pisze:Kurczę, kupiłbym ale obawiam się,że gra będzie się kurzyć:/ Ciężko będzie zebrać ekipę, a w dwóch gra raczej nie ma sensu. Kupienie dla samego kolekcjonowania chyba mija się z celem, nie chcę urazić tu kolekcjonerów, ale co to za przyjemność jak nie można z nikim zagrać. Nawet na Space Hulka (2osoby) ciężko się umówić. Ech:/
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Takiego zwrotu nie ma w moim podręcznym słowniku kolekcjonera wujka KaktusaAjwer pisze:Zgadza się,niestety będę musiał obejść się smakiem.
Niestety tak jest w tym przypadku, ale co ma wisieć na kołku, nie utonie w wodzie święconej
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24375
Przedsprzedaż Draculi: http://galakta.istore.pl/
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Roland
-
O kurde cena rzeczywiście wysoka, za taka kase to napewno gry nie kupi człowiek co chce sobie raz na jakiś czas w planszówke pograć. Cena w przedsprzedazy jest jeszcze do przełkniecia ale potem to juz drogo mimo iz zawartość pudełka dość pokaźna. A tu jeszcze wydatki niespodziewane mam i nie wiem czy kasy starczy i czy sie na przedsprzedaz jeszcze załapie
Byc moze ja byłbym chetny na poczatku przyszłego tygodnia, kiedy robiłbys zamówienie?7Tristan pisze:W każdym razie jakby ktoś chciał mogę mu zamówić w preorderze na rebelu w cenie 143,96 zł, ale muszę mieć przynajmniej jeden dzień na załatwienie zniżki.
"Człowiek oszukuje siebie tak często, ze gdyby mu za to płacili, to mógłby sie spokojnie utrzymać."
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Odpadam, gra nie jest tyle wart, może kiedyś używaną kupię. W każdym bądź razie chciałbym że podana cena 159zł jest wyższa o 30 zł od ceny Talismana z przed-premiery. A gra tak na marginesie nie dorównuje TMiM.
Ogólnie dziwne że po sukcesie Talisman - Magia i Miecz, za dużym naciskiem fanów na tytuł gry, Galakta nie pokusiła się na wymuszenie na FFG (czy tam wybłaganie) nazwy Wampir, jedynie zniknęło "Fury of"
Ogólnie dziwne że po sukcesie Talisman - Magia i Miecz, za dużym naciskiem fanów na tytuł gry, Galakta nie pokusiła się na wymuszenie na FFG (czy tam wybłaganie) nazwy Wampir, jedynie zniknęło "Fury of"
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24375
Wampir jako nazwa nie był w ogóle brany pod uwagę. Generalnie były trzy nazwy brane pod uwagę - ta obecna, dosłowne tłumaczenie i jeszcze jedna nieważne jaka.
Ostatnio zmieniony czwartek 13 sty 2011, 19:42 przez Mały Nemo, łącznie zmieniany 1 raz.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Cudnie...Nemomon pisze:Wampir jako nazwa nie był w ogóle brany pod uwagę.