Konkurs - Góry
- the MackaN
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Karty
• Pająki - Posty: 1134
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13535
Masz takie same szanse jak inni. W poprzedniej edycji konkursu wygrał Astropata, a wcześniej nie tworzył kart - przynajmniej nic o tym nie mówił.glooth pisze:Ja sam nie wiem czy warto, nawet jeśli wytężę się z całych sił moje szanse są minimalne.
A Czy warto - myśle że lepiej do tego podejść w inny sposób - warto tworzyć karty i rozwijać grę inaczej mogło by nie być Talismana: Magii i Miecz w Polsce, Gra była rozwijana przez fanów i zapewne też dla tego wydawca bez wahania zdecydował się ją wydać.
Na razie nie dostałem żadnego zgłoszenia, ale wierzę że Highland PL są wystarczającą nagrodą żeby znaleźli się chętni do konkursu.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Niestety nie, karty chce aby mógł każdy otworzyć i je zobaczyć tym samym ocenić, a do tego karty muszą być zapisane w ogólno dostępnych formatach. Ale można z eon je prze konwertować.w innym glooth pisze:Czy na konkurs Valdiego mogęwysłać pliki eon?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6316
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Tak samo, jak ma się to w kwestii dodatków autorskich, ja w to nie ingeruje, a oceniacie WyBludgeon pisze:Jak to jest z grafikami? Czy muszę mieć zgodę autora grafiki żeby jej użyć w karcie?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 28 cze 2010, 21:19 przez Valdi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Do końca terminu zgłoszeń już niecały miesiąc, nie dostałem żadnych zgłoszeń także nie wygląda to za ciekawie.
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Nie no luzik, tylko pisze że już 1/3 za nami.
- the MackaN
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Karty
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Astropata pisze:Regulamin jest trochę "nieostry". Zastanawiam się nad tym które karty są "w klimacie górskim" a jakie nie.
Czyli wszystkie karty muszą sie odnosić do Dodatku Góry.Regulamin pisze:Karty musza byc powiazane z dodatkiem Highland (musza byc w górskim klimacie, badz
po zapoznaniu sie z angielska wersja dodatku, musza odnosic sie bezposrednio do dodatku Talisman - Highland).
Astropata pisze:Czy można robić karty inne niż z koszulkami Gór? Powiedzmy normalne Przygód, albo nawet Podziemi o ile pozostają w relacji z dodatkiem?
Czyli tak możesz zrobić karty przygód, czy też podziemi.Regulamin pisze:W przypadku kart: Zdarzeń, Miejsca, Wrogów, Przyjaciela, Przedmiotu, oraz karty Nieznajomego, niema wymogu do którego dodatku muszą one należeć (Mogą to być karty Przygód, karty Podziemi, bądź karty Highland – „Gór”).
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
nie wiem, czy jest za obszerny, jak rozmawialiśmy o secie konkursowym to nikt nie miał obiekcji więc czas dałem dłuuuugi na realizacje. Okres dostosowałem taki żeby wszystkim pasował, no nic zobaczymy co będzie 31 Lipca 2010
- the MackaN
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Karty
- Draugnimir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• The Gauntlet PL
• The Wildland PL
• Umiejętności - Posty: 2089
Oj, coś mi się widzi, że nie wyrobię się do tego 31 lipca. Znalezienie ładnych i pasujących tematycznie grafik to dość żmudna robota (pół dzisiejszego popołudnia spędziłem na szukaniu jednego dość popularnego stworka, dla którego nazwy DA znalazł mi 15,5 tys. wyników, a i tak odchodzę w zasadzie z kwitkiem, chyba że miałbym wziąć coś średniego, a wtedy szanse na zwycięstwo niewielkie, jak sądzę), a czasu niewiele tak wcześniej, jak i teraz.
Dlatego jeśli nie miałoby to postawić pod znakiem zapytania możliwości przeprowadzenia konkursu z uwagi na wymaganą w regulaminię liczbę zgłoszeń, chyba zrezygnuję ze swojego udziału, koncentrując się zamiast tego na czekających wciąż na ukończenie Umiejętnościach...
Niemniej, z miłą chęcią obejrzę cudze prace i zmieszam... ekhm... zopiniuję je
Dlatego jeśli nie miałoby to postawić pod znakiem zapytania możliwości przeprowadzenia konkursu z uwagi na wymaganą w regulaminię liczbę zgłoszeń, chyba zrezygnuję ze swojego udziału, koncentrując się zamiast tego na czekających wciąż na ukończenie Umiejętnościach...
Niemniej, z miłą chęcią obejrzę cudze prace i zmieszam... ekhm... zopiniuję je
- the MackaN
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Karty
- Draugnimir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• The Gauntlet PL
• The Wildland PL
• Umiejętności - Posty: 2089
Mówiąc "niewiele czasu", miałem na myśli swoją osobistą sytuację. Oczywiście, z obiektywnego punktu widzenia półtora miesiąca to ilość czasu wystarczająca w pełni. Jednak w momencie anonsu konkursu miałem jeszcze naukę w szkole, potem rzecz przycichła i wyleciała mi z pamięci (a nawet jeśli wracała, to zwykle z odzewem typu "A tam, mam jeszcze sporo czasu, zajmę się tym później"). Ale gdy już przyszło co do czego, doszedłem do wniosku, że nie mam specjalnie chęci zabierać się za prace konkursowe, tym bardziej, że nie zależy mi jakoś szczególnie ani na zwycięstwie, ani na nagrodzie i że nie jestem jakoś szczególnie na tworzenie kart jako takie napalony 
Tak więc wolę zająć się tym, co mnie bardziej bawi - dokończeniem własnego dodatku i krytyką gotowych, podanych do stołu kart
Tak więc wolę zająć się tym, co mnie bardziej bawi - dokończeniem własnego dodatku i krytyką gotowych, podanych do stołu kart
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Do końca zgłoszeń niewiele bo półtora tygodnia, było półtora miesiąca, ale skoro pojawił sie głos
gdzie zapewne parę osób myśli tak samo to już nie wiem co wam proponować za nagrody. no ale może znajdzie się 5 osób które podeślą zgłoszenia.nie zależy mi jakoś szczególnie ani na zwycięstwie, ani na nagrodzie