Mam jedno pytanie dotyczące forum:
Inkwizytor, Nizołek, Gladiator itp. - rozumiem że to rangi. Ale od czego zależy jaką kto ma? Ilość postów, piw :?: I jeszcze jedno: ja mam "Losujemy postać", a kiedy wylosuje?? Losuje zawsze taką samą postać(Niziołek), czy może każdy ma coś innego??
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Witam! :)
Mam jedno pytanie dotyczące forum: Inkwizytor, Nizołek, Gladiator itp. - rozumiem że to rangi. Ale od czego zależy jaką kto ma? Ilość postów, piw :?: I jeszcze jedno: ja mam "Losujemy postać", a kiedy wylosuje?? Losuje zawsze taką samą postać(Niziołek), czy może każdy ma coś innego??
One zależą od ilości postów. Kiedyś pamiętam, że co 100, czy 200 się zmieniała ranga, ale jak teraz jest, to nie wiem. Swoją postać już wylosowałeś, jest nią Niziołek. W sumie dobrze, będziesz mógł unikać przykrych niespodzianek na 1+. Piwo tak, czy inaczej, postawić możesz, nie zaszkodzi
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
One zależą od ilości postów. Kiedyś pamiętam, że co 100, czy 200 się zmieniała ranga, ale jak teraz jest, to nie wiem. Swoją postać już wylosowałeś, jest nią Niziołek. W sumie dobrze, będziesz mógł unikać przykrych niespodzianek na 1+. Piwo tak, czy inaczej, postawić możesz, nie zaszkodzi :)
Znaczy, Stalin wzięło się z czegoś innego. Już nie ma potrzeby pisać o naszych dyskusjach w czerwonych tematach, ale sami zainteresowani wiedzą co mój "Stalin" oznacza
Jedyną rangą specjalną jest "Magią i Mieczem", ma ją na przykład Kufir, czy Jon New.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Znaczy, Stalin wzięło się z czegoś innego. Już nie ma potrzeby pisać o naszych dyskusjach w czerwonych tematach, ale sami zainteresowani wiedzą co mój "Stalin" oznacza ;)
Jedyną rangą specjalną jest "Magią i Mieczem", ma ją na przykład Kufir, czy Jon New.
Draugnimir pisze:Nie? To jak napiszę 1500 postów, to też będę mógł się stać Stalinem albo innym Hitlerem?
Cytując z pewnego polskiego filmu (chyba nie trzeba przypominać jakiego?): "Jeżeli o ciebie chodzi, to nie wróżę ci żadnych rewelacji. Kaczka – to max, co może z ciebie być." :mrgreen:
Kaktus+ pisze:Chociaż ja wnioskuję za nową dla Rogowieckyiego: Roguś
Ja nawet nie mam Talismana.
[quote="Draugnimir"]Nie? To jak napiszę 1500 postów, to też będę mógł się stać Stalinem albo innym Hitlerem? :-P[/quote] Cytując z pewnego polskiego filmu (chyba nie trzeba przypominać jakiego?): [i]"Jeżeli o ciebie chodzi, to nie wróżę ci żadnych rewelacji. Kaczka – to max, co może z ciebie być."[/i] :mrgreen: [quote="Kaktus+"]Chociaż ja wnioskuję za nową dla Rogowieckyiego: Roguś [/quote] :cry:
Rogo pisze:
"Jeżeli o ciebie chodzi, to nie wróżę ci żadnych rewelacji. Kaczka – to max, co może z ciebie być."
To ja też się może pochwalę cytatem z pewnego polskiego filmu: "Jeszcze tu, k****, wrócimy!"
:mrgreen:
Oki, był czas na żarty, ale proszę założyć nowy temat w Karczmie na cytaty z filmów. //Nemo
Ostatnio zmieniony wtorek 01 cze 2010, 01:43 przez Draugnimir, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Rogo"] "Jeżeli o ciebie chodzi, to nie wróżę ci żadnych rewelacji. Kaczka – to max, co może z ciebie być." [/quote] To ja też się może pochwalę cytatem z pewnego polskiego filmu: [i]"Jeszcze tu, k****, wrócimy!"[/i] :mrgreen:
[color=red]Oki, był czas na żarty, ale proszę założyć nowy temat w Karczmie na cytaty z filmów. //Nemo[/color]