The Highland Expansion (Góry)
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6316
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24372
John uploadował grafikę przodu pudełka. Jest ona tutaj: http://images.boardgamegeek.com/images/pic667546.jpg
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- YoJin
-
-
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
Zaznaczyć należy, że WSZYSTKIE postacie w naszej edycji wyglądały lepiejHunteR pisze:A ten leśny duszek to kolejna postać która u nas wyglądała o wiele lepiej
Czas pokaże co znajdzie się w pudełku z dodatkiem. Mam dziwne przeczucie z graniczące z pewnością, że ponownie Poszukiwacze, zbytnio od tych już nam znanych z II ed, różnić się nie będą. Cóż, o ile cała nowa Magia prezentuje się świetnie, to właśnie Poszukiwacze kuleją najbardziej. :roll:
Myślałem, że ulegnie to poprawie w kolejnych dodatkach jednak z każdym rozszerzeniem nie dość, że otrzymujemy powalającą ich liczbę to na dodatek niczym się nie różnią od tych z II ed. Ba, wyglądają miejscami nawet gorzej
Coż, pożyjemy, zobaczymy.
Bardziej jestem ciekawy celu tego dodatku. Podziemia zawsze dawały szansę dostania się do KW "na skróty". Mam nadzieję, że Góry będą miały nieco inny cel niż, ten sam co Podziemia, czyli pokonanie bossa i katapulta na KW.
Całość z pewnością będzie się świetnie prezentować wizualnie, do tego już nowa edycja zdążyła nas przyzwyczaić. Boję się jedynie by dodatek ten nie był Podziemiami, w których zamiast pod ziemię, wznosimy się wyżej i wyżej.
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
Na Talisman Island pojawiła się grafika prezentująca pudełko do Highland Expansion w trójwymiarze. O ile samą rozpixelowaną grafikę frontu przedstawiłem oczko wyżej, o tyle tutaj mamy okazję zapoznać się z bokiem pudełka. Widzimy na nim kogoś z różdżką w łapie oraz ptasim hełmem na czapie. Warto sobie przypomnieć panele boczne dostępnych do tej pory pudełek, w Reaperze był na nim Żniwiarz, w Dungeonie Pan Ciemności, w Frostmarch - Królowa Lodu. Czyli główne postaci danego dodatku....
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
Dokładnie, mam nadzieję iż czymś nas autorzy zaskoczą. (Ta i ja to mówięBardziej jestem ciekawy celu tego dodatku. Podziemia zawsze dawały szansę dostania się do KW "na skróty". Mam nadzieję, że Góry będą miały nieco inny cel niż, ten sam co Podziemia, czyli pokonanie bossa i katapulta na KW.
Całość z pewnością będzie się świetnie prezentować wizualnie, do tego już nowa edycja zdążyła nas przyzwyczaić. Boję się jedynie by dodatek ten nie był Podziemiami, w których zamiast pod ziemię, wznosimy się wyżej i wyżej.

-
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13527
\:D/ :mrgreen: w tym momencie leże i się śmieje.budzo pisze:Chociaż jednak szkoda, że nie miasto.
przepraszam budzo, to nic do Twojego postu, po prostu tak wyszło że Nemomon będzie wiedział o co chodzi
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Mały Nemo
-
:mrgreen:Valdi pisze:\:D/ :mrgreen: w tym momencie leże i się śmieje.budzo pisze:Chociaż jednak szkoda, że nie miasto.
przepraszam budzo, to nic do Twojego postu, po prostu tak wyszło że Nemomon będzie wiedział o co chodzi
[ Dodano: Sob Lut 13, 2010 12:23 am ]
Ja wspomnę, że cały czas się śmieję z tego
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Magiczne Kamienie - Posty: 1227
-
-
Mroczny elf
Leśny duszek
Piratka
Walkiria
Góral
Ondyna (czyli Żywiołak Wody) albo Wampirzyca
Na razie zapowiada się najbardziej interesująco. W Polsce pewnie dopiero na Gwiazdkę. Stawiam że kolejne będzie dopracowane Miasto (w końcu pojawi się hobbit) oraz Las (i tu będzie Drzewiec).
A na koniec Kosmiczna Otchłań!
Z nieplanszowych to tak jak Żniwiarz był Zwiastunem Podziemi (no bo trupy się grzebie), Królowa Lodu zwiastowała Góry, to teraz Smoki były by przed Miastem a po Górach (pasują idealnie), pomiędzy Miastem a Lasem pojawiłby się jakiś dodatek z Mistrzami
Przed Kosmiczną Otchłanią pojawiłby się Sith
Mroczny elf
Leśny duszek
Piratka
Walkiria
Góral
Ondyna (czyli Żywiołak Wody) albo Wampirzyca
Na razie zapowiada się najbardziej interesująco. W Polsce pewnie dopiero na Gwiazdkę. Stawiam że kolejne będzie dopracowane Miasto (w końcu pojawi się hobbit) oraz Las (i tu będzie Drzewiec).
A na koniec Kosmiczna Otchłań!
Z nieplanszowych to tak jak Żniwiarz był Zwiastunem Podziemi (no bo trupy się grzebie), Królowa Lodu zwiastowała Góry, to teraz Smoki były by przed Miastem a po Górach (pasują idealnie), pomiędzy Miastem a Lasem pojawiłby się jakiś dodatek z Mistrzami
Przed Kosmiczną Otchłanią pojawiłby się Sith
-
-
A wracając do poszukiwaczy to ta laska z lewej trochę wygląda mi na Wampira. Bo jak na Leśnego Duszka trochę zbyt ciemna. No ale mogę się mylić. Ten u góry to wygląda mi na Jezusa. A może to samuraj? To w środku to raczej na pewno Walkiria. Zaś to po lewej to równie dobrze może być Szermierz - ze względu na te szpady.
Karramba!
- Rogo
-
Panowie admin i mod - prosiłbym nie offtopować :mrgreen:
I podpisuję się pod prośbą Hellhounda - podzielcie się żartem, to też się pośmiejemy
Jeśli chodzi o to, że znowu tęsknota za miastem, to macie poczucie humoru podobne do tego:
(ale z tego to się matematycy śmieją xD)
I podpisuję się pod prośbą Hellhounda - podzielcie się żartem, to też się pośmiejemy
(ale z tego to się matematycy śmieją xD)
Ja nawet nie mam Talismana.
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
-
Autor grafiki z przodu pudełka - Ralph Horsley - przedstawił swoją grafikę oraz concept art na swoim blogu - http://ralphhorsley.blogspot.com/2010/0 ... lands.html Możecie również odwiedzić jego stronę na Deviant Art: http://ralphhorsley.deviantart.com/art/ ... -154213360
-
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
-
-
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
-
-
http://ralphhorsley.blogspot.com/2010/0 ... lands.html
Pod wiadomością o nowym dodatku możecie zobaczyć komentarz rysownika, w którym to napisane jest, że Poszukiwacze z obrazka to: Alchemist, Rogue, Valkyrie, Sprite, Vampire, Highlander :mrgreen:
Pod wiadomością o nowym dodatku możecie zobaczyć komentarz rysownika, w którym to napisane jest, że Poszukiwacze z obrazka to: Alchemist, Rogue, Valkyrie, Sprite, Vampire, Highlander :mrgreen: