magiczny miecz reaktywacja po latach
- Liu Mulan
-
- Kontakt:
magiczny miecz reaktywacja po latach
Witam bardzo serecznie. Trafiłam na to forum przypadkiem mianowicie przyjechałam do domu na święta i przypomniałam sobie że kiedyś miałam taką ciekwą gre jak magiczny miecz
posiadałam
*magiczny miecz
*gród
*jaskinia
*labirynt magów
co się dzis okazało po przekopaniu piwnicy przez te kilka lat co nie grałam zgubiły się praktycznie wszystkie karty postaci (zostały 2 ) brakuje mi 2 planszy (magiczny miecz i gród) nie mam żadnej istrukcji, reszty strat jeszcze nie oceniłam...
Moje pytanie jest nastepujące czy ktoś mógł mi jakoś podpowiedzieć jak mogę uzupełnić te braki? może ktoś ma na kompie te plansze/postacie albo nie wiem może jakieś ksero
Bo raczej cięzko mi będzie to osobno dokupić. Jeszcze jedno pytanko jak można wejść w posiadanie tych pięknych dodatków co stworzyli ludzie udzielający się na tym forum??
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
posiadałam
*magiczny miecz
*gród
*jaskinia
*labirynt magów
co się dzis okazało po przekopaniu piwnicy przez te kilka lat co nie grałam zgubiły się praktycznie wszystkie karty postaci (zostały 2 ) brakuje mi 2 planszy (magiczny miecz i gród) nie mam żadnej istrukcji, reszty strat jeszcze nie oceniłam...
Moje pytanie jest nastepujące czy ktoś mógł mi jakoś podpowiedzieć jak mogę uzupełnić te braki? może ktoś ma na kompie te plansze/postacie albo nie wiem może jakieś ksero
Bo raczej cięzko mi będzie to osobno dokupić. Jeszcze jedno pytanko jak można wejść w posiadanie tych pięknych dodatków co stworzyli ludzie udzielający się na tym forum??
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
Praktycznie wszystko znajdziesz w retuszach http://forum.magiaimiecz.eu/viewforum.php?f=89 potrzebny tylko będzie np Gimp do otworzenia plików w formacie Psd. Karty są ułożone alfabetycznie, więc będzie łatwiej sprawdzić stan własnych komponentów. Prawie napewno też jakąś pomoc w skompletowaniu gry otrzymasz, sam mam kilka zdekompletowanych gier które średnio mi są potrzebne.
Dodatki autorskie są do ściągnięcia, a wydruk raczej we własnym zakresie, choć sam koło wakacji chce to zmienić.
Witam na forum
Dodatki autorskie są do ściągnięcia, a wydruk raczej we własnym zakresie, choć sam koło wakacji chce to zmienić.
Witam na forum
- Rogo
-
Jakże miło nam powitać kolejną duszyczkę w naszych forumowych czeluściach xD
Kolega Misiek już praktycznie wszystko napisał. To właśnie jemu będziesz wdzięczna za posiadanie gry znów w komplecie, bo on stworzył te retusze (jaki skromny, dał link a się nie pochwalił, że to jego dzieło - my go chwalimy, bo odwalił kawał naprawdę dobrej, a jakże żmudnej roboty).
Od siebie dodam, że miło nam będzie, jak zabawisz na forum trochę dłużej (tj. na stałe), pisząc jakieś posty od czasu do czasu
Witam i życzę miłego pobytu w naszych progach
Kolega Misiek już praktycznie wszystko napisał. To właśnie jemu będziesz wdzięczna za posiadanie gry znów w komplecie, bo on stworzył te retusze (jaki skromny, dał link a się nie pochwalił, że to jego dzieło - my go chwalimy, bo odwalił kawał naprawdę dobrej, a jakże żmudnej roboty).
Od siebie dodam, że miło nam będzie, jak zabawisz na forum trochę dłużej (tj. na stałe), pisząc jakieś posty od czasu do czasu
Witam i życzę miłego pobytu w naszych progach
Ja nawet nie mam Talismana.
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
• Worek Przygód - Posty: 3542
Cóż, to ja tylko odnosząc się do drugiego pytania dodam, że najłatwiej odnaleźć dodatki na stronie Valdiego http://www.magiaimiecz.eu/
A tu strona poświęcona jedynie MM http://magicznymiecz.republika.pl/index.html
A tu strona poświęcona jedynie MM http://magicznymiecz.republika.pl/index.html
- Liu Mulan
-
- Kontakt:
Witam. Dziękuje wam bardzo za odpowiedzi
Pomoc przy kompletowaniu na pewno mi się przyda. Dziś jeszcze jestem u rodzinki więc czas się znajdzie i policzę wszystkie karty i napisze wam jaki mam ich stan
Udzielać się na forum myślę że będę, w styczniu może mało bo sesja minie czeka 8-[ ale luty już będę miała luźniejszy i chciałabym w ten czas też wrócić do gry
Pomoc przy kompletowaniu na pewno mi się przyda. Dziś jeszcze jestem u rodzinki więc czas się znajdzie i policzę wszystkie karty i napisze wam jaki mam ich stan
Udzielać się na forum myślę że będę, w styczniu może mało bo sesja minie czeka 8-[ ale luty już będę miała luźniejszy i chciałabym w ten czas też wrócić do gry
- RasdSaris
-
-
- Kontakt:
- Comodo
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Rozszerzona plansza podstawowa - Posty: 225
- Liu Mulan
-