jestem za prostota, tabelikami i uzywanim cudow na kiju tylko wtedy gdy jest to niezbedne. jesli chcesz Valdi, oraz ja znajde troche czasu (ostatnio sypnela mi sie masa projektow na glowe), to moge Ci zrobic to przewijanie ktore zaprezentowalem wczesniej, mimo wszystk jest to szbszy dostep do wiekszej ilosci danych niz przewijanie sie np ze strony 1 do strony 6, a i co wiecej, mniej plikow do aktualizacji dla Ciebie. np wszystkie edycje talismana w jednym pliku html. to co zrobilem to zadna bajera nie jest, tylko ciutke zmodyfikowany html, nadal na starych zasadach.Valdi pisze:Też wole proste, prosta tabelkę z dodatkami i żadnych udziwnień w stylu ostatnich tematy z forum. Zreszta przewijanie w oknie jest na stronie poświęconej Magii i Miecz już od bardzo bardzo dawna. Strona TMiM'a miała właśnie mieć zastosowane inne rozwiązanie i w sumie jakoś mnie nie przekonuje że tam też powinno być to przewijanie. No ale to jeszcze się zobaczy. Jak to Speed napisałeś oby nie było przerostu formy nad treścią, Strona MiM była Minimalnie obdarzona grafiką i ludziom pasowało że wiedzą gdzie co jest. Pojawił się TMiM moze i zrobiłem troszkę bałaganu z ta dawną edycją ale wszystko myśle będzie przejrzyście w ciągu miesiąca myślę że sie z tym uporam.
a i jeszcze raz pochwala za to ze uzywasz przezroczystych tabelek zamiast "nowoczesnego" pozycjonowania za pomoca CSS. przegladarki rozne jaja z tym robia, a tabelki dzialaja nawet na totalnych archaikach.