Potrzebuje na własny użytek wysokiej jakości elektroniczną kopię/retusz (na przykład w formacie .pdf) gry Magiczny Miecz wydawnictwa Sfera oraz wszystkich oficjalnych dodatków.
I ostatnia sprawa:
Które dodatki fanowskie są na tyle dopracowane by warto było wydać trochę kasy na ich wydruk ?
Z góry wielkie dzięki za pomoc
Witam
Potrzebuje na własny użytek wysokiej jakości elektroniczną kopię/retusz (na przykład w formacie .pdf) gry Magiczny Miecz wydawnictwa Sfera oraz wszystkich oficjalnych dodatków.
I ostatnia sprawa: Które dodatki fanowskie są na tyle dopracowane by warto było wydać trochę kasy na ich wydruk ?
Chciałbym wydrukować dla siebie i ekipy Magiczny Miecz i zastanawiam się jak to ugryźć od strony druku. Polecacie jakiś papier do tego, ewentualnie firmę, która by coś takiego zrealizowała?
Siemanko, wybaczcie, że odkurzam stary temat.
Chciałbym wydrukować dla siebie i ekipy Magiczny Miecz i zastanawiam się jak to ugryźć od strony druku. Polecacie jakiś papier do tego, ewentualnie firmę, która by coś takiego zrealizowała?
Siemanko.Potrzebuje Rewersy z kart z magicznego miecza : Zaklęcie ,Gród, Labirynt i Krypta upiorów . Posiada może jakaś dobra dusza to w pliku? chce wydrukować sobie dodatek magia i gość z drukarni potrzebuje te rewersy w pliku .Pomoże ktoś?Powiedział,że skany nie wchodzą w gre.
"I always tell the truth, even when I lie"
Siemanko.Potrzebuje Rewersy z kart z magicznego miecza : Zaklęcie ,Gród, Labirynt i Krypta upiorów . Posiada może jakaś dobra dusza to w pliku? chce wydrukować sobie dodatek magia i gość z drukarni potrzebuje te rewersy w pliku .Pomoże ktoś?Powiedział,że skany nie wchodzą w gre.
Jest w stanie ktoś poratować rewersem/rewersami oryginalnymi z dodatku "Jaskinia" o rozmiarach rzeczywistych gotowych do druku? Potrzebuje do kilku brakujących kart.
Jest w stanie ktoś poratować rewersem/rewersami oryginalnymi z dodatku "Jaskinia" o rozmiarach rzeczywistych gotowych do druku? Potrzebuje do kilku brakujących kart.
jedi4 pisze: ↑piątek 05 cze 2026, 13:34
Witam,
Czy mógłbym prosić o przeslanie np. w pdf karty Szczęściarza - tytuł i przód, obydwie karty (z ooisem i pionek)? Dziękuję.
Hey,
O ile mi wiadomo, oryginalny Szczęściarz nigdy nie został wydany, wspomniany jest jedynie na jednej karcie (bodaj Nocy Święta Sabik).
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=jedi4 post_id=211495 time=1780659268 user_id=15834] Witam, Czy mógłbym prosić o przeslanie np. w pdf karty Szczęściarza - tytuł i przód, obydwie karty (z ooisem i pionek)? Dziękuję. [/quote]
Hey,
O ile mi wiadomo, oryginalny Szczęściarz nigdy nie został wydany, wspomniany jest jedynie na jednej karcie (bodaj Nocy Święta Sabik).
Mały Nemo pisze: ↑piątek 05 cze 2026, 13:38O ile mi wiadomo, oryginalny Szczęściarz nigdy nie został wydany, wspomniany jest jedynie na jednej karcie (bodaj Nocy Święta Sabik).
To wiem.
Tutaj ktoś stworzył własną autorską kartę Szczęściarza, która pojawia się na głównej stronie. Kiedyś była możliwość pobrania zasobów, ale luni od kilku lat jest nieczynny.
Przód widzę jest w podpiętym Temacie "Galeria postaci stworzonych przez graczy." Ale piona ani tyłów nie znalazłem.
[quote="Mały Nemo" post_id=211497 time=1780659507 user_id=704]O ile mi wiadomo, oryginalny Szczęściarz nigdy nie został wydany, wspomniany jest jedynie na jednej karcie (bodaj Nocy Święta Sabik). [/quote] To wiem.
Tutaj ktoś stworzył własną autorską kartę Szczęściarza, która pojawia się na głównej stronie. Kiedyś była możliwość pobrania zasobów, ale luni od kilku lat jest nieczynny. Przód widzę jest w podpiętym Temacie "Galeria postaci stworzonych przez graczy." Ale piona ani tyłów nie znalazłem.
Pionka to chyba nawet nie ma. W tamtych czasach nikt nie tworzył pionków do postaci. Spojrzałem u siebie w plikach, ale ja także nie mam rewersów postaci z MM.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Pionka to chyba nawet nie ma. W tamtych czasach nikt nie tworzył pionków do postaci. Spojrzałem u siebie w plikach, ale ja także nie mam rewersów postaci z MM.