AKsocial pisze: ↑środa 01 kwie 2026, 08:00
Zatem można zamknąć ten temat ^^
No nie bardzo, więcej głosów jest temu przeciwna.
Ponadto, może ktoś inny chciałby ponarzekać, a wtedy @Martek użyje siły przyjaźni i przekona delikwenta w jak wielkim jest błędzie
Ja nawet nie mam Talismana.
[quote=AKsocial post_id=210998 time=1775023254 user_id=14186] Zatem można zamknąć ten temat ^^ [/quote] No nie bardzo, więcej głosów jest temu przeciwna. Ponadto, może ktoś inny chciałby ponarzekać, a wtedy [usermention2=12421 color=#0080FF]Martek[/usermention2] użyje siły przyjaźni i przekona delikwenta w jak wielkim jest błędzie :)
[quote=abubu post_id=210999 time=1775024323 user_id=7964] [quote=AKsocial post_id=210998 time=1775023254 user_id=14186] Zatem można zamknąć ten temat ^^ [/quote] O tym może zdecydować jedynie autor tematu lub (w szczególnych przypadkach) administracja forum. [/quote]
Dzięki za wyjaśnienie, ale w sumie racja. Nie możemy zapominać o reszcie osób którzy są lub będą uczestniczyć w tym temacie.
Dla osób niezainteresowanych jakimś tematem, sugeruję skorzystać z opcji jak poniżej:
forum-ignorowane.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Dla osób niezainteresowanych jakimś tematem, sugeruję skorzystać z opcji jak poniżej:
Jakby co to ja nie jestem autorem. Ten temat został wydzielony z innego. Zresztą lepiej gdy [usermention2=12421 color=#0080FF]Martek[/usermention2] ma jedno miejsce gdzie może spamować :P
Breaking news. Avalon Hill pod ciężarem krytyki postanowił zakończyć licencję na Talisman i wrócić do korzeni czyli gier wojennych. Avalon wywalił autora 5ed i będzie wypłacał odszkodowania oburzonym...
P.s. pierwsze gry wojenne to "Pomarańczowy pdf na wojnie. Wyprawa po zioło" oraz"Pomarańczowy pdf na wojnie. Niebombardowanie persji"
Breaking news. Avalon Hill pod ciężarem krytyki postanowił zakończyć licencję na Talisman i wrócić do korzeni czyli gier wojennych. Avalon wywalił autora 5ed i będzie wypłacał odszkodowania oburzonym... P.s. pierwsze gry wojenne to "Pomarańczowy pdf na wojnie. Wyprawa po zioło" oraz"Pomarańczowy pdf na wojnie. Niebombardowanie persji"