Ponarzekajmy na Talisman 4ed
- Valdi
-

-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13884
Ponarzekajmy na Talisman 4ed
Ostatnio odszedłem od ATMiM i T5 i wyciągnąłem 4 edycję.. jeżu jakie te figurki są małe... aż musiałem otworzyć oryginalną podstawkę zeby zobaczyć czy coś jest nie tak przeskalowane... ale nie one po prostu są mikroskopijne... 
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Mały Nemo
-

A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24693
Re: Ponarzekajmy na Talisman 4ed
Coz, co oszczednosci i ciecia kosztow robia z gry...
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!
- Piter
-

Czasy się zmieniają... pamiętam jak bardzo, ale to bardzo podobały mi się figurki z 4 edycji wtedy.... w 2009 roku, gdy grę kupiłem.
Dużo frajdy sprawiło ich pomalowanie. No ale nie miałem wtedy żadnego porównania, bo to była moja pierwsza gra z figurkami.
Dzisiaj figurki to już zupełnie inna liga, poza wielkością - mega szczegółowość czy wręcz modułowość.
Dużo frajdy sprawiło ich pomalowanie. No ale nie miałem wtedy żadnego porównania, bo to była moja pierwsza gra z figurkami.
Dzisiaj figurki to już zupełnie inna liga, poza wielkością - mega szczegółowość czy wręcz modułowość.
Alternatywny Talisman: Magia i Miecz należy traktować jako projekt hobbystyczny i jest hołdem oddanym mojej ulubionej grze.
Nie jest przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
Nie jest przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
- DzieX
-

- Kontakt: