Ponarzekajmy na Talisman 5ed

Wszelkie dyskusje i luźne rozmowy o Talisman 5. Edycji, niedotyczące twórczości graczy, zasad &c.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Martek
Rycerz
Rycerz
Rycerz
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
Rwąca Rzeka

Re: Ponarzekajmy na Talisman 5ed

Post autor: Martek »

Tradycyjne zamiatanie pod dywan.

Awatar użytkownika
Rogo
#Moderator: Rogo
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków

Post autor: Rogo »

DzieX pisze: środa 17 gru 2025, 17:49
abubu pisze: środa 17 gru 2025, 17:24 niektóre zmiany w zasadach / mechanice są ok
A czy tych zmian małym kosztem nie da się zaaplikować do czwórki? Na zasadzie "zasady stół".
Wszystkie zmiany można przenieść z piątki do czwórki*. Ktoś tylko musi chcieć to zrobić.

*Nawet można brzydkie karty zrobić :D

Ja nawet nie mam Talismana.
Awatar użytkownika
abubu
#Administrator: abubu

Post autor: abubu »

@Martek ... nie rozumiem cię. Może chcesz porozmawiać? Jak będę w twoich okolicach, to z chęcią wyskoczę z tobą na piwko :D ... tylko, że nocleg jakiś będę musiał zorganizować ;)

Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Awatar użytkownika
Martek
Rycerz
Rycerz
Rycerz
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
Rwąca Rzeka

Post autor: Martek »

abubu pisze: środa 17 gru 2025, 21:58 @Martek ... nie rozumiem cię. Może chcesz porozmawiać? Jak będę w twoich okolicach, to z chęcią wyskoczę z tobą na piwko :D ... tylko, że nocleg jakiś będę musiał zorganizować ;)
Czym chata bogata.
Odzywaj się.

Awatar użytkownika
abubu

Post autor: abubu »

Ostatnio miałem czasu tyle co nic ... dlatego nie pojechałem na Wawagra (mimo, że miałem bilet ... nie zmarnował się, oddałem w dobre ręce). Koniec roku to słaby czas dla mnie. Praca w pracy, praca po pracy i ... i jutro delegacja ... i pewnie będzie praca w drodze do pracy.
Ale mam na uwadzę ... w jakich okolicach preferujesz? Bardziej W-wa czy może Skarżysko? A może gdzieś indziej? Zrobili byśmy może sesyjkę .5 edycji ... ups ... wcięło mi 4 ... miało by 4.5 edycji :D

Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
ODPOWIEDZ