Jako że dzisiaj obchodzimy 42. rocznicę wydania Talismana, Games Workshop zamieścił artykuł na swojej stronie poświęcony naszej grze, informując że w następnym numerze White Dwarfa (listopadowym) znajdziemy dodatek do Talismana pod tytułem The Dead King.
Jako że dzisiaj obchodzimy 42. rocznicę wydania Talismana, Games Workshop zamieścił artykuł na swojej stronie poświęcony naszej grze, informując że w następnym numerze White Dwarfa (listopadowym) znajdziemy dodatek do Talismana pod tytułem The Dead King.
Valdi pisze: ↑czwartek 06 lis 2025, 10:08
WD, zazwyczaj wychodzą w środku miesiąca. Pewnie teraz będzie dostępny koło 21 listopada, Cena w okolicach 35 zł
Się oczywiście kupi
Ano, bodaj 23.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=Valdi post_id=209035 time=1762420139 user_id=226] WD, zazwyczaj wychodzą w środku miesiąca. Pewnie teraz będzie dostępny koło 21 listopada, Cena w okolicach 35 zł Się oczywiście kupi :) [/quote]
Dziś wszedłem dosłownie chwilę przed 11 i jak odświeżyłem stronę to już przecena znikła na steamie.
No cóż, zatem do następnej wyprzedaży będę musiał zaczekać.
Dziś wszedłem dosłownie chwilę przed 11 i jak odświeżyłem stronę to już przecena znikła na steamie. No cóż, zatem do następnej wyprzedaży będę musiał zaczekać.