Szukam nowych znajomych do grania w gry PC (30 M)
-
-
Szukam nowych znajomych do grania w gry PC (30 M)
Hej,
Ostatnie lata nonstop gram gry single player, bo ze znajomymi ciężko się umówić.
Czy są tu osoby, które mają więcej czasu na gry niż godzina dziennie, są (opcjonalnie) w podobnym wieku i lubią gry z wyzwaniami? Nie interesują mnie raczej strzelanki. Lubię gry typu RPG/roguelike/strategie czasem jakieś hack'n'slashe. Ale przy multi musi być mocny co-op, bo inaczej nie różni się to dużo od singla. Gry survivalowe też wchodzą w grę, o ile są ciekawe.
Mam już trochę lat na karku, a w gry gram od małego. Mimo posiadania pracy i żony, wciąż jestem "nolajfem", więc ponad połowę czasu wolnego poświęcam grom.
Gram tylko na Windows/PC, mam w miarę mocny sprzęt, choć ma już pare lat - ale jeszcze nie było gry, która by nie poszła 60+ FPS.
Większość wieczorów gram kilka godzin w tygodniu, a w weekendy często drugie tyle (jeśli jestem) i chętnie znajdę kompana/kompankę do wspólnej zabawy ^-^
P.S. Jestem z okolic północy Wrocławia - jako, że to forum z planszówkami - w planszówki też gram. Tylko obecnie mieszkam kawałek za miastem, więc gram rzadko.
Ostatnie lata nonstop gram gry single player, bo ze znajomymi ciężko się umówić.
Czy są tu osoby, które mają więcej czasu na gry niż godzina dziennie, są (opcjonalnie) w podobnym wieku i lubią gry z wyzwaniami? Nie interesują mnie raczej strzelanki. Lubię gry typu RPG/roguelike/strategie czasem jakieś hack'n'slashe. Ale przy multi musi być mocny co-op, bo inaczej nie różni się to dużo od singla. Gry survivalowe też wchodzą w grę, o ile są ciekawe.
Mam już trochę lat na karku, a w gry gram od małego. Mimo posiadania pracy i żony, wciąż jestem "nolajfem", więc ponad połowę czasu wolnego poświęcam grom.
Gram tylko na Windows/PC, mam w miarę mocny sprzęt, choć ma już pare lat - ale jeszcze nie było gry, która by nie poszła 60+ FPS.
Większość wieczorów gram kilka godzin w tygodniu, a w weekendy często drugie tyle (jeśli jestem) i chętnie znajdę kompana/kompankę do wspólnej zabawy ^-^
P.S. Jestem z okolic północy Wrocławia - jako, że to forum z planszówkami - w planszówki też gram. Tylko obecnie mieszkam kawałek za miastem, więc gram rzadko.
- JollyRoger
-
Re: Szukam nowych znajomych do grania w gry PC (30 M)
A co byś powiedział na HEROES III Hota online ?
"Jak Paladyn szlachetnie, mieczem smoczy łeb zetnę"
-
-
Powiedziałbym "czemu nie"
Do dzisiaj przynajmniej raz na miesiąc-dwa pyknę partyjkę
Wiadomość poszła na priv!
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24485
A wiesz, że wychodzi nowa wersja H3 pod nazwą Olden Era?
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- JollyRoger
-
Nie dostałem nic na priv
-
-
Wiem, słyszałem o tym
Wygląda spoko, ale nie mam dużych nadziei po tym co się działo ostatnie lata z serią.
Dodano po 2 minutach 55 sekundach:
Niby mam w wysłanych hm...JollyRoger pisze: ↑niedziela 24 sie 2025, 21:47Nie dostałem nic na priv
Nie wiem czemu nie poszło.
Używasz discorda?
Mój to: taburix
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24485
Ta gra miala juz pare otwartch playtestow, nastepny w okolicach wrzesnia (ale musisz byc czlonkiem ich discorda, bo tam sa rozdawane klucze) i musze powiedziec, ze przyjemnie sie gra. Mysle, ze jest warta przyjrzenia sie jej.Kociołek pisze: ↑poniedziałek 25 sie 2025, 11:13Wiem, słyszałem o tym
Wygląda spoko, ale nie mam dużych nadziei po tym co się działo ostatnie lata z serią.
Dodano po 2 minutach 55 sekundach:Niby mam w wysłanych hm...JollyRoger pisze: ↑niedziela 24 sie 2025, 21:47Nie dostałem nic na priv
Nie wiem czemu nie poszło.
Używasz discorda?
Mój to: taburix
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
- JollyRoger
-
Nie mam konta discorda, pewnie czas założyć.