Ale nie całe
Schron Zero
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13478
Re: Schron Zero
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- armisch
-
- Kontakt:
a jak to widzisz? jakies propozycje to zmienie
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 631
Czy ktoś wie co się stało z tym projektem? Kontakt z autorem prawie żaden, wpisy na Chomikuj sprzed wielu miesięcy, Facebooka nie mam więc nie wiem czy tam coś się dzieje, na tym forum wpada raz na kilka miesięcy. Z poszukiwań w internecie wynika że autor zajął się innymi rzeczami. Chciałem pograć w Schron Zero, ale szkoda drukować go w stanie jakim jest teraz, nie wiadomo która wersja jest ostatnia, błędów jak mrówków - literówek, ortograficznych i w samej grze w rodzaju innych naz tych samych rzeczy na różnych kartach. Zatem ponawiam pytanie czy ktoś wie czy został projekt porzucony? Ja uważam, że tak.
Given the choice - whether to rule a corrupt and failing empire, or to challenge the Fates for another throw, a better throw against one's destiny - what was to do?
Tell me about the loneliness of good. Is it equal to the loneliness of evil?"
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13478
Z tego co wiem @armisch pracuje teraz nad inną grą "Gniazdo", Survival Horror. Schron Zero uznał chyba za ukończony na tyle ile potrzeba. Znaczy Gra jest grywalna i chyba nie będzie do niej wracał nie chce dawać tu pewniaka, bo zawsze coś może się zmienić. W każdym razie czasem tu zagląda. (ostatnio w lutym) więc może sam da znać.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 631
No właśnie tego się obawiam,że uznał za skończony. Chociaż sam pisał że pracuje nad Zimą a gdzieś w necie krąży zdjęcie okładki dodatku Potop. Tak jak pisałem nie mam Facebooka i dlatego nie wiem co tam się dzieje.
Wiem że autor wpada na forum, bo sam do niego pisałem 2 miesiące temu.
Wiem że autor wpada na forum, bo sam do niego pisałem 2 miesiące temu.
Given the choice - whether to rule a corrupt and failing empire, or to challenge the Fates for another throw, a better throw against one's destiny - what was to do?
- armisch
-
- Kontakt:
Drodzy gracze i sympatycy Schronu Zero!
Projekt Schron Zero był fanowskim przedsięwzięciem tworzonym z pasji do gier planszowych i klimatów postapokalipsy. Z radością ogłaszam, że gra została zakończona w takiej formie, w jakiej obecnie istnieje. Nie przewiduję dalszego rozwijania ani dodawania oficjalnych rozszerzeń.
Gra jest kompletna na swój sposób – niedoskonała, ale żywa. Jeśli jednak czujecie niedosyt – zachęcam do tworzenia własnych dodatków, modyfikacji, zasad domowych czy scenariuszy. Schron Zero może żyć dalej w waszych rękach, stołach i głowach.
Dziękuję wszystkim, którzy wspierali projekt, grali, testowali i dzielili się opiniami. To była świetna przygoda.
Do zobaczenia gdzieś na Ziemi po zagładzie.
Projekt Schron Zero był fanowskim przedsięwzięciem tworzonym z pasji do gier planszowych i klimatów postapokalipsy. Z radością ogłaszam, że gra została zakończona w takiej formie, w jakiej obecnie istnieje. Nie przewiduję dalszego rozwijania ani dodawania oficjalnych rozszerzeń.
Gra jest kompletna na swój sposób – niedoskonała, ale żywa. Jeśli jednak czujecie niedosyt – zachęcam do tworzenia własnych dodatków, modyfikacji, zasad domowych czy scenariuszy. Schron Zero może żyć dalej w waszych rękach, stołach i głowach.
Dziękuję wszystkim, którzy wspierali projekt, grali, testowali i dzielili się opiniami. To była świetna przygoda.
Do zobaczenia gdzieś na Ziemi po zagładzie.