Dziękuję !Nemomon pisze: Wysłane.
Klucze steam aktywujące język polski w DE
-
-
Cieszę się, że trafiłem na ten temat (link był w temacie "polish language support" założonym na steam)
Wczoraj zakupiłem podstawę i season pass na steamie i szlag mnie trafił z powodu braku języka polskiego.
Uprzejmie proszę o przesłanie kodu
Dziękuję bardzo, pozdrawiam i życzę Wesołych Świat
Michał
dodane 23.12.2014
@Nemomon
Chciałem odwołać swoją prośbę o kod PL. Gdy zacząłem czytać wątek o wsparciu polskim , napisałem prośbę do cdp.pl o przesłanie kodu (choć nie doczytałem jeszcze, że to dotyczy zakupu do 10.04) i stał się CUD - kod otrzymałem
Pozdrawiam
Michał
Cieszę się, że trafiłem na ten temat (link był w temacie "polish language support" założonym na steam)
Wczoraj zakupiłem podstawę i season pass na steamie i szlag mnie trafił z powodu braku języka polskiego.
Uprzejmie proszę o przesłanie kodu
Dziękuję bardzo, pozdrawiam i życzę Wesołych Świat
Michał
dodane 23.12.2014
@Nemomon
Chciałem odwołać swoją prośbę o kod PL. Gdy zacząłem czytać wątek o wsparciu polskim , napisałem prośbę do cdp.pl o przesłanie kodu (choć nie doczytałem jeszcze, że to dotyczy zakupu do 10.04) i stał się CUD - kod otrzymałem
Pozdrawiam
Michał
Ostatnio zmieniony wtorek 23 gru 2014, 16:08 przez RiQ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24375
-
-
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24375
IstniejeRakuPL pisze:Czy istnieje jeszcze możliwość otrzymania klucza z wersją PL? :-kNemomon pisze:Ostatnio jestem wybitnie zapracowany, więc klucze wysyłać będę albo w Wigilię, albo w któryś dzień świąt. Prawdopodobnie drugi.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!