Wysłane.apfr9l pisze:Witam czy mógłbym poprosić o klucz
Klucze steam aktywujące język polski w DE
-
-
-
Nomadzi już mieli przeceny, Steam też i Google Play więc musiała przyjść kolej na CDP.doublexrossed pisze:A CDP.PL się już --CENZURA-- pali to przecenę zrobili
W sumie to dobrze, że zrobili tą przecenę bo miałem wczoraj już nieodpartą chęć na kupno dwóch dodatków ale się powstrzymałem
Nemomon czy da radę od Ciebie wydębić jeszcze jeden klucz na język polski? Dostałem za Season Pass'a TMiM DE to bym kumplowi oddał w prezencie
War... War never changes...
-
-
jestem tu nowy więc od razu się przywitam
Nie ukrywam, że jestem zainteresowany kluczem do spolszczenia do tej świetnej gry.
Fakt cdp zrobiło od razu promkę - tu moje pytanie: czy jeśli otrzymałbym od was klucz spolszczający to dodatki które planuję kupić będę też automatycznie po polsku?
Jak to wygląda?
Z góry dziękuję pięknie za wszelką pomoc
Pozdrawiam
Niech Magia i Miecz będzie z Wami!
szczypiorofix
Nie ukrywam, że jestem zainteresowany kluczem do spolszczenia do tej świetnej gry.
Fakt cdp zrobiło od razu promkę - tu moje pytanie: czy jeśli otrzymałbym od was klucz spolszczający to dodatki które planuję kupić będę też automatycznie po polsku?
Jak to wygląda?
Pozdrawiam
szczypiorofix
- Grizzel
-
Jak spolszczysz podstawkę to dodatki kupione na cdp.pl będą po polsku. Ja podstawkę kupiłem na steamie, dzięki uprzejmości Nemomona spolszczyłem ją i dzisiaj kupiłem season pass i wszystkie dodatki są po polskuszczypiorofix pisze:Witam wszystkich:)
Jak to wygląda?
Pozdrawiam
szczypiorofix
-
-
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24375
Klucz się znajdzie, sureGrizzel pisze:Nomadzi już mieli przeceny, Steam też i Google Play więc musiała przyjść kolej na CDP.doublexrossed pisze:A CDP.PL się już --CENZURA-- pali to przecenę zrobili
W sumie to dobrze, że zrobili tą przecenę bo miałem wczoraj już nieodpartą chęć na kupno dwóch dodatków ale się powstrzymałem
Nemomon czy da radę od Ciebie wydębić jeszcze jeden klucz na język polski? Dostałem za Season Pass'a TMiM DE to bym kumplowi oddał w prezencie
Co do promocji, to CDP.pl w miarę regularnie robi promocje na Talismana. Ta nie jest pierwsza, chyba ze trzecia czy czwarta.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!
- Grizzel
-
Spoko, nie spieszy się z tym kluczemNemomon pisze:Klucz się znajdzie, sureGrizzel pisze:Nomadzi już mieli przeceny, Steam też i Google Play więc musiała przyjść kolej na CDP.doublexrossed pisze:A CDP.PL się już --CENZURA-- pali to przecenę zrobili
Nemomon czy da radę od Ciebie wydębić jeszcze jeden klucz na język polski? Dostałem za Season Pass'a TMiM DE to bym kumplowi oddał w prezencie. Ale jak zwykle rozdawać je będę jak się zbierze kilka osób lub jak minie kilka dni. Jako, że wczoraj rozsyłałem klucze, to pewnie będziesz musiał poczekać ze dwa lub 3 dni.
Co do promocji, to CDP.pl w miarę regularnie robi promocje na Talismana. Ta nie jest pierwsza, chyba ze trzecia czy czwarta.
Widziałem gdzieś w czeluściach googla, że były już promocje na CDP.pl ale ta jest pierwsza od kiedy zainteresowałem się tematem. W Magię i Miecz pogrywałem ostatni raz z kumplami ze 20 lat temu
- Grizzel
-
-
-
Trafiłem tutaj podążając za informacją o spolszczeniu do gry Talisman.
Grę nabyłem w lipcu, ale jak zorientowałem się, że wersja polska jest dostępna tylko na cdp.pl, to nie aktywowałem kodu na Steam.
Jeśli jest możliwość chętnie przygarnę klucz do spolszczenia. Mógłbym wtedy przetestować grę i zastanowić się nad zakupem planszówki (obecnie ze znajomymi szukamy jakiejś nowej gry, a Talisman jest jedną z pozycji na które zwróciłem uwagę).
Trafiłem tutaj podążając za informacją o spolszczeniu do gry Talisman.
Grę nabyłem w lipcu, ale jak zorientowałem się, że wersja polska jest dostępna tylko na cdp.pl, to nie aktywowałem kodu na Steam.
Jeśli jest możliwość chętnie przygarnę klucz do spolszczenia. Mógłbym wtedy przetestować grę i zastanowić się nad zakupem planszówki (obecnie ze znajomymi szukamy jakiejś nowej gry, a Talisman jest jedną z pozycji na które zwróciłem uwagę).
- Mały Nemo
-
-
-
Witam, to mój pierwszy post i zostałem tu przywiedziony temat z forum Steam. Jeżeli, jest możliwość to poprosiłbym o klucz do wersji PL. Obecnie mam DE z Season Passem, kiedyś dysponowałem także MiM z dwoma dodatkami, niestety nie dysponują już tą papierową wersją.
Obecnie pogrywałem już kilkadziesiąt godzin ale jestem ciekaw czy polska wersja wróci wspomnienia z klasycznej papierowej MiM
Z góry dzięki jak się coś uda załatwić
Obecnie pogrywałem już kilkadziesiąt godzin ale jestem ciekaw czy polska wersja wróci wspomnienia z klasycznej papierowej MiM
Z góry dzięki jak się coś uda załatwić
- Mały Nemo
-
- Grizzel
-
Nie wierzę w jego idee dlatego go zgładziłemNemomon pisze:W Fallout był tylko jeden MistrzGrizzel pisze:Ideę Mistrza? Ale, że o co chodzi?Nemomon pisze:Klucze pewnie będę rozsyłać w niedzielę.
Grizzel, popierasz idee Mistrza?
Tak po prawdzie to więcej pogrywałem w Fallout'a 2 dlatego, że po zakończeniu głównego wątku można było dalej eksplorować świat. Poza tym w dwójce było wszystkiego więcej
- megoviator
-
-
-
także bym prosił o kluczyk polonizujący Talizmana.
Oraz mam pytanie czy jeśli po dodaniu tego spolszczenia a następnie zakupieniu na STEAM Talisman: Digital Edition - Season Pass (czy posiada wszystkie oraz przyszłe DLC?) będe miał te rozszerzenia po polsku także czy raczej należy kupić Talisman: Digital Edition - Season Pass w CDP.pl?
Z góry dziękuje za kluczyk oraz odpowiedz na pytanie
także bym prosił o kluczyk polonizujący Talizmana.
Oraz mam pytanie czy jeśli po dodaniu tego spolszczenia a następnie zakupieniu na STEAM Talisman: Digital Edition - Season Pass (czy posiada wszystkie oraz przyszłe DLC?) będe miał te rozszerzenia po polsku także czy raczej należy kupić Talisman: Digital Edition - Season Pass w CDP.pl?
Z góry dziękuje za kluczyk oraz odpowiedz na pytanie
-
-
Na ten moment zakup Season Pass w cdp jest najlepszą opcją. Na steamie kosztuje 47,99€ a na cdp.pl 49,99zł a i tak dostaje się przeciez klucz steamowy. I chyba trzeba się spieszyć bo już tylko SP jest w promocyjnej cenie, reszta wróciła do normalnych
PS. No i po promocji.
PS. No i po promocji.
Ostatnio zmieniony wtorek 16 gru 2014, 10:31 przez kojer, łącznie zmieniany 1 raz.