Charakter grafiki w Kartach
- Gamekeeper
-
Charakter grafiki w Kartach
Mam dylemat, bo wlasnie koncze pewien "dodatek". Mam ladny art ktory mi pasuje do karty z tym ze dylemat polega na tym czy taki charkter nie bedzie macil w glowie "poszukiwaczy" (nie liczac "Poszukiwaczek")
Co wy na to :
http://forum.magiaimiecz.eu/album_cat.php?cat_id=8
Co wy na to :
http://forum.magiaimiecz.eu/album_cat.php?cat_id=8
Nie traktujmy życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziemy z niego żywi. A tak poza tym wynajmę anioła stróża na umowę-zlecenie.
- Gieferg
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Morze
• Północny Ląd
• Wyspa - Posty: 1484
- Kontakt:
dylemat? a czemu?
Sam mam pośród niepublikowanych dotąd poszukiwaczy (z jednego z nieukończonych dodatków) jedną grafikę zdecydowanie bardziej mącącą
Sam mam pośród niepublikowanych dotąd poszukiwaczy (z jednego z nieukończonych dodatków) jedną grafikę zdecydowanie bardziej mącącą
FILMOŻERCY- wydania Blu-ray & DVD - promocje/dyskusje/recenzje
- Gamekeeper
-
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- Gamekeeper
-
- HunteR
-
Grafika jest świetna, fakt jak już napisał SeSim nie do końca pasuje do MiMa ale jeśli cały dodatek będzie zrobiony w podobnym stylu to czemu nie? Ja jestem na tak (to już poparcie dwóch osób, teraz nie masz odwrotu
).
A co do negliżu na kartach, głowy nie daję ale chyba Harpia z któregoś z oficjalnych MiMów była ciut roznegliżowana :-k Poza tym, dasz na dodatku znaczek [18+] i nikt się nie doczepi
A co do negliżu na kartach, głowy nie daję ale chyba Harpia z któregoś z oficjalnych MiMów była ciut roznegliżowana :-k Poza tym, dasz na dodatku znaczek [18+] i nikt się nie doczepi
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
-
-
- Fly
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów
• Labirynt Magów - Posty: 220
- Kontakt:
- Gamekeeper
-
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 631
To jest Rojo a konkretnie kawałek jego pracy
bo jest wycięta z większej całości.
Co do tego czy pasuje to uważam że tak , nigdy nie zadowoli się wszystkich na tym forum i dlatego należy robić swoje. Ja sam gdy nie podoba mi się grafika Poszukiwacza to przed wydrukowaniem ja zmieniam.
Co do tego czy pasuje to uważam że tak , nigdy nie zadowoli się wszystkich na tym forum i dlatego należy robić swoje. Ja sam gdy nie podoba mi się grafika Poszukiwacza to przed wydrukowaniem ja zmieniam.
Given the choice - whether to rule a corrupt and failing empire, or to challenge the Fates for another throw, a better throw against one's destiny - what was to do?
Tell me about the loneliness of good. Is it equal to the loneliness of evil?"
Tell me about the loneliness of good. Is it equal to the loneliness of evil?"
- Katiusha
-
A nie przypadkiem FANATYCZNY RYCERZ ? :-"Zendar pisze:PS- Oczekuje na komentarze mojej karty poszukiwacza FANATYCZNY LOWCA w albumach.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13534
Zendar, Czytam i czytam te posty co piszesz i ten mnie zadziwił odgrzanie tematu z Listopada 2006 to czysta głupota szczególnie że osoba głównie nim zainteresowana nie odwiedza już forum. Następnym razem zastanów się czy post po 2 latach jest wart odgrzania tematu.
Temat zamknięty
Temat zamknięty
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.