Zagubione/ stracone karty spaczenia
- irvan76
-
Zagubione/ stracone karty spaczenia
Moi drodzy, zakupiłem na targowisku Facebooka podstawową wersję gry od kogoś kto "grał w nią raz" i mu się nie spodobała. bardzo się ucieszyłem, że udało mi się kupić tą grę, ale niestety po rozpakowaniu okazało się, że brak jest kart spaczenia ponieważ sprzedający posiadał dodatek "Nemezis" i rozbił kolekcję sprzedając dodatek komuś innemu. Prawdopodobnie przypadkowo spakował karty spaczenia do pudełka dodatku, choc dodatek sam w sobie kart spaczenia nie zawiera. Czy da sie jakoś odzyskać te karty? Czy istnieją jakieś skany?
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 4319
-
Re: Zagubione/ stracone karty spaczenia
Proste dla Ciebie, kontaktowałem się ze sprzedającym kilkukrotnie, niestety nie udało mu się nawiązać kontaktu z osobą, której sprzedał dodatek. Pisał kilka razy, przynajmniej tak mi to opisał. Teraz mnie zastanawia, po co komuś podwójny komplet kart spaczenia?? Druga sprawa, po to pytam o te karty bo wyczerpałem konwencjonalne sposoby kontaktu i niestety kart nie odzyskałem. "kocham" takie fora kiedy ktoś koniecznie chce coś napisać ale nie ma nic mądrego do zaoferowania, lub wrzuca tekst - "wygoogluj" sobie...
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 4319
Gdy sprzedający nie chce/nie może pomóc sytuacja jest rzeczywiście patowa. W mojej opinii, mógłbyś liczyć na bardziej serdeczny odzew na forach, gdyby w pierwszym poście pojawiła się informacja zawarta w drugim, żeby wyczerpałeś konwencjonalne metody. Przeciwnym razie sam widzisz, jak przekaz się prezentuje. Z kartami nie pomogę, nie posiadam, życzliwie mogę doradzić li tylko to w zakresie komunikacji
- irvan76
-
Ok, dziękuje za słowa wsparcia, może liczyłem, że ta osoba w sposób przypadkowy natknie się na mój post i zwróci niepotrzebne karty. Faktycznie mogłem zawrzeć te informacje, ale użyłem pewnego skrótu myślowego i może dlatego zostałem opatrznie zrozumiany.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24191
Problem jest taki, ze gra jest jeszcze w sklepach dostepna, a wlasciciele praw autorskich wciaz istnieja i maja sie dobrze. Wiec na legalu nikt Ci skanow nie da, bo to jest piractwo. Mozesz zerknac na boardgamegeek czy nie maja zdjec z kartami spaczenia lub ewentualnie napisac do Galakty, czy im sie jakies nie ostaly.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!
- irvan76
-
Spróbuję, zobaczymy co się da zrobić.
- irvan76
-
Dzięki za pomoc, tzn. za wskazówkę, firma Galakta pomogła w sprawie zaginionych kart. Temat zamknięty
- Rogo
-
Ja nawet nie mam Talismana.