Schron Zero to gra planszowa osadzona w realiach zniszczonego świata, świata po Apokalipsie. Akcja gry toczy się w nieokreślonej przyszłości, po wydarzeniu nazwanym BUNT. Był to moment, w którym sztuczna inteligencja postanowiła użyć swoich armii złożonych z robotów, by wyeliminować ludzkość.
Gdy walczyłem z 2 letnim demonem - inny system gry.
6 letnia toxica dostała mutacje toksyczny oddech ) siostrę zmiotła lawina po 8 h kokszenia postaci mój kanibal po mutacji ręki + masa z nuka blasterem i piła łańcuchową z 11 siły czeka na ofiary )
Gra przednia a jeszcze nie wyszliśmy z strefy zewnętrznej za siostrę do gry dołączył troll( aka supermutant) coś dla mojego blastera
Dodano po 19 sekundach:
Było też tworzenie i szykanowanie
Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
I wsparcie ze strony specjalistów.
Gdy walczyłem z 2 letnim demonem - inny system gry.
6 letnia toxica dostała mutacje toksyczny oddech :)) siostrę zmiotła lawina po 8 h kokszenia postaci :) mój kanibal po mutacji ręki + masa z nuka blasterem i piła łańcuchową z 11 siły czeka na ofiary :))
Gra przednia a jeszcze nie wyszliśmy z strefy zewnętrznej :) za siostrę do gry dołączył troll( aka supermutant) coś dla mojego blastera ;)
[size=85][color=green]Dodano po 40 minutach 3 sekundach: [/color][/size] [url]https://imgur.com/a/iT9CbBK[/url]
[size=85][color=green]Dodano po 19 sekundach: [/color][/size] Było też tworzenie i szykanowanie
[size=85][color=green]Dodano po 2 minutach 19 sekundach: [/color][/size] I wsparcie ze strony specjalistów.
armisch pisze: ↑niedziela 03 lis 2019, 18:43
ani nie weszliście w mrok Metra ani nie posmakowaliście braku grawitacji w Iss terror.
ze względu n duża śmiertelność wydrukuj "rana to tylko draśniecie"
Oczywiście że nie ) wtedy potrzebna by była chyba miesięczna nasiadowka
No i bez wezwania do szkoły by się nie obyło
Dostała prykaz - nikogo nie zabijać
[quote=armisch post_id=175098 time=1572803011 user_id=11103] ani nie weszliście w mrok Metra ani nie posmakowaliście braku grawitacji w Iss terror.
ze względu n duża śmiertelność wydrukuj "rana to tylko draśniecie" [/quote] Oczywiście że nie :)) wtedy potrzebna by była chyba miesięczna nasiadowka ;)
No i bez wezwania do szkoły by się nie obyło :D Dostała prykaz - nikogo nie zabijać ;)