Witam.Jak zapewne wiecie chcę zorganizować Zjazd fanów Magii i Miecza.
Data jaką proponuje to 18-20 sierpnia w Kielcach.
System byłby i plan taki,żeby nie organizować turnieju,a raczej luźne gierki z nastawieniem na promocję autorskich dodatków.
Przyjazd w piątek 18 po 14 (bo tak zwykle liczy się doba hotelowa).Tak zwana integracja

Sobota część główna,która odbywała się w teatrze Żeromskiego w Kielcach na ul.Sienkiewicza 32.To jest w ogóle jakieś 200m od dworców PKP i PKS
Jest tam miejsce na galerię.Wygląda mniej więcej tak.

Niedziela rozjazd do domów do godzin wieczornych (sala również będzie dostępna)
Nocleg muszę ogarnąć.Myślałem o teatralnych pokojach,ale niestety byłyby realne dla większej ilości osób w lipcu jedynie.
Jest hostel i jest schronisko.W zależności od szybkości waszej reakcji odpowiednio wcześnie zarezerwowane pokoje = taniej.
Baza jedzeniowa jest bogata i za 20 złotych można zjeść dwudaniowy obiad.)sporo jadłodajni)
Najlepsze połączenia to PKP zapewne,ale odpowiednio wcześniej zarezerwowany PolskiBus też robi robotę.
Zapraszam chętnych..Zapraszam dość sprawnie !!!
Witam.Jak zapewne wiecie chcę zorganizować Zjazd fanów Magii i Miecza.
Data jaką proponuje to 18-20 sierpnia w Kielcach.
System byłby i plan taki,żeby nie organizować turnieju,a raczej luźne gierki z nastawieniem na promocję autorskich dodatków.
Przyjazd w piątek 18 po 14 (bo tak zwykle liczy się doba hotelowa).Tak zwana integracja ;)
Sobota część główna,która odbywała się w teatrze Żeromskiego w Kielcach na ul.Sienkiewicza 32.To jest w ogóle jakieś 200m od dworców PKP i PKS
Jest tam miejsce na galerię.Wygląda mniej więcej tak.
[url=http://s1039.photobucket.com/user/joondrek/media/sprzedaz%20sale/17820055_1260133287427998_396982666_o_zpsrepx008q.jpg.html][img]http://i1039.photobucket.com/albums/a477/joondrek/sprzedaz%20sale/17820055_1260133287427998_396982666_o_zpsrepx008q.jpg[/img][/url]
Niedziela rozjazd do domów do godzin wieczornych (sala również będzie dostępna)
Nocleg muszę ogarnąć.Myślałem o teatralnych pokojach,ale niestety byłyby realne dla większej ilości osób w lipcu jedynie.
Jest hostel i jest schronisko.W zależności od szybkości waszej reakcji odpowiednio wcześnie zarezerwowane pokoje = taniej.
Baza jedzeniowa jest bogata i za 20 złotych można zjeść dwudaniowy obiad.)sporo jadłodajni)
Najlepsze połączenia to PKP zapewne,ale odpowiednio wcześniej zarezerwowany PolskiBus też robi robotę.
Zapraszam chętnych..Zapraszam dość sprawnie !!!