No i jak tam dodatek ?
Swój odebrałem wczoraj, rozpakowałem i (słowa żony): "60 zł za to ?"
Przyznam ze jakościowo mnie bardzo rozczarowało, ilościowo zresztą też
Od strony "fabularnej" nie mialem jeszcze okazji, wiec powiedzcie co o tym sadzicie ?
Zgadzam się, u mnie było tak że zobaczyłem to w sklepie - powiedziałem dokładnie to samo i kazałem sprzedawcy schować to cośYoJin pisze:Swój odebrałem wczoraj, rozpakowałem i (słowa żony): "60 zł za to ?"
https://cf.geekdo-images.com/images/pic1895068.jpgvelone pisze:Może ktoś zdradzić jakie alternatywne zakończenia znajdują się w Puszce Pandory?
Puszka Pandory może być naprawdę dobrym rozszerzeniem, jeżeli ktoś minimalnie będzie chciał go zmodyfikować i dodać do zwykłej gry.velone pisze:Dzięki. Bardzo podobają mi się "Hunt" i "Gauntlet".
Może i Puszka Pandory nie jest najlepszym rozszerzeniem ale wg mnie na tyle ciekawe i wzbogacające rozgrywkę o dodatkowy dreszczyk, że warto je posiadać nie tylko ze względów kolekcjonerskich.
To samo mozna z kartami zdarzen zrobic w MM i MiM ale trzeba je przejrzec. Co do ciagniecia kart mozna je poza stol polozyc tak by rewersu nie widacNemomon pisze:No nie całkiem. Karty z puszki pandora są kartami jakimiśtam (zapomniałem ich nazwy), a nie kartami przygód, a wiec mają inny rewers. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie wtasować je do talii i ignorować ich rewers. Pamietaj jednak, iż nikt nie będzie chciał losować kart przygód, jak będą na wierzchu widzieć rewers karty z puszki pandora.
Nie jest, naprawdę nie jest.R2r pisze:wart jest takiej ceny.
Zamotałem się - chodziło mi, że nie jest:)Bludgeon pisze:Nie jest, naprawdę nie jest.R2r pisze:wart jest takiej ceny.
Jakby była w dobrej cenie, to bym wziął.. chociaż bez tej jedynki z przodu.Valdi pisze:Może skusisz się na Krainy Odmętów na allegro widziałem za 169 zł
a niektórzy piszą że druk u nas w dnż jest drogi...