Kolejna edycja popularnego spotkania fanów gier planszowych "Rzuć Kostką" już bardzo niedługo! Staram się, aby spotkania odbywały się z comiesięczną częstotliwością i jak na razie wszystko idzie zgodnie z zapowiedzianym planem. Tym razem w naszej wypożyczalni, zresztą jak zwykle, pojawią się nowe gry. Tym razem będą to, 7 Smoków, Belfort i prawdopodobnie figurkowy Wolsung, na którego nie ukrywam, czekam z utęsknieniem. Na poprzedniej Kostce niestety przez moje gapiostwo i zabieganie zabrakło jednego już integralnego elementu, który towarzyszył nam od 23 spotkań stale, czyli gry do wylosowania. Gra przeznaczona do "loterii" tym razem już jest, a będzie nią niezwykle udana Schotten-Totten (edycja polska). Nie pozostaje mi więc nic innego jak zaprosić wszystkich na kolejne spotkanie i prosić o przekazanie tej informacji dalej!
Termin: 23/24 lutego 2013 r.
Czas: 10:00 - 19:00 przez dwa dni
Miejsce: Społeczne Liceum Ogólnokształcące nr 3 STO,
Wejście: 5 zł, (w tym wypożyczalnia, herbata ile kto chce, paluszki, ciastka itp.)
Ostatnio zmieniony wtorek 19 lut 2013, 18:17 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejna edycja popularnego spotkania fanów gier planszowych "Rzuć Kostką" już bardzo niedługo! Staram się, aby spotkania odbywały się z comiesięczną częstotliwością i jak na razie wszystko idzie zgodnie z zapowiedzianym planem. Tym razem w naszej wypożyczalni, zresztą jak zwykle, pojawią się nowe gry. Tym razem będą to, 7 Smoków, Belfort i prawdopodobnie figurkowy Wolsung, na którego nie ukrywam, czekam z utęsknieniem. Na poprzedniej Kostce niestety przez moje gapiostwo i zabieganie zabrakło jednego już integralnego elementu, który towarzyszył nam od 23 spotkań stale, czyli gry do wylosowania. Gra przeznaczona do "loterii" tym razem już jest, a będzie nią niezwykle udana Schotten-Totten (edycja polska). Nie pozostaje mi więc nic innego jak zaprosić wszystkich na kolejne spotkanie i prosić o przekazanie tej informacji dalej! :)
[b]Termin:[/b] 23/24 lutego 2013 r.
[b]Czas:[/b] 10:00 - 19:00 przez dwa dni
[b]Miejsce:[/b] Społeczne Liceum Ogólnokształcące nr 3 STO,
[b]Wejście:[/b] 5 zł, (w tym wypożyczalnia, herbata ile kto chce, paluszki, ciastka itp.)
UWAGA WSZYSCY!!!
Z UWAGI NA NIEPRZEWIDZIANE OKOLICZNOŚCI, KTÓRE MOGŁEM PRZEWIDZIEĆ, RZUĆ KOSTKĄ, KTÓRE MIAŁO SIĘ ODBYĆ 23/24 LUTEGO, ZOSTAJE PRZENIESIONE NA WEEKEND PÓŹNIEJ, CZYLI 2/3 MARCA, GODZINY TE SAME, GRA DO WYGRANIA TA SAMA, I TYM RAZEM BEZ ŻADNYCH ZMIAN W PLANIE
UWAGA WSZYSCY!!! Z UWAGI NA NIEPRZEWIDZIANE OKOLICZNOŚCI, KTÓRE MOGŁEM PRZEWIDZIEĆ, RZUĆ KOSTKĄ, KTÓRE MIAŁO SIĘ ODBYĆ 23/24 LUTEGO, ZOSTAJE PRZENIESIONE NA WEEKEND PÓŹNIEJ, CZYLI 2/3 MARCA, GODZINY TE SAME, GRA DO WYGRANIA TA SAMA, I TYM RAZEM BEZ ŻADNYCH ZMIAN W PLANIE :)