Dni Fantastyki Wrocław

Regulamin Forum wraz z wszelkiego rodzaju ogłoszeniami i komunikatami.
Zablokowany
Artrazar [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz
Dni Fantastyki Wrocław

Post autor: Artrazar »

25-27.06.10 będzie we Wrocławiu kolejna edycja Dni Fantastyki. W programie jest zawsze blok gier planszowych. Może wpadniecie do Zamku w Leśnicy? Zagramy w MiMa albo pogadamy przy piwku?

Awatar użytkownika
the MackaN
Rycerz
Rycerz
Rycerz
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Karty
Pająki

Post autor: the MackaN »

Miałem być w Zamku w piątek, ale nie wiem czy się uda. Ewentualnie może się uda, że będę w sobotę.

Artrazar [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz

Widziałem Twój film dzisiaj. Całkiem fajny.

Awatar użytkownika
the MackaN
Rycerz
Rycerz
Rycerz
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Karty
Pająki

Jestem dumny z 3 miejsca. Szczególnie, że pierwsze miejsce zdobył film który nakręcili zimą 2009 i autorzy mieli mnóstwo czasu na montaż, a moje zło, powstało w kilka dni i zabrałem się za montaż szybki w ostatni weekend przed zdaniem obrazu, tak żeby cokolwiek pokazać na dni fantastyki i się nie zmarnowało, bo była to inicjatywa dość spontaniczna. O konkursie dowiedziałem się na 3 tygodnie przed deadlinem. Do tego dochodzi fakt, że horror, czy groza to nie jest moje ulubione danie, a że lubię Stanisława Mąderka, tym bardziej się cieszę z jego miłego słowa już po wynikach za kulisami.

Jedynie mi szkoda, że REWIND wygrał ze SCHODAMI... czyli tym co pokazali na koniec. Moim zdaniem Powinno być: AFTERPARTY (bez wątpienia najlepszy film i najwyższy poziom, full pro prawie) potem SCHODY, które były pięknie nakręcone (inna sprawa, że oglądałem je po piwie mocnym na szybko przed wynikami łykniętym) a potem REWIND. Choć co do REWIND, to nie podobał mi się on jakoś bardzo. Nie zrozumiałem tego filmu. Już lepiej mi się oglądało CIEMNĄ STRONĘ MOCY. Była zabawna i miała kapitalną pointę pomimo całego komizmu.

Jeśli ktoś nie zrozumiał tego posta, to tylko i wyłącznie moja wina, w nieumiejętnym redagowaniu zdań po %.

Awatar użytkownika
7Tristan
Filozof
Filozof
Filozof

Post autor: 7Tristan »

Mackan gratulacje - filmu jeszcze nie widziałem, ale zawsze cieszy sukces znajomego :)

Artrazar [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz

MackaN może wrzuć linka z Twoim filmem. Pochwal się kolegom, bo pewnie nikt nie był na Dniach Fantastyki.

Awatar użytkownika
the MackaN
Rycerz
Rycerz
Rycerz
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Karty
Pająki

Nie jestem zadowolony z tego filmu na tyle, żeby aż tak szybko postarać się z uploadem do internetu. Film powstał w tak spartańsko krótkim czasie, że efekt jest daleki od zamierzonego. Ale jak znajdę czas to podzielę się moim debiutem, mniej lub bardziej udanym stworzonym w warunkach domowych.

Zablokowany