gry konsolowe/komputerowe
- Ajwer
-
- HunteR
-
Killzone mi się zawsze kojarzył z Kerberosami Oshiiego 
http://www.youtube.com/watch?v=8yyMqHX7 ... re=related
A co do samej Helghast Edition to wydaje mi się ciut biedna za taką kwotę. Najfajniejsze jest pudło stylizowane na hełm, reszta to standard + bzdety cyfrowe no ale dla fanów serii pewnie jest bardziej atrakcyjna niż dla laika (nie mam PS3 a w jedynkę też nie grałem bo... nie mam PS2
).
http://www.youtube.com/watch?v=8yyMqHX7 ... re=related
A co do samej Helghast Edition to wydaje mi się ciut biedna za taką kwotę. Najfajniejsze jest pudło stylizowane na hełm, reszta to standard + bzdety cyfrowe no ale dla fanów serii pewnie jest bardziej atrakcyjna niż dla laika (nie mam PS3 a w jedynkę też nie grałem bo... nie mam PS2
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
- HunteR
-
http://www.youtube.com/watch?v=1-b78TKZ ... r_embedded
HAIL TO THE KING BABY!
Można by się czepiać że grafa słaba jak na dzisiejsze czasy ale powiedzmy sobie szczerze, ta gra powstaje kilkanaście lat. Po zwiastunie widać że klimat będzie tak samo dobry albo i lepszy jak w poprzedniej części więc gra jak najbardziej będzie warta zakupienia no a że odstaje nieco technicznie od dzisiejszych produkcji to może wyjść tylko na plus, przynajmniej nie trzeba będzie kraść komputera z NASA żeby pograć na full detalach
HAIL TO THE KING BABY!
Można by się czepiać że grafa słaba jak na dzisiejsze czasy ale powiedzmy sobie szczerze, ta gra powstaje kilkanaście lat. Po zwiastunie widać że klimat będzie tak samo dobry albo i lepszy jak w poprzedniej części więc gra jak najbardziej będzie warta zakupienia no a że odstaje nieco technicznie od dzisiejszych produkcji to może wyjść tylko na plus, przynajmniej nie trzeba będzie kraść komputera z NASA żeby pograć na full detalach
- Draugnimir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• The Gauntlet PL
• The Wildland PL
• Umiejętności - Posty: 2089
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Czas Żniw
• Duchy Pradawnych Smoków
• Smoki - Posty: 1312
- Kontakt:
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
• Worek Przygód - Posty: 3542
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
- Draugnimir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• The Gauntlet PL
• The Wildland PL
• Umiejętności - Posty: 2089
-
Moim zdaniem Bulletstorm naszych chłopaków z PCF zapowiada się dość nowatorsko: niby typowy shooter w starym stylu z gatunku 'idziesz i strzelasz' a jednak rozwałkę wynosi na zupełnie inny poziom nagradzając kreatywne likwidowanie wrogów co przekłada się na liczne usprawnienia umożliwiające jeszcze bardziej odjechane akcje 
Wracając do Duke'a, gra oczywiście wygląda trochę słabo pod względem technicznym ale poza tym ma wszystko to co najlepsze w pierwowzorze a nawet więcej. Jest rozwałka, jest toaletowy humor, są laski do uratowania, jest Jon St. John bez którego Duke nie byłby Duke'iem, są liczne nawiązania do poprzednich gier (chociażby walka z bossem na stadionie), no i jest masa żartów na temat tego jak długo gra powstawała
Poza tym jeśli gra jest tylko ładna to po roku czy dwóch odchodzi w zapomnienie bo pojawiają się tytuły oferujące więcej bajerów, jeśli zaś gra wygląda tak sobie ale ma 'to coś', cieszymy się nią przez długie lata i lubimy do niej wracać. Najlepszym dowodem są gry od Blizzarda które nawet w dniu premiery wyglądają kiepsko a jednak wciąż się w nie dobrze gra nawet po 10 czy 15 latach.
Oczywiście zgodzę się że Duke Nukem Forever może robić klapę [rozgląda się czy Duke tego nie słyszał] bo każdy kto do samego końca czekał na ten tytuł ma już tak wygórowane wymagania że nawet najlepsza ekipa tworząca gry z pasją może nie być wstanie im sprostać. Tym samym nawet jeśli gra ogółem będzie w porządku, nie sprzeda się za dobrze bo ludzie oczekiwali więcej. No ale w końcu do cholery, jak sam Duke powiedział po tylu pieprzonych latach musi być dobra! I ja w to wierzę
PS. Jeśli gra sprzeda się wystarczająco dobrze to chłopaki z Gearboxa na pewno pójdą za ciosem i od razu wezmą się za kolejną odsłonę, tym razem od początku do końca tworzoną w jednolitej ekipie na jednym, porządnym silniku
PPS. Żeby nie było że samym Duke'iem człowiek żyje, ta gierka zarządzi na multi
http://www.youtube.com/watch?v=zrq7jEUOVRg
Jedynka była najładniejszą strzelanką jak do tej pory a i pod względem fabuły i rozgrywki była całkiem całkiem. Dwójka zapowiada się jeszcze lepiej no i ten multiplayer
Tylko trochę niefajnie że wykorzystali tą samą nutę co w zwiastunie DNF, Duke nie jest zadowolony 
Wracając do Duke'a, gra oczywiście wygląda trochę słabo pod względem technicznym ale poza tym ma wszystko to co najlepsze w pierwowzorze a nawet więcej. Jest rozwałka, jest toaletowy humor, są laski do uratowania, jest Jon St. John bez którego Duke nie byłby Duke'iem, są liczne nawiązania do poprzednich gier (chociażby walka z bossem na stadionie), no i jest masa żartów na temat tego jak długo gra powstawała
Oczywiście zgodzę się że Duke Nukem Forever może robić klapę [rozgląda się czy Duke tego nie słyszał] bo każdy kto do samego końca czekał na ten tytuł ma już tak wygórowane wymagania że nawet najlepsza ekipa tworząca gry z pasją może nie być wstanie im sprostać. Tym samym nawet jeśli gra ogółem będzie w porządku, nie sprzeda się za dobrze bo ludzie oczekiwali więcej. No ale w końcu do cholery, jak sam Duke powiedział po tylu pieprzonych latach musi być dobra! I ja w to wierzę
PS. Jeśli gra sprzeda się wystarczająco dobrze to chłopaki z Gearboxa na pewno pójdą za ciosem i od razu wezmą się za kolejną odsłonę, tym razem od początku do końca tworzoną w jednolitej ekipie na jednym, porządnym silniku
PPS. Żeby nie było że samym Duke'iem człowiek żyje, ta gierka zarządzi na multi
http://www.youtube.com/watch?v=zrq7jEUOVRg
Jedynka była najładniejszą strzelanką jak do tej pory a i pod względem fabuły i rozgrywki była całkiem całkiem. Dwójka zapowiada się jeszcze lepiej no i ten multiplayer
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6316
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
- HunteR
-
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
Ależ oczywiście, tylko jakoś w tym trailerze była masa otwartej przestrzeni i gigantyczne potwory, w które ciężko by było w ogóle spudłować.Kaktus+ pisze:TO ma być rozwałka dla prawdziwych twardzieliArtownik pisze: Fakt, że rozgrywka na porażająco interesującą to nie wygląda.Nie rozkminianie mega inteligentnych i zawiłych zagadek tylko masakra, krew, latające flaki, gołe dupy i twardziel który skopie wszystkim tyłki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mam wcale jakiś bardzo wygórowanych wymagań. Nie obraziłbym się jednak, gdyby mózg do gry był potrzebny
- Ajwer
-
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Od siebie dodam, że konieczne są gołe żeńskie tylne części ciała, trafne komentarze Księcia, oddawanie moczu (nie przypominam bym taki motyw spotkał w innej grze, poprawcie mnie jeśli się mylę), latające części ciał i jeszcze więcej trupów.SeSim pisze:Ja po Duke'u oczekuję tylko jednego - AKCJIII!!!!!
Generalnie, uwielbiałem Duka i Blooda, gdyż są to gry z najbardziej charyzmatycznymi postaciami w rolach głównych. Ciągle coś gadają, śmieją się i tworzą dzięki temu niesamowity klimat.
Taki Quake, Unreal czy Half Life. Świetne gry, ale co z tego jak główne postacie zapomniały języka w gębie?
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6316
-
Postal 2 się kłania, tam można było oblać kogoś albo nawet ugasić się własnym moczemoddawanie moczu (nie przypominam bym taki motyw spotkał w innej grze, poprawcie mnie jeśli się mylę)
A'propo gameplay'ów z DNF -> CLICK
Cała scenka od 4:05 zabija :mrgreen:
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Ano racja...HunteR pisze: Postal 2 się kłania, tam można było oblać kogoś albo nawet ugasić się własnym moczem![]()
Aczkolwiek to IMO słaba gra była.
Co mnie ciekawi, czy pojawi się jakiś projekt nawiązujący do System Shocka bądź jego bezpośredni następca. Niby jest Bioshock, nomen omen świetna gra, aczkolwiek mało w nim tego cyberpunkowego klimatu...
- HunteR
-
No co ty? Postal 2 był świetny zwłaszcza w polskiej wersji, choć zdaję sobie sprawę że humor prezentowany w tej grze nie trafia do wszystkich 
A jeśli chcesz coś cyberpunkowego to w tym roku pojawi się nowy Deus Ex (prequel do całej serii). Jeśli jeszcze nie widziałeś to polecam zwiastun -> CLICK
A jeśli chcesz coś cyberpunkowego to w tym roku pojawi się nowy Deus Ex (prequel do całej serii). Jeśli jeszcze nie widziałeś to polecam zwiastun -> CLICK
- Roland
-
Grał ktoś w nowy Mortal Kombat? Ta gra niszczy! wreszcie po latach król bijatyk powrócił na tron, jest w nim wszystko co najlepsze z kultowych pierwszych trzech czesci a nawet jeszcze wiecej i to w oprawie godnej XXI wieku. Jestem od lat fanem tej serii i mnie osobiście nowa odsłona pozamiatała a grałem w stare mortale jeszcze na automatach i na amidze. Zdecydowanie najlepszy mortal od czasu Mortal Kombat Trilogy i chyba wogóle najlepsza czesc serii, mroczna i brutalna bez zbednycyh głupot i tylko z najlepszymi klasycznymi wojownikami. POLECAM!!!
"Człowiek oszukuje siebie tak często, ze gdyby mu za to płacili, to mógłby sie spokojnie utrzymać."