Zjazdowy spam temat o wszystkim i niczym
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
• Worek Przygód - Posty: 3542
SeSim swoją deklaracją przywrócił mi wiarę w federację 
Ale Misiek zdezaktualizowana ta lista. Brakuje Kaktusa i HunteRa. Tak jakby oni akurat mieli jakiś wybór.
Ant ostatnio coś zajęty, nawet tematu jeszcze nie widział, ale już mu za wczasu zagroziłem. :mrgreen:
Arkon, proszę, powiedz, że dasz radę.
Ale Misiek zdezaktualizowana ta lista. Brakuje Kaktusa i HunteRa. Tak jakby oni akurat mieli jakiś wybór.
Ant ostatnio coś zajęty, nawet tematu jeszcze nie widział, ale już mu za wczasu zagroziłem. :mrgreen:
Arkon, proszę, powiedz, że dasz radę.
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
Kaktus melduje się posłusznie i gotów przyjechać 
Zabrać ze sobą mogę praktycznie wszystko, na pewno MiMa z kompletem dodatków w które zawsze grywam.
Na pewno Hexa, Horror w Akrkham, Filary Ziemi, Wysokie Napięcie i pierdylion innych gier, które znajdziecie w moim podpisie. Generalnie do Świąt jestem wolny w każdy weekend.
Jako, że daleko mam to na pewno będę autem śmigał i po drodze (Mielec--->Szczucin--->Kielce---> Łódź) mogę kogoś śmiało zawinąć.
Zabrać ze sobą mogę praktycznie wszystko, na pewno MiMa z kompletem dodatków w które zawsze grywam.
Na pewno Hexa, Horror w Akrkham, Filary Ziemi, Wysokie Napięcie i pierdylion innych gier, które znajdziecie w moim podpisie. Generalnie do Świąt jestem wolny w każdy weekend.
Jako, że daleko mam to na pewno będę autem śmigał i po drodze (Mielec--->Szczucin--->Kielce---> Łódź) mogę kogoś śmiało zawinąć.
- arai
-
Kaktus ile jest tak mniej więcej km z rzeszowa do mielca? Bo ja nie mam niestety auta, a tłuczenie się pociągiem z tymi wszystkimi grami może być trochę uciążliwe ;> Ja mam prócz wymienionych przez innych gier: Identika i Dixita. Mogę też coś pożyczyć od znajomych. Co do Mall of Horror Astropato, to na razie brat go wziął do Olsztyna, ale mogę go poprosić przed tym terminem, żeby mi przywiózł bo i tak chyba nie gra z tego co wiem.
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Około 60 km. Busiki do Mielca, w razie czego są mniej więcej co godzinę. Dawnej odjeżdżały spod pipy ale teraz ze względu na tę budowę, nie mam pojęcia skąd (aczkolwiek obstawiam, że gdzieś w okolicy stacjonują)
Z moich gier co mi jeszcze do głowy przyszło by zabrać Cyclady, Puerto Rico, Runebounda, Smallworlda, Strongholda, no pierdylion gier
Proszę tylko o kontakt wcześniej.
Z chęcią zabrałbym moją zwycięską armię Blood Angels i zlał tyłek heretykom stavagarda ponurego
Z moich gier co mi jeszcze do głowy przyszło by zabrać Cyclady, Puerto Rico, Runebounda, Smallworlda, Strongholda, no pierdylion gier
Z chęcią zabrałbym moją zwycięską armię Blood Angels i zlał tyłek heretykom stavagarda ponurego
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Magiczne Kamienie - Posty: 1227
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Olo
-
- Kontakt:
- Arkon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Osada
• Rycerze Bóstw
• WKO - Posty: 831
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
- HunteR
-
Dzięki Artownik za sugestię dodania mnie do listy zaproszonych :biggrin:
Gdyby to było w Krakowie bądź bliskich okolicach to pojawiłbym się na 99%, w przypadku dalszych wyjazdów to już zależy od wielu czynników. Podajcie dokładny termin i się zobaczy ale rozumiem że wiosna, tak?
A jeśli chodzi o gry to ubogo u mnie: MiM (całość oficjalnych), TMiM (podstawka, żniwiarz, królowa, góry), Neuroshima HEX (podstawka, babel), Wampir (ten stary od Sfery
), Super Monopoly (ta bardzo stara wersja) i chyba tyle w sumie :-k
Gdyby to było w Krakowie bądź bliskich okolicach to pojawiłbym się na 99%, w przypadku dalszych wyjazdów to już zależy od wielu czynników. Podajcie dokładny termin i się zobaczy ale rozumiem że wiosna, tak?
A jeśli chodzi o gry to ubogo u mnie: MiM (całość oficjalnych), TMiM (podstawka, żniwiarz, królowa, góry), Neuroshima HEX (podstawka, babel), Wampir (ten stary od Sfery
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
- Callel
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Alternatywne Zakończenia
• Anioły
• Demony
• Wieża Wampira - Posty: 147
- Kontakt:
To dopiszcie mnie też do listy - będę jesli mi się życie na łeb nie zwali w takzwanym międzyczasie
. Misiek, Art, dzięki za zaproszenie.
Fan Valdiego i jego strony.
Obecnie na własnych śmieciach
- www.xxas.pl - gry dla dzieci i dorosłych!
Obecnie na własnych śmieciach
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
Za punkt honoru stawiam sobie przyciągnięcie starej gwardii i autorów z ich rzeczami do pokazania. Dzięki za pozytywny odzew. Postaram się niedługo porozumieć z zarządzającym "Kopalnią", bo tak zwiemy naszą miejscówkę do grania w bitewniaki i podać konkrety. Najpewniej będzie to 14/15 stycznia, bo będę prowadził wtedy turniej WFB tam i spokojnie na żywo sobie porozmawiam o konkretach.
- arai
-
I przydałoby się właśnie dogadać w kwestii gier co kto weźmie, bo nie ma moim zdaniem sensu, żeby powielać te same gry i żeby trzy osoby np. brały TMiMa podstawkę. Ale z tym można poczekać aż ustalimy termin i się ludzie zadeklarują, którzy jadą.
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24372
Pierwsze/najbliższe zniszczenie świata ma bodaj nastąpić w maju, więc powinniśmy się wyrobić wypić piwo i wrócić do domu przed nim.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 02 sty 2012, 16:09 przez Mały Nemo, łącznie zmieniany 1 raz.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24372
Nie, łysych tępych gejówHunteR pisze:Seksowne dziewczęta o azjatyckich rysach twarzy i w skąpych strojach? Obrazek
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!