Może będzie to zakończenie kto ma najwięcej Przedmiotów/Złota wygrywa :roll:
A pojawi się chyba wkrótce bo chyba stan tego dodatku jest oznaczony jako płynący
Czyli nie będzie żadnych nowych ukrytych zakończeń?Rebelix pisze:A właśnie HunteR to Ty pytałeś o 3cie alternatywne zakończenie... na tym zdjęciu ze wszystkimi elementami, po prawej stronie można zobaczyć właśnie to 3cie zakończenie. Można się dopatrzeć słoneczka w rogu a zatem będzie ono jawne, grafika nie przypomina tej z klanem zabójców ani kupców więc domyślam się, że to będzie klan złodziei.
Rebelix pisze:wszędzie poza Korona Władzy
Ano, może wszędzie poza Płomienną Doliną, bo tam musi mieć Talizman. Inne obszary są bezpieczne. Oczywiście KW jest dostępne, jedynie ignorując zapis z instrukcji, iż jak choć raz dojdzie do KW, to gracze odpadają z gry.sardo pisze:A co z Doliną Ognia?
W Podziemiach i Górach jest więcej takich obszarów i myślę że to będą głównie miejsca gdzie grasować będzie włamywaczkaPo szybkim przejrzeniu kart najbardziej zainteresowała mnie Cat Burglar, szkoda że jest taka mało obszarów z wylosuje 2 (lub więcej) kart
Raczej nie. Zaczynasz grę na tym obszarze, ale go nie badasz. Również na turę wcześniej nie otrzymałeś instrukcji, iż trafiasz do pierdla (a chyba ten efekt właśnie zmusza do ciągłego badania tegoż obszaru), bo Ciebie w grze jeszcze nie było.Rebelix pisze:Miałem raczej na myśli miejsca jak to więzienie w Mieście z którego trzeba wyrzucić 5+ żeby się poruszyć. Czy jeśli Szpieg tam zacznie to też będzie musiał rzucać kostką już od swojej 1szej tury? No ale może instrukcja to jakoś rozjaśni.