Jaki kolejny dodatek???
- guciomir
-
a teraz z innej beczki. W podziemiach było kilka kart z reapera, w górach jest kilka kart z królowej. Wygląda na to, że jest jakaś reguła mówiąca że w planszowym dodatku powtarza się kilka kart z ostatniego dodatku karcianego. Jak sądzicie, jeżeli ta reguła jest prawdziwa to jakiego dodatku spodziewać się mamy po sacred pool?
Bardziej las/cmentarz czy bardziej miasto?
Bardziej las/cmentarz czy bardziej miasto?
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174
-
Wątpie zeby kiedykolwiek pojawiło sie cos takiego. Nie opłacałoby sie to FFG. Takie dodatki do dodatków kupiliby jedynie zatwardziali fani TalismanaKufir pisze:Niech rozwiną dodatki poboczne, POdziemia, Góry itp.
"Człowiek oszukuje siebie tak często, ze gdyby mu za to płacili, to mógłby sie spokojnie utrzymać."
- jablo
-
Góry zapowiedziano w lutym, a dokładnie 11go:
http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... ?eidn=1102
http://www.fantasyflightgames.com/edge_ ... ?eidn=1102
- Roland
-
Ostatnio własnie czesciej zagladam na stronke FFG wyczekując jakichs informacji odnośnie kolejnego dodatku bo juz najwyzszy czas na niego
. Pewnie w najblizszym czasie okaze sie co bedzie tym razem. Oby było to Miasto lub coś całkiem nowego. Najwazniejsze zeby rózniło sie znacznie od Podziemi i Gór, troche świeżosci sie przyda w nowej planszy
"Człowiek oszukuje siebie tak często, ze gdyby mu za to płacili, to mógłby sie spokojnie utrzymać."
- Arbaal
-
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24372
- Roland
-
- guciomir
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
- Rogo
-
Po doliczeniu do 9 wytypowań "las i miasto" + 3 nawiązań do tych wytypowań na zaledwie piątej stronie odechciało mi się dalej liczyć. Przodownikami w powtarzaniu tego są chyba guciomor i Roland 
Łapcie więc chłopaki po torcie a adminy/modery mogłyby im dać jakąś specjalną rangę leśnomiejskiego proroka bo moim zdaniem napawdę zasługują :mrgreen:
Łapcie więc chłopaki po torcie a adminy/modery mogłyby im dać jakąś specjalną rangę leśnomiejskiego proroka bo moim zdaniem napawdę zasługują :mrgreen:
Ja nawet nie mam Talismana.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13527
Leśno-Miejscy Prorocy pojawią się, prosiłbym o koniec offtopu.
Temat "Jaki kolejny dodatek???" rozumiem ze nie musi dotyczyć tylko dodatków oficjalnych?
Czemu by nie zrobić samemu Cmentarza? - według mnie dodatki autorskie planszowe do TMiM mogły by być na wymianę stosowane z dodatkami planszowymi oficjalnymi. W końcu każdy by mógł wybrać z jakim dodatkiem by grał i było by to swoiste ograniczenie racjonalne na 4 dodatki. Co wy na to? Zamiast tworzyć osobne plansze tworzyło by się same narożniki.
Temat "Jaki kolejny dodatek???" rozumiem ze nie musi dotyczyć tylko dodatków oficjalnych?
Czemu by nie zrobić samemu Cmentarza? - według mnie dodatki autorskie planszowe do TMiM mogły by być na wymianę stosowane z dodatkami planszowymi oficjalnymi. W końcu każdy by mógł wybrać z jakim dodatkiem by grał i było by to swoiste ograniczenie racjonalne na 4 dodatki. Co wy na to? Zamiast tworzyć osobne plansze tworzyło by się same narożniki.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24372
Myślę, że FFG zacznie tworzyć plansze jak już skończą im się rogi. Talisman się sprzedaje zdaje się nieźle, więc na pewno nie zostawią go samemu sobie po tych 4 rogach, tylko będą produkować dopóki ludzie będą kupować. Szansa na Cmentarz jest, ale jeszcze nie teraz. Najpierw rogi muszą zrobić, by plansza nie była "łysa".
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!
- Astropata
-
Ja natomiast sądzę, że... będzie Las i Miasto (żart xD), tak naprawdę chodziło mi o to, że wydaje mi się, że zapełnią rogi i zrezygnują z dodatków planszowych i skupią się na karcianych. Chyba, że będzie wyższa szkoła jazdy i zaczną robić narożniki do narożników, aby utrzymać stylistyczny wygląd ;p Plansze wolnostojące to chyba nie w tej edycji, a potencjał dodatków karcianych jest bardzo szeroki i chyba ciekawszy na dłuższą metę niż schemat planszowych dodatków.
Ale miło jest nie tracić nadziei na kolejne plansze i co za tym idzie WKO, przynajmniej w teorii (chociaż tej nadziei w zasadzie nie było nigdy...)
Ale miło jest nie tracić nadziei na kolejne plansze i co za tym idzie WKO, przynajmniej w teorii (chociaż tej nadziei w zasadzie nie było nigdy...)