Gry planszowe z magazynu Kaczor Donald
-
-
Re: Gry planszowe z magazynu Kaczor Donald
Witam wszystkich
Trafiłem na wasze forum w poszukiwaniu jednej z gier planszowych z Kaczora Donalda
Pamiętam że ta gra była utrzymana w klimacie piratów plansza do gry składała się z heksagonów poruszało się po niej statkami zbierało złoto i walczyło z innymi graczami ,spędziłem z t grą parę fajnych chwil może ktoś pamięta ta grę ,szukałem wszędzie i szczerze mówiąc nie ma o niej nigdzie wzmianki wiec może ktoś coś
Trafiłem na wasze forum w poszukiwaniu jednej z gier planszowych z Kaczora Donalda
Pamiętam że ta gra była utrzymana w klimacie piratów plansza do gry składała się z heksagonów poruszało się po niej statkami zbierało złoto i walczyło z innymi graczami ,spędziłem z t grą parę fajnych chwil może ktoś pamięta ta grę ,szukałem wszędzie i szczerze mówiąc nie ma o niej nigdzie wzmianki wiec może ktoś coś
-
-
Rozmarzyłem się, grałem w te wszystkie gry, miałem wszystkie numery Kaczora Donalda, chciałem zostawić dla moich dzieci, ale mój ojciec prosty wieśniak wywalił mi to i wciąż mu tego nie mogę wybaczyć
Czy jest możliwość dotrzeć do wydawnictwa i zdobyć pliki dotyczące projektu tych gier??
Czy jest możliwość dotrzeć do wydawnictwa i zdobyć pliki dotyczące projektu tych gier??
- Arthan
-
-
Spis dodatków autora:
• Generator Kart - Posty: 2220
Czasopismo jest wydawane do dzisiaj, więc możliwość dotarcia zapewne jest, chociaż wątpię żeby się podzielili. Osobiście udało mi się zdobyć skany wszystkich 4 gier podróżnych + Kosmicznych Misji. Jak je skończę z lekka obrabiać graficznie to wrzucę.
-
-
super, to ja też będę prosił o te skany!
- Krzysiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Dodatkowe karty
• Zaklęcia - Posty: 1482
-
-
Jakby ktoś jeszcze nie natrafił, to na stronie http://alogikageeka.pl można ściągnąć zremasterowane karty do Zbuduj swój Kaczogród i wszystkie 4 gry z serii Przygoda podróże łącznie z instrukcjami.
Pojawiła się też jedna z gier kosmicznych i to chyba nie koniec. >
Pojawiła się też jedna z gier kosmicznych i to chyba nie koniec. >
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 4161
-
Od dawna poszukuję gry z numeru 41/1998 która nazywała się pogromcy duchów
Czy ktoś może posiada tą grę lub ma jej skany?
Może komuś się przypomni
Czy ktoś może posiada tą grę lub ma jej skany?
Może komuś się przypomni
-
-
Znalazłem u siebie ten numer i w jakimś stopniu kompletną grę. Zrobię skany, ale to trochę potrwa z uwagi na liczne obowiązki.
-
-
Gdyby był ktoś zainteresowany to na OLX pojawiła się oferta sprzedaży gry "Na wyspie wielkanocnej" z serii Przygoda-Podróże
-
-
- Kontakt:
Słuchajcie ja ostatnio kupiłem mega fajną planszówkę, kumplowi na urodziny i bardzo się cieszył z prezentu, cały wieczór graliśmy w nią z naszymi znajomymi, mega udana impreza była! polecam ten sklep *snip*
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sie 2024, 12:15 przez Mały Nemo, łącznie zmieniany 1 raz.