(Nie wiem, czy to dobre miejsce na ten temat, ale jednak troszkę ma wspólnego ze zjazdami. Możecie go przenieść, jeśli nie pasuje)
Forumowicze na Pyrkonie
- Visenna
-
- Kontakt:
Forumowicze na Pyrkonie
Czy planujecie może organizować coś na Pyrkonie? I czy ktoś się tam wybiera? Myślę, że można tam świetnie wypromować forum i samą ideę, by robić dodatki autorskie. W końcu jest tam blok gier bez prądu 
(Nie wiem, czy to dobre miejsce na ten temat, ale jednak troszkę ma wspólnego ze zjazdami. Możecie go przenieść, jeśli nie pasuje)
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24245
Re: Forumowicze na Pyrkonie
Ja za miedzę niestety się nie wybieram
.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13405
Pyrkon to u nas Nemo jest - znaczy w poznaniu... niestety będę około 40 km od Pyrkonu, ale nie będę dostępnym.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6315
-
- Kontakt:
Poznań 28-30 kwietnia. Program jest tutaj: http://pyrkon.pl/2017/program/?date-fro ... %2B02%3A00
Zapowiada się rewelacyjnie. Dużo dobrych polskich pisarzy, wiele wykładów na temat fantastyki, rekonstrukcje i dla planszówkowiczów też się coś znajdzie
Zapowiada się rewelacyjnie. Dużo dobrych polskich pisarzy, wiele wykładów na temat fantastyki, rekonstrukcje i dla planszówkowiczów też się coś znajdzie
-
-
Jak jeszcze nie byliście, to się nawet nie zastanawiajcie tylko rezerwujcie ostatni weekend kwietnia na Poznań. Pyrkon to wyjątkowa impreza, naprawdę wspaniały festiwal gier... i nie tylko. Jak dla mnie, jedno z bardziej wyczekiwanych wydarzeń w roku, ale to już musicie sprawdzić sami. W każdym razie warto!
- Visenna
-
- Kontakt:
A jak wygląda kwestia noclegu i pryszniców? Słyszałam, że masakra, bo wszyscy śpią na podłodze w jednej wielkiej sali i prysznice są albo wspólne, albo łatwo dostępne (ponoć strasznie łatwo komuś wejść) ;/kingbrucelee pisze:Jak jeszcze nie byliście, to się nawet nie zastanawiajcie tylko rezerwujcie ostatni weekend kwietnia na Poznań. Pyrkon to wyjątkowa impreza, naprawdę wspaniały festiwal gier... i nie tylko. Jak dla mnie, jedno z bardziej wyczekiwanych wydarzeń w roku, ale to już musicie sprawdzić sami. W każdym razie warto!
Chciałam jechać w tym roku, ale jednak coś ważniejszego wypadło w tym terminie :| Może przyszły rok... Może nawet pomyślę wtedy o jakimś cosplayu, czy coś...
-
-
Jedna hala jest przeznaczona do spania. Wchodzisz, szukasz dla siebie wolnego miejsca, rozkładasz karimatę, zostawiasz swoje rzeczy i lecisz w ten fantastyczny świat;) Moja wersja spania na Pyrkonie wygląda jednak tak, że gramy do 4 rano, później rozkładamy karimaty w okolicach stołu lub pod nim, śpimy do 7.00 i dalej gramyVisenna pisze:A jak wygląda kwestia noclegu i pryszniców? Słyszałam, że masakra, bo wszyscy śpią na podłodze w jednej wielkiej sali i prysznice są albo wspólne, albo łatwo dostępne (ponoć strasznie łatwo komuś wejść) ;/kingbrucelee pisze:Jak jeszcze nie byliście, to się nawet nie zastanawiajcie tylko rezerwujcie ostatni weekend kwietnia na Poznań. Pyrkon to wyjątkowa impreza, naprawdę wspaniały festiwal gier... i nie tylko. Jak dla mnie, jedno z bardziej wyczekiwanych wydarzeń w roku, ale to już musicie sprawdzić sami. W każdym razie warto!
Chciałam jechać w tym roku, ale jednak coś ważniejszego wypadło w tym terminie :| Może przyszły rok... Może nawet pomyślę wtedy o jakimś cosplayu, czy coś...
Pewnie zabrzmi to dla Ciebie strasznie, ale jak widzisz, nie ma tu czasu na prysznic, więc nie pomogę
- Visenna
-
- Kontakt:
3 dni bez prysznica?kingbrucelee pisze:Jedna hala jest przeznaczona do spania. Wchodzisz, szukasz dla siebie wolnego miejsca, rozkładasz karimatę, zostawiasz swoje rzeczy i lecisz w ten fantastyczny świat;) Moja wersja spania na Pyrkonie wygląda jednak tak, że gramy do 4 rano, później rozkładamy karimaty w okolicach stołu lub pod nim, śpimy do 7.00 i dalej gramyVisenna pisze:A jak wygląda kwestia noclegu i pryszniców? Słyszałam, że masakra, bo wszyscy śpią na podłodze w jednej wielkiej sali i prysznice są albo wspólne, albo łatwo dostępne (ponoć strasznie łatwo komuś wejść) ;/kingbrucelee pisze:Jak jeszcze nie byliście, to się nawet nie zastanawiajcie tylko rezerwujcie ostatni weekend kwietnia na Poznań. Pyrkon to wyjątkowa impreza, naprawdę wspaniały festiwal gier... i nie tylko. Jak dla mnie, jedno z bardziej wyczekiwanych wydarzeń w roku, ale to już musicie sprawdzić sami. W każdym razie warto!
Pewnie zabrzmi to dla Ciebie strasznie, ale jak widzisz, nie ma tu czasu na prysznic, więc nie pomogę
- astrawiator
-
-
Spis dodatków autora:
• Król Goblinów
• Mefistofeles - Fear The Stranger
• Siewcy Grozy - Posty: 458
Zawsze można poszukać gdzieś indziej noclegu.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Czyżbyś zapraszał Visenne do siebię?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- astrawiator
-
-
Spis dodatków autora:
• Król Goblinów
• Mefistofeles - Fear The Stranger
• Siewcy Grozy - Posty: 458
- Visenna
-
- Kontakt:
Akurat jestem w pakiecie z narzeczonym :lol:
W przyszłym roku może coś się pomyśli o wynajęciu pokoju na ten czas. W tym niestety nie uda się pojechać
A tyle mam książek do podpisania...
W przyszłym roku może coś się pomyśli o wynajęciu pokoju na ten czas. W tym niestety nie uda się pojechać
- abubu
-
Podeślij to podpiszę jeVisenna pisze:A tyle mam książek do podpisania...
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- Mały Nemo
-
A ja proponuję zmienić pakiet
.
- MaxiLager
-
Cześć, z góry przepraszam za "Złotą Łopatę", czy w tym roku (2022), wybieracie się na Pyrkon? Z chęcią pogram w Talizmana, będąc akurat w Poznaniu 
Hunting Season Opens Again
- armisch
-
- Kontakt:
Będę w strefie prototypow z Cyberpunkiem - zapraszam w sobotę
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Czy ktoś jedzie na Pyrkon? Mam sprawę.
- Mały Nemo
-
Gdyby ktoś był na Pyrkonie i przechodził obok stoiska Portal Games, to mógłby się spytać, czy może mają do sprzedania żetony Szmuglera, Futbolistów lub tych 6 unikalnych sztabów do Neuroshimy Hex i gdyby mieli któreś z tych 3 promek, to mógłby zakupić je dla mnie.