Valdi pisze: ↑poniedziałek 07 sie 2023, 10:54
Cześć (...) jeden zjazd, połączony z imprezą Wawagra.
Plan jest taki:
(...) w Babilonie rozgrzewka
(...) jedziemy na PGE Narodowy na Wawagra organizowany przez Piotrka z Game Troll TV
(...) Jeżeli będą jeszcze chętni się spotkać to dogrywamy partię w Babilonie.
Fajnie jak by się udało na Wawagra zorganizować 3 ekipy które pograją w Talismana z dodatkami autorskimi, aby pokazać ze w Talismana się jeszcze gra
(...)
Co Wy na to?
(...)
Jestem za.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 16 wrz 2024, 21:54 przez Budowniczy Mostów, łącznie zmieniany 1 raz.
[list=][/list]Cześć, powtarzamy? Rezerwować salę?
[quote=Valdi post_id=198755 time=1691398450 user_id=226] Cześć (...) jeden zjazd, połączony z imprezą Wawagra.
Plan jest taki: (...) w Babilonie rozgrzewka (...) jedziemy na PGE Narodowy na Wawagra organizowany przez Piotrka z Game Troll TV (...) Jeżeli będą jeszcze chętni się spotkać to dogrywamy partię w Babilonie.
Fajnie jak by się udało na Wawagra zorganizować 3 ekipy które pograją w Talismana z dodatkami autorskimi, aby pokazać ze w Talismana się jeszcze gra (...)
Budowniczy Mostów pisze: ↑poniedziałek 16 wrz 2024, 11:33
Zjazd 2024, ciąg dalszy. 31 listopada – 2 grudnia
Nie ma 31 listopada...
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=203721 time=1726479188 user_id=11240] Zjazd 2024, ciąg dalszy. 31 listopada – 2 grudnia [/quote] Nie ma 31 listopada...
Budowniczy Mostów pisze: ↑poniedziałek 16 wrz 2024, 21:57
Do tego dziwna przerwa w Wawa Gra...?
Jaka przerwa? Jest przecież od soboty (30 listopada) do niedzieli (1 grudnia).
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=203739 time=1726516639 user_id=11240] Do tego dziwna przerwa w Wawa Gra...? [/quote]
Budowniczy Mostów pisze: ↑poniedziałek 16 wrz 2024, 21:57
Do tego dziwna przerwa w Wawa Gra...?
Gdy patrzyłem na niewłaściwe miesiące, a były to grudzień i styczeń, pomiędzy 30 „listopada” a 1 „grudnia” był jeszcze jeden dzień
[quote=abubu post_id=203740 time=1726548079 user_id=7964] [quote="Budowniczy Mostów" post_id=203739 time=1726516639 user_id=11240] Do tego dziwna przerwa w Wawa Gra...? [/quote]
Jaka przerwa? Jest przecież od soboty (30 listopada) do niedzieli (1 grudnia). [/quote] Gdy patrzyłem na niewłaściwe miesiące, a były to grudzień i styczeń, pomiędzy 30 „listopada” a 1 „grudnia” był jeszcze jeden dzień :')
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Cześć, pytanie bo w zeszłym roku załatwiałam wam bilety na Wawagra taniej, pytanie czy w tym roku oczekujecie też tańszych biletów? Czy może sami wolicie ogarnąć bilety? W zeszłym roku 3 osoby nie odebrały biletów, więc może sami kupicie?
Koszt druku dodatku jest zależny od ilości komponentów i ilości zamówień.
Tu na forum rozmawiamy o dodatkach / zasadach gry, etc.
Wszelkie pytania o druk kieruj na maila dnz@magiaimiecz.eu
Cześć, pytanie bo w zeszłym roku załatwiałam wam bilety na Wawagra taniej, pytanie czy w tym roku oczekujecie też tańszych biletów? Czy może sami wolicie ogarnąć bilety? W zeszłym roku 3 osoby nie odebrały biletów, więc może sami kupicie?
Paulina pisze: ↑piątek 04 paź 2024, 12:58
Zawsze jest lepiej, gdy ktos profesjonalny ogarnia temat
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=Paulina post_id=204015 time=1728039528 user_id=12978] Cześć, pytanie bo w zeszłym roku załatwiałam wam bilety na Wawagra taniej, pytanie czy w tym roku oczekujecie też tańszych biletów? Czy może sami wolicie ogarnąć bilety? W zeszłym roku 3 osoby nie odebrały biletów, więc może sami kupicie? [/quote]
Zawsze jest lepiej, gdy ktos profesjonalny ogarnia temat :)
Jestem za "gruponem" ... jak będę miał sam ogarnąć, to pewnie przegapię
PS. Oczywiście za bilety dla mnie mogę zapłacić wcześniej, aby nie było problemów.
PPS. Gdyby mi się zdarzyło, że mi coś wypadnie w tym terminie, to w miarę możliwości poinformuję wcześniej.
PPPS. Może ktoś wie jak było w zeszłym roku z zakupem biletów na miejscu? Nie brakowało? Nie było powolnych kolejek? Dopytuję, ponieważ na miejscu (w W-wie) może się okazać, że będzie mnie więcej niż tylko ja.
Jestem za "gruponem" ... jak będę miał sam ogarnąć, to pewnie przegapię ;)
PS. Oczywiście za bilety dla mnie mogę zapłacić wcześniej, aby nie było problemów. PPS. Gdyby mi się zdarzyło, że mi coś wypadnie w tym terminie, to w miarę możliwości poinformuję wcześniej. PPPS. Może ktoś wie jak było w zeszłym roku z zakupem biletów na miejscu? Nie brakowało? Nie było powolnych kolejek? Dopytuję, ponieważ na miejscu (w W-wie) może się okazać, że będzie mnie więcej niż tylko ja.
W tamtym roku była kolejka do szatni. Na tyle straszna, w tym brak już miejsc w szatni, że prawie zrezygnowałem z niej. W tym roku chyba na pewno zrezygnuję.
W tamtym roku była kolejka do szatni. Na tyle straszna, w tym brak już miejsc w szatni, że prawie zrezygnowałem z niej. W tym roku chyba na pewno zrezygnuję.
Z Zakupem biletów nie było problemu (starczy dla wszystkich, na miejscu). Z szatnią zrobimy chyba tak samo jak w zeszłym roku że zarezerwujemy 3-4 stoły Talismanowe co o tym sądzicie?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Z Zakupem biletów nie było problemu (starczy dla wszystkich, na miejscu). Z szatnią zrobimy chyba tak samo jak w zeszłym roku że zarezerwujemy 3-4 stoły Talismanowe co o tym sądzicie?
Valdi pisze: ↑piątek 04 paź 2024, 18:49
Myślę, że można zarezerwować dla nas stoły. Na pewno się do czegoś przydadzą.
[quote=Valdi post_id=204021 time=1728060594 user_id=226] Z Zakupem biletów nie było problemu (starczy dla wszystkich, na miejscu). Z szatnią zrobimy chyba tak samo jak w zeszłym roku że zarezerwujemy 3-4 stoły Talismanowe co o tym sądzicie? [/quote]
Myślę, że można zarezerwować dla nas stoły. Na pewno się do czegoś przydadzą.
abubu pisze: ↑piątek 04 paź 2024, 14:16
Oczywiście za bilety dla mnie mogę zapłacić wcześniej, aby nie było problemów.
To można inaczej?
Paulina pisze: ↑piątek 04 paź 2024, 12:58
Cześć, pytanie bo w zeszłym roku załatwiałam wam bilety na Wawagra taniej, pytanie czy w tym roku oczekujecie też tańszych biletów? Czy może sami wolicie ogarnąć bilety?
Wybrałbym się. Nie byłem wcześniej. Ale tylko w sobotę, jeśli taka opcja jest możliwa.
[quote=abubu post_id=204017 time=1728044178 user_id=7964] Oczywiście za bilety dla mnie mogę zapłacić wcześniej, aby nie było problemów. [/quote] To można inaczej?
[quote=Paulina post_id=204015 time=1728039528 user_id=12978] Cześć, pytanie bo w zeszłym roku załatwiałam wam bilety na Wawagra taniej, pytanie czy w tym roku oczekujecie też tańszych biletów? Czy może sami wolicie ogarnąć bilety? [/quote]Wybrałbym się. Nie byłem wcześniej. Ale tylko w sobotę, jeśli taka opcja jest możliwa.
abubu pisze: ↑piątek 04 paź 2024, 14:16
Oczywiście za bilety dla mnie mogę zapłacić wcześniej, aby nie było problemów.
To można inaczej?
Darzymy się jakimś tam zaufaniem ... więc pewnie tak
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=204092 time=1728359071 user_id=11240] [quote=abubu post_id=204017 time=1728044178 user_id=7964] Oczywiście za bilety dla mnie mogę zapłacić wcześniej, aby nie było problemów. [/quote] To można inaczej? [/quote]
Darzymy się jakimś tam zaufaniem ... więc pewnie tak :)
Niestety, nie będę organizowała zbiorki forumowej.
1. Bilety w biletynie w aplikacji będą bez prowizji.
2. Jest póla biletów dla młodzieży za 1zł
3. Są Bilety na 1(sobota lub niedziela) lub 2 dni.
4. Tj pisałam część biletów w zeszłym roku została niewykorzystana.
5. To nie pierwsza edycja żeby trzeba było ją promować,za to forum będzie promowane (unikalna karta do Talismana rozdawana do biletów zakupionych przez pierwsze 72 godziny).
Koszt druku dodatku jest zależny od ilości komponentów i ilości zamówień.
Tu na forum rozmawiamy o dodatkach / zasadach gry, etc.
Wszelkie pytania o druk kieruj na maila dnz@magiaimiecz.eu
Niestety, nie będę organizowała zbiorki forumowej. 1. Bilety w biletynie w aplikacji będą bez prowizji. 2. Jest póla biletów dla młodzieży za 1zł 3. Są Bilety na 1(sobota lub niedziela) lub 2 dni. 4. Tj pisałam część biletów w zeszłym roku została niewykorzystana. 5. To nie pierwsza edycja żeby trzeba było ją promować,za to forum będzie promowane (unikalna karta do Talismana rozdawana do biletów zakupionych przez pierwsze 72 godziny).
Ok ... jak nie przegapię okienka pierwszych 72h (w czwartek jadę w Bieszczady ... chyba 8 raz w tym roku) to zakupię z wyprzedzeniem
Ok ... jak nie przegapię okienka pierwszych 72h (w czwartek jadę w Bieszczady ... chyba 8 raz w tym roku) to zakupię z wyprzedzeniem :)
Sprzedaż rusza w piątek od godziny 11:00 ... więc 72h mija w poniedziałek o 11:00 ... tak więc jak nie przegapię / zapomnę, to będę miał czas albo w niedziele późną nocą albo w poniedziałek z samego rana.
Sprzedaż rusza w piątek od godziny 11:00 ... więc 72h mija w poniedziałek o 11:00 ... tak więc jak nie przegapię / zapomnę, to będę miał czas albo w niedziele późną nocą albo w poniedziałek z samego rana.
"Ja nie wiem o co chodzi" , ale jak ktoś kupi bilet w ten weekend, to ponoć dostanie promocyjną kartę do Talismana 5
Wszystkich fanów T4,5 informuję że już tyle dostaliście promocyjnych kart że chyba wam już starczy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Tak tylko napiszę jeżeli ktoś nie wiedział.
[size=85]"[/size]Ja nie wiem o co chodzi[size=85]"[/size] ;) , ale jak ktoś kupi bilet w ten weekend, to ponoć dostanie promocyjną kartę do Talismana 5
Wszystkich fanów T4,5 informuję że już tyle dostaliście promocyjnych kart że chyba wam już starczy :D