Jako że nie mam czasu na zrobienie kart Postaci do Relic dla moich figurek, wpadłem dziś na pomysł, by zorganizować konkurs. By nie było to takie proste udostępniam paczkę z 8 grafikami nowych postaci do Relic. Chętnych we wzięciu udziału w konkursie proszę pisać do mnie na PW w tytule wiadomości "KONKURS RELIC", by otrzymać startową paczkę do zrobienia karty Postaci w programie graficznym
Zasady Konkursu są następujące: - Każdy uczestnik może zrobić maksymalnie 3 karty postaci (każda z nich musi być oparta na innej grafice). - Zaleca się, by opis na arkuszu postaci był napisany bez błędów oraz w miarę stylistycznie, wzorując się na oryginalnych kartach z Relic. - Możecie wspierać się nazwami Nacji, wymieniając swoje poglądy w tym wątku na forum, jakby ktoś miał wątpliwości co do nazwania Postaci. - Wszystkie gotowe grafiki możecie wysyłać na adres the.triangle.tkgames@gmail.com do końca lutego (28.02.2019). - Losowanie odbędzie się przez oddanie 2 głosów przez zainteresowanych użytkowników forum, osoby z największą liczbą głosów otrzymają następujące nagrody -
NAGRODY 1 MIEJSCE ( Zestaw 4 Figurek + odpowiadające im karty postaci )
2 Miejsce ( Zestaw 2 Figurek + odpowiadające im karty postaci )
3 Miejsce ( Zestaw 1 Figurki + odpowiadająca im karta postaci )
Nagroda pocieszenia ( Zestaw pocieszenia NIESPODZIANKA - przy zamówieniu dowolnej rzeczy ode mnie do druku (Dodatki/Figurki/Tereny/Organizery )
W razie jakichkolwiek pytań pisać tutaj w temacie a odpowiem i służę pomocą POWODZENIA !
Jako że nie mam czasu na zrobienie kart Postaci do Relic dla moich figurek, wpadłem dziś na pomysł, by zorganizować konkurs. By nie było to takie proste udostępniam paczkę z 8 grafikami nowych postaci do Relic. Chętnych we wzięciu udziału w konkursie proszę pisać do mnie na PW w tytule wiadomości "KONKURS RELIC", by otrzymać startową paczkę do zrobienia karty Postaci w programie graficznym :)
Zasady Konkursu są następujące: [b]-[/b] Każdy uczestnik może zrobić maksymalnie 3 karty postaci (każda z nich musi być oparta na innej grafice). [b]-[/b] Zaleca się, by opis na arkuszu postaci był napisany bez błędów oraz w miarę stylistycznie, wzorując się na oryginalnych kartach z Relic. [b]-[/b] Możecie wspierać się nazwami Nacji, wymieniając swoje poglądy w tym wątku na forum, jakby ktoś miał wątpliwości co do nazwania Postaci. [b]-[/b] Wszystkie gotowe grafiki możecie wysyłać na adres the.triangle.tkgames@gmail.com do końca lutego (28.02.2019). [b]-[/b] Losowanie odbędzie się przez oddanie 2 głosów przez zainteresowanych użytkowników forum, osoby z największą liczbą głosów otrzymają następujące nagrody -
[b]NAGRODY[/b] [i]1 MIEJSCE ( Zestaw 4 Figurek + odpowiadające im karty postaci ) 2 Miejsce ( Zestaw 2 Figurek + odpowiadające im karty postaci ) 3 Miejsce ( Zestaw 1 Figurki + odpowiadająca im karta postaci ) Nagroda pocieszenia ( Zestaw pocieszenia NIESPODZIANKA - przy zamówieniu dowolnej rzeczy ode mnie do druku (Dodatki/Figurki/Tereny/Organizery )[/i]
[b]W razie jakichkolwiek pytań pisać tutaj w temacie a odpowiem i służę pomocą :) POWODZENIA ![/b]
PLIKI Z GRAFIKĄ : https://www.dropbox.com/s/rozonez471r7w37/KONKURS.zip?dl=0
Czy "lepszy" to już kwestia indywidualnego podejścia. Wydaje się lepiej dopracowany / mniej niejednoznaczny.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Czy "lepszy" to już kwestia indywidualnego podejścia. Wydaje się lepiej dopracowany / mniej niejednoznaczny.
LoganOn pisze: ↑środa 06 lut 2019, 18:55Czemu nikt nie gra w Relic ?
Hej, ja Relic bardzo szanuję ale nie czuję się na siłach by tworzyć postać do niego.
[quote=LoganOn post_id=164063 time=1549475712 user_id=11755]Czemu nikt nie gra w Relic ? :([/quote]Hej, ja Relic bardzo szanuję ale nie czuję się na siłach by tworzyć postać do niego.
To może lepiej się z konkursem na razie wstrzymać i zacząć od rozpowszechniania samej gry na zjazdach itp. ? Relic praktycznie nie ma twórczości fanowskiej Z jednej strony fajny pomysł z konkursem, żeby w końcu coś zaczęło się dziać w tej kwestii, z drugiej każdy się boi zacząć
Swiraz pisze: ↑czwartek 07 lut 2019, 09:54
jakby był jak Kapitan Bomba to bym kupił
i masz już pomysł na dodatek
To może lepiej się z konkursem na razie wstrzymać i zacząć od rozpowszechniania samej gry na zjazdach itp. ? :D Relic praktycznie nie ma twórczości fanowskiej :/ Z jednej strony fajny pomysł z konkursem, żeby w końcu coś zaczęło się dziać w tej kwestii, z drugiej każdy się boi zacząć :)
[quote=Swiraz post_id=164105 time=1549529663 user_id=13039] jakby był jak Kapitan Bomba to bym kupił :) [/quote] i masz już pomysł na dodatek :D
arthan pisze: ↑piątek 08 lut 2019, 08:41
zacząć od rozpowszechniania samej gry na zjazdach itp. ?
Przywiozłem swój egzemplarz na zjazd w Rzeszowie (2013?) ... graliśmy z @Nemo i bodajże z Igorem. Wtedy chyba był ostatni raz jak grałem w Relic ... może dlatego, że mi oryginalne kości zginęły (niedawno @Valdi mi przysłał w prezencie nowe! ) ... a może dlatego, że akurat było wiele innych gier do ogrania.
Ps. Chyba sobie niedługo zagram dla przypomnienia
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
[quote=arthan post_id=164192 time=1549611714 user_id=11147] zacząć od rozpowszechniania samej gry na zjazdach itp. ? [/quote] Przywiozłem swój egzemplarz na zjazd w Rzeszowie (2013?) ... graliśmy z [usermention2=704 color=#BF0000]Nemo[/usermention2] i bodajże z Igorem. Wtedy chyba był ostatni raz jak grałem w Relic ... może dlatego, że mi oryginalne kości zginęły (niedawno [usermention2=226 color=#BF0000]Valdi[/usermention2] mi przysłał w prezencie nowe! :)) ... a może dlatego, że akurat było wiele innych gier do ogrania.
Ps. Chyba sobie niedługo zagram dla przypomnienia :)
Mało popularna gra, więc nic dziwnego, że i nikt się nie podejmuje zadania konkursowego. Poszukiwacz do Talismana czy inna karta zapewne bardziej by skłoniła do tworzenia.
Mało popularna gra, więc nic dziwnego, że i nikt się nie podejmuje zadania konkursowego. Poszukiwacz do Talismana czy inna karta zapewne bardziej by skłoniła do tworzenia.
arthan pisze: ↑piątek 08 lut 2019, 08:41
i masz już pomysł na dodatek
W Relica nie grałem, chociaż klimat by mi podszedł zapewne (na PC katowałem Down of War dość długo)
Ale mojej lepszej połowie już nie bardzo
Cieszę się że w Talismana bardzo lubi grać - nie bedą kombinował, po co kusić los
Swoją drogą chciałbym zobaczyć dodatek z galktyką --CENZURA-- i materią pozakosmiczną
[quote=arthan post_id=164192 time=1549611714 user_id=11147] i masz już pomysł na dodatek [/quote] W Relica nie grałem, chociaż klimat by mi podszedł zapewne (na PC katowałem Down of War dość długo) Ale mojej lepszej połowie już nie bardzo Cieszę się że w Talismana bardzo lubi grać - nie bedą kombinował, po co kusić los :) Swoją drogą chciałbym zobaczyć dodatek z galktyką --CENZURA-- i materią pozakosmiczną :P
Jak dla mnie klimat jest dobry super wykonane pionki i cały system jest bardziej zrozumiały Jak dla początkujących graczy Słabo z twórczością autorską ale mam nadzieję że to się zmieni Ja sam po UD przesiadam się na Relic
Jak dla mnie klimat jest dobry :) super wykonane pionki i cały system jest bardziej zrozumiały :) Jak dla początkujących graczy :) Słabo z twórczością autorską ale mam nadzieję że to się zmieni :) Ja sam po UD przesiadam się na Relic :)
Też będą ale na razie Relic z racji tego że robię pod siebie jak komuś przypadną do gustu też wydrukuje jako dodatki autorskie będę dziubał do Relic bo na razie zamierzam sobie troszkę to rozbudować
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
Dajcie grafiki tych duchów z nowego dodatku z Digital bo nie mam na czym się wzorować a nie mam tego DLC a w necie strasznie małe grafiki
Też będą ale na razie Relic z racji tego że robię pod siebie :) jak komuś przypadną do gustu też wydrukuje :) jako dodatki autorskie będę dziubał do Relic bo na razie zamierzam sobie troszkę to rozbudować :)
[size=85][color=green]Dodano po 1 minucie 57 sekundach:[/color][/size] Dajcie grafiki tych duchów z nowego dodatku z Digital bo nie mam na czym się wzorować a nie mam tego DLC a w necie strasznie małe grafiki