Prośba o pomoc, ważne!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13372
Prośba o pomoc, ważne!
Drodzy forumowicze! Mamy prośbę, dość ważną dla nas.
Nasz Przyjaciel, współgracz wielu rozgrywek i turniejów oraz Moderator naszego forum potrzebuje Waszej pomocy.
Znacie go dobrze, jest organizatorem oraz uczestnikiem naszych zjazdów oraz spotkań przy planszy (m.in. w Gdańsku). Potrafi zorganizować wiele, sam nie raz wychodzi z inicjatywą, ale teraz potrzebuje Waszej pomocy.
@Wiktor zachorował na raka przez co potrzebne mu jest kosztowne i długotrwałe leczenie.
Szczegółowe informacje oraz post Wiktora znajdują się poniżej.
Na tą chwilę ma zebrane 45% potrzebnej sumy na start walki z rakiem. Pieniądze (prócz 1% podatku, który nikogo nie kosztuje) można przekazać bezpośrednio na konto. Czasami warto odpuścić sobie zakup jednej nowej gry lub zrezygnować z drobnych przyjemności aby pomóc innej osobie, choćby drobnym datkiem. Wspólnie możemy więcej!
Pomóżmy wspólnie!
Administracja
forum oraz portalu
Nasz Przyjaciel, współgracz wielu rozgrywek i turniejów oraz Moderator naszego forum potrzebuje Waszej pomocy.
Znacie go dobrze, jest organizatorem oraz uczestnikiem naszych zjazdów oraz spotkań przy planszy (m.in. w Gdańsku). Potrafi zorganizować wiele, sam nie raz wychodzi z inicjatywą, ale teraz potrzebuje Waszej pomocy.
@Wiktor zachorował na raka przez co potrzebne mu jest kosztowne i długotrwałe leczenie.
Szczegółowe informacje oraz post Wiktora znajdują się poniżej.
Na tą chwilę ma zebrane 45% potrzebnej sumy na start walki z rakiem. Pieniądze (prócz 1% podatku, który nikogo nie kosztuje) można przekazać bezpośrednio na konto. Czasami warto odpuścić sobie zakup jednej nowej gry lub zrezygnować z drobnych przyjemności aby pomóc innej osobie, choćby drobnym datkiem. Wspólnie możemy więcej!
Pomóżmy wspólnie!
Administracja
forum oraz portalu
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
Drodzy forumowicze, zwracam się do Was z prośbą o pomoc.
Zachorowałem na raka i niestety choroba nie chce się ode mnie odczepić.
Jeszcze niedawno, bo na forumowym zjeździe 2018 w Warszawie, czułem się dobrze. Niestety w ostatnich miesiącach choroba wróciła i poczyniła takie postępy, że nie mogę funkcjonować na co dzień tak samo jak dotychczas, czyli jak normalnie sprawny mężczyzna w moim wieku. Staram się, ale niektórych rzeczy już nie mogę robić: czy to z powodu bólu, czy z powodu ryzyka złamania. Nie jestem już w stanie turlać się po podłodze z 7 miesięczną córką.
Dzień w którym dowiedziałem się o nawrocie choroby, zbiegł się z informacją: żona jest w ciąży i będę ojcem po raz drugi.
Póki co zacząłem nowe leczenie, które daje mi szansę na życie i razem z tym zdecydowałem się założyć Skarbonkę w ramach konta fundacji Alivia, na którą będę zbierał środki na swoje leczenie, diagnostykę i rehabilitację. Mając rodzinę i nie mając wiele siły do pracy, trudno mi pokrywać te koszty; są ogromne.
Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc i przekazanie 1% podatku na walkę z rakiem.
Wypełniając PIT wystarczy wpisać:
KRS 0000358654
Program Skarbonka - WIKTOR JESIONEK 110943
(tak, jak na załączonej ulotce)
Aby pomoc była skuteczna konieczne jest jednoczesne podanie numeru KRS fundacji ALIVIA oraz mojego numeru Skarbonki.
Moją historię można poznać na stronie:
https://skarbonka.alivia.org.pl/wiktor-jesionek
Z góry dziękuję, wraz z żoną i dziećmi, za każdy gest pomocy.
Zachorowałem na raka i niestety choroba nie chce się ode mnie odczepić.
Jeszcze niedawno, bo na forumowym zjeździe 2018 w Warszawie, czułem się dobrze. Niestety w ostatnich miesiącach choroba wróciła i poczyniła takie postępy, że nie mogę funkcjonować na co dzień tak samo jak dotychczas, czyli jak normalnie sprawny mężczyzna w moim wieku. Staram się, ale niektórych rzeczy już nie mogę robić: czy to z powodu bólu, czy z powodu ryzyka złamania. Nie jestem już w stanie turlać się po podłodze z 7 miesięczną córką.
Dzień w którym dowiedziałem się o nawrocie choroby, zbiegł się z informacją: żona jest w ciąży i będę ojcem po raz drugi.
Póki co zacząłem nowe leczenie, które daje mi szansę na życie i razem z tym zdecydowałem się założyć Skarbonkę w ramach konta fundacji Alivia, na którą będę zbierał środki na swoje leczenie, diagnostykę i rehabilitację. Mając rodzinę i nie mając wiele siły do pracy, trudno mi pokrywać te koszty; są ogromne.
Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc i przekazanie 1% podatku na walkę z rakiem.
Wypełniając PIT wystarczy wpisać:
KRS 0000358654
Program Skarbonka - WIKTOR JESIONEK 110943
(tak, jak na załączonej ulotce)
Aby pomoc była skuteczna konieczne jest jednoczesne podanie numeru KRS fundacji ALIVIA oraz mojego numeru Skarbonki.
Moją historię można poznać na stronie:
https://skarbonka.alivia.org.pl/wiktor-jesionek
Z góry dziękuję, wraz z żoną i dziećmi, za każdy gest pomocy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- MaxiLager
-
Re: Prośba o pomoc, ważne!
@Valdi
Czy możesz imieniu Forum MiM wystawić mój dodatek "Puszka Pandory" na Allegro, jako aukcja dla @Wiktor ?
Stan nowy, nigdy nie rozpakowany.
Maxi
Czy możesz imieniu Forum MiM wystawić mój dodatek "Puszka Pandory" na Allegro, jako aukcja dla @Wiktor ?
Stan nowy, nigdy nie rozpakowany.
Maxi
Hunting Season Opens Again
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Da się zrobić. Dogadamy się na PM
Pamiętajcie że ważny jest też 1% bo to nikogo nie kosztuje
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- husar
-
Bez komentarza.
Jeśli nie zapomnę, 1% przekażę koledze. Może wrzucić akcję na Zrzutkę. Znajoma tak zbiera i zbierała pieniądze na leczenie męża (glejak) protonami w Niemczech. Na Zrzutce była akcja a na FB specjalna grupa, gdzie ludzie licytowali przedmioty/usługi lub sami wystawiali przedmioty/usługi a kwoty przelewało się na zrzutkę. Sprawnie to poszło i mieli nie tylko na terapię ale też na pobyt obojga
Jeśli nie zapomnę, 1% przekażę koledze. Może wrzucić akcję na Zrzutkę. Znajoma tak zbiera i zbierała pieniądze na leczenie męża (glejak) protonami w Niemczech. Na Zrzutce była akcja a na FB specjalna grupa, gdzie ludzie licytowali przedmioty/usługi lub sami wystawiali przedmioty/usługi a kwoty przelewało się na zrzutkę. Sprawnie to poszło i mieli nie tylko na terapię ale też na pobyt obojga
- armisch
-
- Kontakt:
- abubu
-
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Jeśli zapomnisz dostaniesz bana (taki żart)
Na dniach założę z dwie aukcje charytatywne.
-
-
u mnie kobita ma jakis tam kogos kuzynow czy cos - to 1% idzie
ale komplel w skarbowce kiknie jak to z tym pitem jest i odpisem
ale komplel w skarbowce kiknie jak to z tym pitem jest i odpisem
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6315
Niestety nie mogę dać mojego 1%. To idzie na pomoc bardzo chorej córki mojego wieloletniego kolegi. Przepraszam.
Mam zestaw różnych fanowskich kart i kilka figurek, leży i się kurzy. Może by się dało jakąś licytacje czy coś zrobić z tego i przekazać zysk na pomoc?
Mam zestaw różnych fanowskich kart i kilka figurek, leży i się kurzy. Może by się dało jakąś licytacje czy coś zrobić z tego i przekazać zysk na pomoc?
What a view.
- Berni
-
@Wiktor idzie fala w media społecznościowe i po znajomych - na pewno kwota się uzbiera patrząc jak to już dzisiaj ruszyło.
Życzę ci przede wszystkim jak najszybszego powrotu do zdrowia. Mój 1% masz, cegiełkę poza tym też dołożę, a postaram się aby jak najwięcej znajomych też coś przekazało.
Życzę ci przede wszystkim jak najszybszego powrotu do zdrowia. Mój 1% masz, cegiełkę poza tym też dołożę, a postaram się aby jak najwięcej znajomych też coś przekazało.
- husar
-
Słynny Banana, już się bojam. Będę namawiał rodzinę i znajomych do 1%, ale ostateczna decyzja należy do nich. Kilka pici robię co roku
- vincent
-
O kurczaki...Wiktor masz mój jeden procent..postaram się tych procentów jeszcze więcej zorganizować..Trzymaj się !!!!!
- Martek
-
-
Spis dodatków autora:
• Rwąca Rzeka - Posty: 721
Powrotu do zdrowia Wiktor! Pomogę.
- blazius
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Magowie Mroku
• Mała Pustynia
• Pojedyncze karty
• Przedpola Piekieł
• Źródła Magii - Posty: 972
Valdi chcesz nowy mały dodatek na aukcję? To daj mi jeszcze z tydzień czasu i masz.
Chyba, że po tej ostatniej awanturce nie chcesz już wystawiać autorskich na aukcje? Jak to teraz będzie?
Chyba, że po tej ostatniej awanturce nie chcesz już wystawiać autorskich na aukcje? Jak to teraz będzie?
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Wczoraj chłopaki z GameTrolla opublikowali na swoim FB post o 1%
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 4319
Wiktor, upiorna historia. Przeczytałem artykuł na alivia.org.pl. Dobrze ciebie opisuje. Piszesz, że guz wycięto z marginesem. Czyli zgodziłeś się na działanie prewencyjne. Też bym tak zrobił. Zdrowie przede wszystkim. I potem nawrót choroby. Zaskakujący. Będę trzymał za ciebie kciuki. Sam od ośmiu tygodni jestem poddawany diagnostyce, też leżę (gdy daję radę leżeć) na przeciwbólowych. Podejrzenie nowotworu złośliwego z kategorii mięsaków. Nie wiedzą. Szukają. Nie strasz mnie, stary. Daj czadu i wyjdź z tego. Pamiętaj, że idę za tobą. Bądź dla mnie dobrym wzorem.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Pytanie czy ktoś z was może wysyła duże ilości przesyłek zamówienia / pity / jakieś listy do szkół etc? chodzi o przekazanie 1% podatku dla Wiktora. Są przygotowane odpowiednie ulotki do dorzucenia do przesyłek, które nie ważą dużo.
- Vorthev
-
Serwus. @Valdi czy mogę drukować tą ulotkę z posta Wiktora? Rozniosę u siebie w firmach i szkołach które obsługuje. Chyba że ktoś ma lepszej jakości, mam możliwośc wydrukowania paruset sztuk.
- Pieczara71
-
Poszedł 1%. Pozdrawiam.
MAM WSZYSTKIE GRY WYDANE PRZEZ: ENCORE, SFERA,TALISMAN, FANO, ERTROB, GAMBIT. + DRESZCZ; GOBLIN; BATTLETECH; MECHAWOJOWNIK; KOSMOLOT PODRÓŻNIK; WEHIKUŁ CZASU 1-7; OCEAN STORY; WOJOWNIK AUTOSTRADY 1-4; LOCHY LABIRYNTU; DYREKTORZY; GWIEZDNY INWESTOR.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Tak możesz oczywiście chyba że chcesz oryginalne to Ci wyślę napisz na Pm ile sztuk
- Paulina
-
Dziś wyszły paczki z ulotkami do dwóch sklepów (po to @Valdi pytał was o sklepy (będą dodawać do zamowień)) + 1870 ulotek w pitach firmowych + paczuszka do LoganOn'a. Jeżeli ktoś ma możliwość własnej dystrybucji dajcie znać podeślę wam ulotki.
Koszt druku dodatku jest zależny od ilości komponentów i ilości zamówień.
Tu na forum rozmawiamy o dodatkach / zasadach gry, etc.
Wszelkie pytania o druk kieruj na maila dnz@magiaimiecz.eu
Tu na forum rozmawiamy o dodatkach / zasadach gry, etc.
Wszelkie pytania o druk kieruj na maila dnz@magiaimiecz.eu
-
-
Będę rozlicza 1% to również przekażę. Czekam jeszcze na ostatni pit...
- Pablo
-
-
Spis dodatków autora:
• Dyniowy Król - Dyniokruk
• Kraina Innowacji
• Nowe Przygody
• Paczka Przygód
• Smocze Dary
• Ukryta Dolina
• Ulice Miasta
• Zaklęcia - Posty: 3201