Znalazłem to w necie jest ktoś chętny to przetłumaczyć ? Może być w notatniku ja przeniosę na karty :) Paczka zawiera 4 Scenariusze i 7 Nowych Postaci :)
Dla osób które pomogą w przetłumaczeniu tego dodatku, jako że to jeden z pierwszych do Relica, mogę zagwarantować darmowy wydruk tego dodatku po jego skończeniu.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Dla osób które pomogą w przetłumaczeniu tego dodatku, jako że to jeden z pierwszych do Relica, mogę zagwarantować darmowy wydruk tego dodatku po jego skończeniu.
Valdi pisze: ↑wtorek 11 wrz 2018, 20:30
No było by fajnie
[quote=Valdi post_id=157814 time=1536690627 user_id=226] Dla osób które pomogą w przetłumaczeniu tego dodatku, jako że to jeden z pierwszych do Relica, mogę zagwarantować darmowy wydruk tego dodatku po jego skończeniu. [/quote]
ja sie przyznam ze po tym co popelnilem nie wiem czy mam dosc skila
jak artan powtwierdzi ze moze byc moge cos potlumaczyc
wydruk moze artan brac wtedy - ja sam dopiero licytuje relica walsnie
ja sie przyznam ze po tym co popelnilem nie wiem czy mam dosc skila jak artan powtwierdzi ze moze byc moge cos potlumaczyc wydruk moze artan brac wtedy - ja sam dopiero licytuje relica walsnie
Skila masz, fajnie tłumaczysz z angielskiego na polski, tylko, że moim zdaniem za tłumaczenie powinien się zabrać ktoś kto tę grę zna, a przynajmniej przeczytał do niej instrukcję Po to żeby zachować spójność z oryginalnym tłumaczeniem. Jak przeczytasz chociaż samą instrukcję i będziesz znał nazwy kluczowych pojęć to nie ma sprawy, inaczej będzie sporo do poprawiania.
Skila masz, fajnie tłumaczysz z angielskiego na polski, tylko, że moim zdaniem za tłumaczenie powinien się zabrać ktoś kto tę grę zna, a przynajmniej przeczytał do niej instrukcję :D Po to żeby zachować spójność z oryginalnym tłumaczeniem. Jak przeczytasz chociaż samą instrukcję i będziesz znał nazwy kluczowych pojęć to nie ma sprawy, inaczej będzie sporo do poprawiania.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
dzieki
ale z tym pospiechu nie ma chyba
na spokojnie przerobie te instrukcje i gre i przetlumacze ten dodatek
arthan jak zrobi w koncu obszary to przeredaguje
Dodano po 11 minutach 23 sekundach:
cos mnie adbloker nie puszcza do tego pliku
czy w pracy czy w domu jak wklepie wyjatek na stronie tez nie dzie
dzieki ale z tym pospiechu nie ma chyba na spokojnie przerobie te instrukcje i gre i przetlumacze ten dodatek arthan jak zrobi w koncu obszary to przeredaguje :)
[size=85][color=green]Dodano po 11 minutach 23 sekundach:[/color][/size] cos mnie adbloker nie puszcza do tego pliku czy w pracy czy w domu jak wklepie wyjatek na stronie tez nie dzie
loooki pisze: ↑środa 12 wrz 2018, 15:57
cos mnie adbloker nie puszcza do tego pliku
czy w pracy czy w domu jak wklepie wyjatek na stronie tez nie dzie
Do samej instrukcji? Może coś Ci blokuje wtyczkę do przeglądania PDFów. Kliknij prawym na linku do instrukcji, wybierz "Zapisz element docelowy jako" i spróbuj otworzyć zapisany plik
[quote=loooki post_id=157842 time=1536760634 user_id=12088] cos mnie adbloker nie puszcza do tego pliku czy w pracy czy w domu jak wklepie wyjatek na stronie tez nie dzie [/quote]
Do samej instrukcji? Może coś Ci blokuje wtyczkę do przeglądania PDFów. Kliknij prawym na linku do instrukcji, wybierz "Zapisz element docelowy jako" i spróbuj otworzyć zapisany plik :)