Schron Zero to gra planszowa osadzona w realiach zniszczonego świata, świata po Apokalipsie. Akcja gry toczy się w nieokreślonej przyszłości, po wydarzeniu nazwanym BUNT. Był to moment, w którym sztuczna inteligencja postanowiła użyć swoich armii złożonych z robotów, by wyeliminować ludzkość.
<a już zastanawiałem się nad wylewaniem z plastiku> wymiary naboju, nie musi być duży ... żeby w miarę stabilnie stał<dlatego kaliber 9mm>, ogólnie to średnica 9 mm, wysokość ok 30 mm. albo może połowa takiego naboju.?
<a już zastanawiałem się nad wylewaniem z plastiku> wymiary naboju, nie musi być duży ... żeby w miarę stabilnie stał<dlatego kaliber 9mm>, ogólnie to średnica 9 mm, wysokość ok 30 mm. albo może połowa takiego naboju.?
Znaczy wiesz znam rozmiar 9 mm ale myślę że przy oryginalnym rozmiarze będą zajmowały za dużo miejsca - a może i nie nie wiem. Na kiedy planujesz koniec projektu?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Znaczy wiesz znam rozmiar 9 mm ale myślę że przy oryginalnym rozmiarze będą zajmowały za dużo miejsca - a może i nie nie wiem. Na kiedy planujesz koniec projektu?
sorki domyślam się że wiesz jakie są wymiary. ciężko mi określić jakie były by najlepsze 0,9x3 chyba najlepiej pasują.i 50 szt amunicji 9mm to małe pudełko a i kratka by paskowała dla klimatu. http://www.afg-obrona.pl/sub/afg.sk/sho ... s-2247.jpg
koniec projektu z dodatkiem Żniwiarz w tym wypadku TOXIC planuję na koniec listopada. w najgorszym przypadku na święta pod choinkę dla dzieciaków
sorki :) domyślam się że wiesz jakie są wymiary. ciężko mi określić jakie były by najlepsze 0,9x3 chyba najlepiej pasują.i 50 szt amunicji 9mm to małe pudełko :D a i kratka by paskowała dla klimatu. http://www.afg-obrona.pl/sub/afg.sk/shop/product/expanzne-strelivo-sellier-bellot-9x19-blank50ks-2247.jpg
koniec projektu z dodatkiem Żniwiarz w tym wypadku TOXIC planuję na koniec listopada. w najgorszym przypadku na święta pod choinkę dla dzieciaków :D
Są wszystkie karty podstawki , plansza , żetony czyli wszystko co potrzebne do gry są gotowe. Instrukcje z talizmanu łatwo zaadoptować<zanim zrobię nową> na początek, dodatkowo część dodatku żniwiarza ....zostają poprawki i błędy i złożenie to w całość<nie ukrywam że złożenie tego w całość sprawia mi najwięcej problemu>. tak wiec teoretycznie już można grać.
Potem dokończę dodatek Toxic <żniwiarz> i zabieram się za Metro <podziemia> ale to plany po nowym roku.
Są wszystkie karty podstawki , plansza , żetony czyli wszystko co potrzebne do gry są gotowe. Instrukcje z talizmanu łatwo zaadoptować<zanim zrobię nową> na początek, dodatkowo część dodatku żniwiarza ....zostają poprawki i błędy i złożenie to w całość<nie ukrywam że złożenie tego w całość sprawia mi najwięcej problemu>. tak wiec teoretycznie już można grać.
Potem dokończę dodatek Toxic <żniwiarz> i zabieram się za Metro <podziemia> ale to plany po nowym roku.
armisch pisze:i złożenie to w całość<nie ukrywam że złożenie tego w całość sprawia mi najwięcej problemu>.
W czym problem - jak dla mnie jako osoby drukującej, mi wystarczą osobne pliki (opisane np. Przygody, czary itp) + koszulki na karty zamknięte w jeden zip nazwany Schron Zero - Podstawka
Nie musisz rozkładać tego na arkusze
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
[quote="armisch"]i złożenie to w całość<nie ukrywam że złożenie tego w całość sprawia mi najwięcej problemu>.[/quote] W czym problem - jak dla mnie jako osoby drukującej, mi wystarczą osobne pliki (opisane np. Przygody, czary itp) + koszulki na karty zamknięte w jeden zip nazwany Schron Zero - Podstawka :D Nie musisz rozkładać tego na arkusze :)