Talisman: Digital Edition
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
Mam pytanie do Nemomona lub kogokolwiek dobrze zorientowanego. Czy wiadomo aby Nomadzi planowali dodawanie kart tworzonych przez graczy na podobnej zasadzie jak nadchodząca postać Szamana? Czy wiadomo kiedy pojawi się Szaman i ile będzie kosztował?
Swoją drogą, posiadacze Season Pass mogą trochę czuć się "nabici w butelkę" skoro część z dodatków takich jak Szaman będzie dla nich jednak płatna.
Swoją drogą, posiadacze Season Pass mogą trochę czuć się "nabici w butelkę" skoro część z dodatków takich jak Szaman będzie dla nich jednak płatna.
- Battonsson
-
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24371
Póki co mi nic nie jest wiadomo na temat dodawania do DE innych kart czy dodatków, które nie pojawiły się oficjalnie.Battonsson pisze:Szamana będzie płatny dla posiadaczy Season Passa? Mi tam jakoś specjalnie na nim nie zależy (mimo że mam Season Passa), ale faktycznie to, by była trochę nie fair...
Chyba, że to jest na jakieś cele charytatywne, bo coś mi się kojarzy, że miała być taka akcja?!
Shamanka idzie na cele charytatywne, jeżeli za darmo poszła by do posiadaczy season passa, to akcja charytatywna byłaby bez sensu. Nie daje się za darmo rzeczy, z sprzedaży których pieniądze idą na cele charytatywne.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- nick
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Rozszerzona plansza
• ZunTzu - Magiczny Miecz - Posty: 526
Ta druga karte mam juz w DE. Pierwszej nie kojarze. Fajnie ze pod koniec lutego wyjda Gory. Nudza mi sie powoli Podziemia.Nemomon pisze:Gdyby ktoś był zainteresowany, to Jon zapodał na swojej stronie pliki do pobrania z 2 ekskluzywnymi kartami (które pojawią się w Górach) z Digital Edition. Szczegóły tutaj: http://www.talismanisland.com/?page_id=3813
asd
- Erestor
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Czas Żniw
• Duchy Pradawnych Smoków
• Smoki - Posty: 1312
- Kontakt:
-
-
- nick
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Rozszerzona plansza
-
-
- Mały Nemo
-
-
-
- olmeca
-
Jest jakiś bug, związany z bezdenną torbą - wczoraj grając Sługą diabła po wygraniu pojedynku udało mi sie zabrać ją drugiemu poszukiwaczowi ze wszystkim co było w środku i dziś to samo, pokonała mnie Mroczna Kultystka i mogła zabrać moją torbę, a tak raczej nie powinno być.
Dokładnie o tym wałku piszę.

Dokładnie o tym wałku piszę.
Ostatnio zmieniony niedziela 01 mar 2015, 16:09 przez olmeca, łącznie zmieniany 1 raz.
- nick
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Rozszerzona plansza
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
-
-
-
No właśnie na tej torbie jest jak byk napisane "Jeśli przegrasz jakąkolwiek walkę zwycięzca nie może ci zabrać ani Torby, ani Przedmiotów, które się w niej znajdują". Więc niestety jest to bug - niestety też go doświadczyłem. Szok i ból straszny!W sumie w tej Bezdennej Torbie jest jak byk napisane, że nie może być odebrana, cytuję: "za pomocą jakiekolwiek specjalnej zdolności Poszukiwacza lub Zaklęcia." Nie ma tam ani słowa o walce. Całe życie graliście błędnie
A co do dodatku to podobno pod koniec tego tygodnia ma się pojawić
-
-
http://steamcommunity.com/app/247000/di ... 639353/#p1
Jak wyczytałem w innym temacie aktualizacje w Talismanie są w czwartki z jakiegoś tam powodu, więc w ten czwartek powinny być Góry:).
Chyba, że po raz kolejny coś się opóźni :twisted: .
Jak wyczytałem w innym temacie aktualizacje w Talismanie są w czwartki z jakiegoś tam powodu, więc w ten czwartek powinny być Góry:).
Chyba, że po raz kolejny coś się opóźni :twisted: .
- Mały Nemo
-
Vasco pisze:Nie macie wrażenia, że te dodatki strasznie wolno wychodzą? Ten Season Pack się będzie ze 2 lata realizował...
Rozumiem, iż myśleliście, iż oni tych ponad 10 dodatków wydadzą w 2 miesiące, tak? Nie, nie wydaje mi się, iż oni wydają wolno te dodatki. Wydają je w takim czasie, aby móc przetrwać jako firma trochę dłużej jako 3 miesiące. I nie, jest tam więcej ludzi jako 1 człowiek.bon007 pisze:Zgazam się z tobą Vasco da Gamma, ta firma to jest chyba jednoosobowa...
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
- olmeca
-
Statuetki nie miałem i to ja się podłożyłem by przeciwnik wygrał i pokazać myk z bezdenną torbą. Ukryta kieszeń i drugi gadżet o tych samych właściwościach o dziwo nie dał się zabrać - problem jest tylko z tym jednym.Wiktor pisze:Olmeca, na zrzucie ekranu który zamieściłeś widzę na bocznym pasku Złotą Statuetkę.
Czy to oznacza, że przeciwnik, którego pokonałeś miał Złotą Statutkę, którą powinieneś był być zmuszony mu zabrać?