Talisman: Digital Edition
- Battonsson
-
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24371
-
-
- Mały Nemo
-
Ja jak wspominałem, też przyjmuję te extra kopie DE
. Gdyby ktoś nie wiedział, co z nimi zrobić...
A nie wiem, aczkolwiek myślę że pewnie w okolicach Gwiazdki, może wcześniej. Jak będę wiedział, to oczywiście dam znać.Wiktor pisze:Kiedy będą rozdawani Pirat i Ninja?
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Battonsson
-
Sprawdziłem w ekwipunku i faktycznie mam 1 kopię Talisman DE (i 1 kopię Talisaman Prologue, ale to dawali już dawno temu, nie wiem z jakiej okazji). Fajna sprawa, ale trochę szkoda, że nie 2 kopie, bo mam dwóch kumpli z którymi chętnie bym zagrał
Ale lepsze to niż nic - widocznie uznali że Season Passowcy nie zasłużyli na więcej 
P.S.
Może za jakiś czas sprezentują z jakiejś okazji jeszcze po 1 kopi
P.S.
Może za jakiś czas sprezentują z jakiejś okazji jeszcze po 1 kopi
Pereant qui ante nos nostra dixerunt
- Mały Nemo
-
Z innych nowości, Nomad Games jakiś czas temu otworzyło nową ankietę na temat Talisman Digital Edition, zapytując się o potrzeby graczy, co chcieliby dodać oraz z czego najczęściej korzystają. Tę ankietę znaleźć można tutaj: https://www.surveymonkey.com/s/2Y2YLN2 Jeżeli wypełnimy tę ankietę do 30 listopada, to również weźmiemy udział w losowaniu paru gier.
Również na stronie Nomadów dostępny jest szereg tapet z wydanych do tej pory dodatków. Muszę przyznać, iż część tapet poskładane z grafik z kart prezentują się naprawdę zacnie! Tapety te znajdują się tutaj: http://www.talisman-game.com/wallpapers/
Również na stronie Nomadów dostępny jest szereg tapet z wydanych do tej pory dodatków. Muszę przyznać, iż część tapet poskładane z grafik z kart prezentują się naprawdę zacnie! Tapety te znajdują się tutaj: http://www.talisman-game.com/wallpapers/
- Mały Nemo
-
Zostały ujawnione zdolności (i grafiki) Zmiennokształtnego! Znaleźć je można tutaj: http://steamcommunity.com/app/247000/di ... 909739080/
- nick
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Rozszerzona plansza
• ZunTzu - Magiczny Miecz - Posty: 526
- Battonsson
-
Czytam dyskusję na Steamie o tym Zmiennokształtnym (który chyba jest kobietą bo piszą tam o niej "she" - ale to można wywnioskować chyba tylko z rysunku, prawda? - z drugiej strony co to za różnica - chociaż w grach moglibyśmy odpuścić sobie narzucanie ról społecznych
) i wygląda na to że będzie to bardzo ciekawy poszukiwacz i może dojść do wielu bardzo interesujących sytuacji w czasie gry! Chętnie nim pogram jak tylko będzie dostępny (czyli chyba niedługo? nie widzę żadnej daty?) 
Pereant qui ante nos nostra dixerunt
- Mały Nemo
-
Nie wiem, kiedy Zmiennokształtny będzie dostępny, ale chyba na dniach skoro Carl już zapodał tutorial...
Co do "jej" płci... myślę, iż z równym powodzeniem może być i mężczyzną jak i hermafrodytą, aczkolwiek skoro na tej grafice da się "jej" płeć określić... to może i faktycznie to kobieta (Nomadzi mają grafikę w lepszej rozdzielczości, więc może są w stanie to kreślić...). Przyjmując, iż zmiennokształtne istoty generalnie mają jakąkolwiek płeć...
EDIT: Przypuszczam, iż będzie dostępna kiedy dostępny będzie patch z poprawkami. A kiedy będzie dostępny... myślę, że też niedługo. Może jeszcze ten tydzień, może początek następnego.
Co do "jej" płci... myślę, iż z równym powodzeniem może być i mężczyzną jak i hermafrodytą, aczkolwiek skoro na tej grafice da się "jej" płeć określić... to może i faktycznie to kobieta (Nomadzi mają grafikę w lepszej rozdzielczości, więc może są w stanie to kreślić...). Przyjmując, iż zmiennokształtne istoty generalnie mają jakąkolwiek płeć...
EDIT: Przypuszczam, iż będzie dostępna kiedy dostępny będzie patch z poprawkami. A kiedy będzie dostępny... myślę, że też niedługo. Może jeszcze ten tydzień, może początek następnego.
- Fthaggua
-
A pytanie, jak weekend przyjdzie, to byłby ktoś chętny zagrać ze mną w talismana? 
Tzn steam będzie coś rozdawał, czy tutaj będzie prezent świąteczny?
Nemomon pisze:Ja jak wspominałem, też przyjmuję te extra kopie DE. Gdyby ktoś nie wiedział, co z nimi zrobić...
A nie wiem, aczkolwiek myślę że pewnie w okolicach Gwiazdki, może wcześniej. Jak będę wiedział, to oczywiście dam znać.Wiktor pisze:Kiedy będą rozdawani Pirat i Ninja?
Tzn steam będzie coś rozdawał, czy tutaj będzie prezent świąteczny?
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtan
- Mały Nemo
-
- Grizzel
-
No to mamy kolejną promocję na TMiM na PC. Tym razem na podstawkę i wszystkie dodatki (po polsku) https://cdp.pl/products/search?utf8=✓&keywords=talisman
Obniżka spora więc się chyba skuszę na wszystko bo takiej okazji przegapić nie można
Obniżka spora więc się chyba skuszę na wszystko bo takiej okazji przegapić nie można
War... War never changes...
- Miszon
-
wow, faktycznie rewelka ceny
http://www.radio-orbit.pl - proszę słuchać najbardziej alternatywnej listy przebojów w Polsce 
- Grizzel
-
Przeceny z Google Play sprzed kilkunastu dni i tak nic nie przebije. Podstawka w cenie browara. Season Pass z CDP już wylądował u mnie na Steamie. Gra ze wszystkimi dodatkami, które wyszły na PC pod względem rozgrywki wygląda teraz trochę inaczejMiszon pisze:wow, faktycznie rewelka ceny
War... War never changes...
-
-
-
-
- Miszon
-
wlaśnie najlepiej tam kupować, bo nie trzeba potem prosić nemomona o polską wwesję
http://www.radio-orbit.pl - proszę słuchać najbardziej alternatywnej listy przebojów w Polsce 
- MaxiLager
-
- megoviator
-
wyprzedaz swiateczna na steamie
Talisman Digital Edition -75% 3,49€
Talisman: Digital Edition - Four Pack -75% 10,49€
Talisman: Digital Edition Season Pass -50% 23,99€
Talisman: Digital Edition - Gold Pack -50% 29,99€
Talisman Digital Edition -75% 3,49€
Talisman: Digital Edition - Four Pack -75% 10,49€
Talisman: Digital Edition Season Pass -50% 23,99€
Talisman: Digital Edition - Gold Pack -50% 29,99€
-
-
Jeszcze 20h do końca. I ceny części jeszcze lepsze, 90% na:
Talisman Digital Edition - 1,39€
Talisman: Digital Edition - Four Pack - 4,19€
Większość dodatków 80%, niestety Season Pass tylko 60% - 19,19€
Talisman Digital Edition - 1,39€
Talisman: Digital Edition - Four Pack - 4,19€
Większość dodatków 80%, niestety Season Pass tylko 60% - 19,19€
Ostatnio zmieniony czwartek 25 gru 2014, 10:17 przez kojer, łącznie zmieniany 1 raz.