Darmowa gra dla 2 do 4 graczy, pragnących sprawdzić się jako Kosmiczni Odkrywcy: budowanie okrętów gwiezdnych, podróże kosmiczne, odkrywanie i kolonizacja planet, rozbudowa struktur i ulepszanie pojazdów oraz nieustający konflikt z innymi graczami.
Darmowa gra dla 2 do 4 graczy, pragnących sprawdzić się jako Kosmiczni Odkrywcy: budowanie okrętów gwiezdnych, podróże kosmiczne, odkrywanie i kolonizacja planet, rozbudowa struktur i ulepszanie pojazdów oraz nieustający konflikt z innymi graczami.
Kurcze, dlaczego nie mam z kim grać ! Jakbym miał, drukowałbym bez względu na zepsutą drukarkę, już zachęca mnie "kolonizacja" i eksploracja kosmosu ! Gra dość długa, ale jak się odpowiednio by przygotowało, to 6 godzin zleci jak pół godzinki Star Wars albo ulubiony film sci-fi w tle i fajnie by było, i jeszcze soczek xD Najlepiej marchewkowy, bo zdrowy
"trzeba przeciwdziałać przegięciom" - chaos
John Titor IBM
Kurcze, dlaczego nie mam z kim grać ! Jakbym miał, drukowałbym bez względu na zepsutą drukarkę, już zachęca mnie "kolonizacja" i eksploracja kosmosu ! Gra dość długa, ale jak się odpowiednio by przygotowało, to 6 godzin zleci jak pół godzinki :) Star Wars albo ulubiony film sci-fi w tle i fajnie by było, i jeszcze soczek xD Najlepiej marchewkowy, bo zdrowy ;-)