Autor Talismanu w Polsce

Regulamin Forum wraz z wszelkiego rodzaju ogłoszeniami i komunikatami.
ODPOWIEDZ
czaki [Autor tematu]
Żołnierz
Żołnierz
Żołnierz
Kontakt:

Autor Talismanu w Polsce

Post autor: czaki »

Hej,

nazywam się Marcin Kmieć i jestem jednym z organizatorów Pyrkonu, a dokładnie jego części dotyczącej gier planszowych, bitewnych i karcianych. Jestem też od dawna na tym forum, choć głównie jako czytający. Choć oficjalnie informację tę podamy za kilka dni, to już teraz mogę napisać, że w tym roku na festiwal zaprosiliśmy Roberta Harrisa - autora Talismanu. Będzie możliwość zagrania z nim, zdobycia autografu i generalnie pogadania i zbicia piątki. Wiem, że społeczność tego forum jest mocna, stąd pytanie czy nie chcielibyście (napisałbym "chcielibyśmy", ale z racji funkcji na festiwalu sam nie dam rady się zaangażować) w jakiś sposób wziąć udział w tym wydarzeniu, np. poprzez pomoc przy stoisku, naukę gry itd. Pyrkon odbywa się w Poznaniu w dniach 19-21.06.2026. Zapraszam do dyskusji i kontaktu zarówno w tym wątku jaki i na pw. Służę wszelkimi informacjami i pomocą :)

Awatar użytkownika
Budowniczy Mostów
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Organizator Zjazdów
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
Bezdroża
Bezkresne Morze
Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
Legendarne Przedmioty
Ląd Na Horyzoncie!
Most
Obiekty i Misje
Szalony Tytan
Re: Autor Talismanu w Polsce

Post autor: Budowniczy Mostów »

Dzień dobry,
to wspaniała wiadomość o zaproszeniu p. Harrisa. Dyskutowaliśmy taki pomysł przy okazji Zjazdu na 20-lecie forum i nie udało się tego zrealizować. Chętnie przyjadę na Pyrkon i pomogę poprzez naukę gry. Moja bateria wyczerpuje się raczej szybko, ale po 6 godzin w piątek i sobotę lub w piątek i niedzielę dam radę się zaangażować. Jeśli uda się więcej, nie ma problemu.
W kontakcie.

Awatar użytkownika
Piter
Gladiator
Gladiator
Gladiator
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Re: Autor Talismanu w Polsce

Post autor: Piter »

Świetna sprawa, że Robert Harris odwiedzi Polskę.
Z chęcią bym się wybrał, natomiast nie wiem jak z czasem będę stał w czerwcu.
Będę na pewno śledził ten wątek ;)

Alternatywny Talisman: Magia i Miecz należy traktować jako projekt hobbystyczny i jest hołdem oddanym mojej ulubionej grze.
Nie jest przeznaczony do sprzedaży, lecz wyłącznie do niekomercyjnego użytku osobistego w gronie znajomych.
ODPOWIEDZ