Dziękuję za odpowiedź na te pytanie. Zapoznałem się z tematami, które udostępniłeś i napisałem wiadomości do osób, które je założyły. Na razie mogę tyle zrobić. Chciałbym najchętniej karty kupić już gotowe od kogoś kto się tym już zajmował i posiada podobny papier do kart z oryginału.
Czekam na kolejne wpisy i odpowiedzi na moje pytania. Jeśli znajdziecie czas to kolejne wpisy mile widziane
Pozdrawiam!
Nemo sapiens nisi patiens = Nie jest mądry ten, kto nie jest cierpliwy
Zapraszam do wspólnej gry, wystarczy odezwać się na priw, a na pewno się dogadamy:)
Dziękuję za odpowiedź na te pytanie. Zapoznałem się z tematami, które udostępniłeś i napisałem wiadomości do osób, które je założyły. Na razie mogę tyle zrobić. Chciałbym najchętniej karty kupić już gotowe od kogoś kto się tym już zajmował i posiada podobny papier do kart z oryginału. Czekam na kolejne wpisy i odpowiedzi na moje pytania. Jeśli znajdziecie czas to kolejne wpisy mile widziane :) Pozdrawiam!
ad1. Obszary Runów znajdują się między innymi na planszy głównej (kraina środkowa). Dodatkowo, pamiętaj iż teleportacja jest dobrowolna jako "ruch" w następnej turze, więc możesz równie dobrze nie skorzystać z opcji przeniesienia się.
ad7. Autorzy sami z siebie nie zajmują się drukowaniem na zamówienie. Na forum to najprędzej Valdi (szczegóły drukowania podał w odpowiednim temacie).
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
ad1. Obszary Runów znajdują się między innymi na planszy głównej (kraina środkowa). Dodatkowo, pamiętaj iż teleportacja jest dobrowolna jako "ruch" w następnej turze, więc możesz równie dobrze nie skorzystać z opcji przeniesienia się. ad7. Autorzy sami z siebie nie zajmują się drukowaniem na zamówienie. Na forum to najprędzej Valdi (szczegóły drukowania podał w odpowiednim temacie).
[quote="Szatar"]Chciałbym najchętniej karty kupić już gotowe od kogoś kto się tym już zajmował i posiada podobny papier do kart z oryginału. [/quote]Najlepiej napisać w temacie Wydruk na życzenie, albo bezpośrednio do Valdiego na PW lub maila.
Dziękuję za odpowiedzi!
Razem mam 32 sztuki. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie malowania figurek. Czy Wy pomalowaliście? Warto czy nie? Farba nie schodzi z figurek? Nie trzeba po jakimś czasie malować po raz drugi?
Zapraszam do wspólnej gry, wystarczy odezwać się na priw, a na pewno się dogadamy:)
Dziękuję za odpowiedzi! Razem mam 32 sztuki. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie malowania figurek. Czy Wy pomalowaliście? Warto czy nie? Farba nie schodzi z figurek? Nie trzeba po jakimś czasie malować po raz drugi?
Polecam temat Malowanie Figurek
Swoje figurki sam pomalowałem i jestem z tego faktu zadowolony (w temacie zdjęć moich figurek nie zobaczysz, ponieważ genialny imageshack zmienił warunki użytkowania => może kiedyś je podmienię).
Farba nie schodzi, ponieważ zabezpieczyłem ją lakierem pół-mat w sprayu.
Ostatnio zmieniony czwartek 28 kwie 2016, 10:24 przez abubu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Polecam temat [url=http://forum.magiaimiecz.eu/viewtopic.php?f=75&t=1956]Malowanie Figurek[/url] Swoje figurki sam pomalowałem i jestem z tego faktu zadowolony (w temacie zdjęć moich figurek nie zobaczysz, ponieważ genialny imageshack zmienił warunki użytkowania => może kiedyś je podmienię). Farba nie schodzi, ponieważ zabezpieczyłem ją lakierem pół-mat w sprayu.
Dziękuję za link! Nie musisz korzystać z imageshack by wstawić zdjęcia. Polecam stronę: https://zapodaj.net/
Tak fajnie to opisałeś, że bardzo chciałbym zobaczyć efekty na zdjęciach
Dziękuję za link! Nie musisz korzystać z imageshack by wstawić zdjęcia. Polecam stronę: https://zapodaj.net/ Tak fajnie to opisałeś, że bardzo chciałbym zobaczyć efekty na zdjęciach :)
Wiem, że nie muszę, ale to było jaaaaaakiś czas temu i nie bardzo mi się chciało wysyłać wszystko od początku. Poza tym, skąd mogę mieć pewność, że "zapodaj.net" za miesiąc/rok/dwa nie zmieni polityki i nie zmieni kont na płatne (itp).
Jak co to możliwe, że zrobię nowe zdjęcia wszystkim figurkom i wtedy zapodam je na FTP (i oczywiście na forum).
Wiem, że nie muszę, ale to było jaaaaaakiś czas temu i nie bardzo mi się chciało wysyłać wszystko od początku. Poza tym, skąd mogę mieć pewność, że "zapodaj.net" za miesiąc/rok/dwa nie zmieni polityki i nie zmieni kont na płatne (itp). Jak co to możliwe, że zrobię nowe zdjęcia wszystkim figurkom i wtedy zapodam je na FTP (i oczywiście na forum).
W porządku. Jeśli się na to zdecydujesz to na pewno pomożesz w podjęciu decyzji o malowaniu figurek wielu osobom ja wkrótce wstawię zdjęcia swojego podajnika do kart, który wykonałem samodzielnie. Jest wysoki, dobrze wygląda, a do tego jest wykonany z wytrzymałego tworzywa.
W porządku. Jeśli się na to zdecydujesz to na pewno pomożesz w podjęciu decyzji o malowaniu figurek wielu osobom :) ja wkrótce wstawię zdjęcia swojego podajnika do kart, który wykonałem samodzielnie. Jest wysoki, dobrze wygląda, a do tego jest wykonany z wytrzymałego tworzywa.