OnionDude pisze:Witam, zakupiłem HB dla siebie dziewczyny i kumpla ^ ^ Jeśli dało by radę czcigodny Nemomon'ie zesłał byś nam 3 klucze do polskiej wersji? Jeśli nie oczywiście dwa lub jeden też będą satysfakcjonujące.
Wysłane.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Witam
Zagrałem wczoraj z kolegą Mieliśmy pograć 5 minut zobaczyć czy nadal fajnie się gra po tylu latach
Napieraliśmy do 5 rano na pełnej wczucie jak w latach 80/90
Mistrz po prostu mistrz !!!!
Koniecznie poproszę o klucz do ojczystej wersyjii językowej
pepov pisze:Witam
Zagrałem wczoraj z kolegą Mieliśmy pograć 5 minut zobaczyć czy nadal fajnie się gra po tylu latach
Napieraliśmy do 5 rano na pełnej wczucie jak w latach 80/90
Mistrz po prostu mistrz !!!!
Koniecznie poproszę o klucz do ojczystej wersyjii językowej
Pozdrawiam
Klucze pewnie będę rozdawać jutro, ewentualnie dzisiaj jak przejdę grę, w którą gram.
Pepov, Do Otwocka mam 5 min piechotką; możemy się kiedy zgadać na partyjkę jak będziesz chciał .
Jak by była opcja na kluczyk dziś to z wielką chęcią zagram dziś po Polsku
Nemomon Wspólna partyjka koniecznie !!! Tylko niech się troszkę podszkolę !!! Jestem w stanie zorganizować papierową wersje jak by co
pepov pisze:Jestem w stanie zorganizować papierową wersje jak by co
o to się nie martw ... Nemo posiada kilka (jeżeli nie kilkanaście) różnych egzemplarzy
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
pepov pisze:Jestem w stanie zorganizować papierową wersje jak by co
Nemo posiada kilka (jeżeli nie kilkanaście) różnych egzemplarzy
Ano, mam całe pudełko kart z Magii i Miecza i Magicznego Miecza. Gdybym się zmusił, to myślę iż jeszcze przynajmniej po jednym lub dwóch kompletach do każdej z gier bym poskładał. Ale ponieważ mam wersję nieruszaną, to nigdy mi się nie chciało segregować tego pudełka z kartami.
Ale faktem jest, iż podstawki do TMiMa mam ze 4 sztuki, plus całość po polsku i angielsku. Cóż... jak się jest maniakiem... Ty abubu coś na pewno na ten temat wiesz... .
Nemomon pisze:Ty abubu coś na pewno na ten temat wiesz... .
eee tam ... nie mam wcale tego tak dużo (ba... mam nawet braki)
ps. kiedy zjazd? bo też bym się pisał na granie ... (bylem nie wyciągał samych wrogów jak ostatnio - Burja coś o tym wie)
no i przy okazji tylu nowych użytkowników ... może niektórzy się skuszą (itp)
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Co do zjazdu, to bardzo wstępnie myśleliśmy o marcu lub kwietniu w okolicach Torunia, ale dawno z Pawłem nie rozmawiałem (a również jest jeszcze problem z przygotowaniem finalnej wersji Małej MiM), więc nie wiem jak obecnie wygląda sytuacja.