Witam. Również poprosiłbym o spolszczenia jeśli jeszcze klucze zostały. Może wreszcie zaraziłbym swoje dzieciaki tą gierką i kupił jej planszową wersję .
Jeśli to jeszcze aktualne, to poproszę o kod spolszczający (przeczytałem info na forum Steam)
Jestem wielkim fanem gry w wersji planszowej i spolszczenie gry na Steam byłoby bardzo przydatne
Z góry dziękuję.
Pozdro
Ostatnio zmieniony czwartek 25 gru 2014, 00:43 przez lukecz, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupiłem dzisiaj Talismana: Digital Edition w promocji na Steamie i słyszałem że rozdajecie tutaj klucze do spolszczenia czy moja wersja kwalifikowałaby się do tego i mógłbym prosić o klucz jeśli oczywiście jeszcze są?
Witam, zapewne jak większość osób skusiłem się promocyjną ceną na Steam. Jeżeli został jeszcze jakiś klucz do polskiej wersji byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.
Czy również mogę prosić o klucz do polskiej wersji? Kupiłem sobie wczoraj edycję Gold z wszystkimi dodatkami i nie mogę przestać w to grać. Prze miodna gierka
Nick steam morifek
Ostatnio zmieniony czwartek 25 gru 2014, 14:08 przez Morfi, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Jeżeli istnieje jeszcze taka możliwość to byłbym wdzięczny za klucz do polskiej wersji Talismana. Kupiłem wczoraj na steamie w niezłej cenie 1,39 euro. Z góry dzięki.
Ostatnio zmieniony czwartek 25 gru 2014, 20:57 przez Gege1977, łącznie zmieniany 1 raz.
Wesołych Świąt. Jeśli można to prosiłbym o 3 klucze do polskiej wersji, kupiłem wczoraj wersję gold i dostałem kopie do rozdania kolegom. Wszyscy chętnie pogralibyśmy w polskiej wersji językowej.
Hej jak jest jeszcze mozliwość dostania klucza do języka Polskiego do wersji talisman digital edition byłbym wdzięczny moje id http://steamcommunity.com/id/azumi1980
Witam serdecznie
, przeczytałem że drugiego dnia świąt będą rozdawane kolejne klucze steam aktywujace jezyk polski. Mógłbym otrzymać jeden taki klucz do Talisman Digital Edition (zakładam, że dodatki które znajdują się w bazowej wersji z automatu zostana spolszczone? , posiadam wszystkie dodatki do podstawowej wersji, jeżeli spolszczenie podlega dodatkowo pod każdy dodatek to chetnie bym poprosił o łączna liczbę 4 kluczy [podstawa gry + 3 dodatki], aczkolwiek bardzo watpie w spolszczenie kazdego z osobna)