Karta przygody fontanna

Wszystkie niejasności, wątpliwości, rożne sugestie związane z zasadami gry.
ODPOWIEDZ
Piter444 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 6
Rejestracja: wtorek 12 sty 2021, 16:15

Karta przygody fontanna

Post autor: Piter444 »

Hej,

Bohater losuje kartę przygody fontanna, pojawia się ona na danym polu z punktami siły lub mocy. Pytanie czy od razu w tej turze po wylosowaniu ten bohater z niej korzysta i bierze jeden z punktów które na niej są.

Pozdrawiam



Nieuhwytny
Filozof
Filozof
Filozof
Posty: 696
Rejestracja: poniedziałek 05 sie 2019, 06:58
Płeć:

Re: Karta przygody fontanna

Post autor: Nieuhwytny »

Piter444 pisze: środa 20 sty 2021, 16:30 Hej,

Bohater losuje kartę przygody fontanna, pojawia się ona na danym polu z punktami siły lub mocy. Pytanie czy od razu w tej turze po wylosowaniu ten bohater z niej korzysta i bierze jeden z punktów które na niej są.

Pozdrawiam
odrazu



Piter444 [Autor tematu]
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 6
Rejestracja: wtorek 12 sty 2021, 16:15

Re: Karta przygody fontanna

Post autor: Piter444 »

Dziekuję :)



Bauer
Losujemy postać
Losujemy postać
Losujemy postać
Posty: 2
Rejestracja: środa 07 kwie 2021, 22:19
Płeć:

Re: Karta przygody fontanna

Post autor: Bauer »

Nieuhwytny pisze: środa 20 sty 2021, 16:32
Piter444 pisze: środa 20 sty 2021, 16:30 Hej,

Bohater losuje kartę przygody fontanna, pojawia się ona na danym polu z punktami siły lub mocy. Pytanie czy od razu w tej turze po wylosowaniu ten bohater z niej korzysta i bierze jeden z punktów które na niej są.

Pozdrawiam
odrazu
Od razu.
Chyba, że w wyniku losowania dwuch kart przygody trafia wroga z niższym numerkiem i z nim przegrywa/remisuje. Drugiej karty nie rozpatruje, jego tura "natychmiast się konczy".



Awatar użytkownika
Bludgeon
Królewski Champion
Królewski Champion
Królewski Champion
Autor Dodatków
Uczestnik Zjazdów
Spis dodatków autora:
#Lista dodatków
Great Talisman
Powrót Skavenów
Udręka Czarownika
Posty: 6081
Rejestracja: sobota 25 paź 2008, 11:27
Lokalizacja: Trójmiasto
Płeć:

Re: Karta przygody fontanna

Post autor: Bludgeon »

Bauer pisze: środa 07 kwie 2021, 23:47
Nieuhwytny pisze: środa 20 sty 2021, 16:32 odrazu
Od razu.
Chyba, że w wyniku losowania dwuch kart przygody trafia wroga z niższym numerkiem i z nim przegrywa/remisuje. Drugiej karty nie rozpatruje, jego tura "natychmiast się konczy".
dwóch


What a view.

Awatar użytkownika
Pablo
Mistyk
Mistyk
Mistyk
Uczestnik Zjazdów
Autor Dodatków
Spis dodatków autora:
Dyniowy Król - Dyniokruk
Nowe Przygody
Paczka Przygód
Smocze Dary
Ukryta Dolina
Ulice Miasta
Zaklęcia
Posty: 2475
Rejestracja: wtorek 06 mar 2018, 10:01
Lokalizacja: śląskie
Płeć:
Wiek: 40

Re: Karta przygody fontanna

Post autor: Pablo »

... bo dwoje.



ODPOWIEDZ